cropka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Uzbrajam się w cierpliwość :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Myślisz o mnie czy o jamnicze...?:lol: Pzdr. Quote
ariss Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-27.jpg ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Spox. Fotki sa jeszcze w aparacie. Zgrywaniem, opracowywaniem fotek (moich) u mnie w domu zajmuję się ja i to zawsze trochę trwa... Pzdr. To poczekam :p gassira napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-27.jpg ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pomysł był mojej mamy :loveu: Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='cropka']Uzbrajam się w cierpliwość :evil_lol:. Cierpliwość zostaje wynagrodzona: Spójrzcie jakiego przystojniaka miałam do miziania :lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pasuje Ci taka akitka! Cudne umaszczenie ma Miyamoto... Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Pasuje Ci taka akitka! Cudne umaszczenie ma Miyamoto... Pzdr. Kto wie ;) Ale to trzeba mieć chałupę z ogrodem, jakoś nie widzę się z takim wielkoludem w niewielkim blokowym mieszkanku :p Za to mam nadzieje na kolejne spacerki :loveu: A jak Sajdunia skończy cieczkę, to poznamy nasze psiaki, Mam nadzieję, że Miyamoto jej nie połknie na dzień dobry :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Skoro musiałyśmy przełożyć grupowe szkolenie, to nadal ćwiczymy same :) Siad i zostań a teraz do mnie waruj i zostań Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 stój o, samolot i jak, ładnie ćwiczyłam? Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ładnie, ładnie.... Zdolna Mała!:loveu: Moje tak nie potrafią...:oops: Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Za to pięknie pokazują się na wystawach :) Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 A oto zagadka - co to jest? ..... oczywiście cztery łapusie sajdusie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Oj, jakie zamieszanie w nóżkach-śmierdziuszkach...:lol: pzdr. Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Ona ma przezabawne te pozycje swoich długaśnych nóżek, teraz też sobie smacznie śpi i tylną łapkę położyła sobie na nosie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Chyba pewniej się poczuła, jak ma nóżke na nosie...:lol: Pzdr. Quote
pusia2405 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 No proszę jaka pojętna Sajdunia! Poplątane łapki:lol:, moja Ruda też często śmiesznie śpi, np. chowa nosek między przednie łapki:roll:. Włanie teraz tak chrapie, bo u nas jak zwykle niż i leje:razz:. Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Chyba pewniej się poczuła, jak ma nóżke na nosie...:lol: Pzdr. a czemu miałaby się czuć niepewnie? Zawładnęła już całym tapczanem i nawet pan jej nie przegania ;) Grzecznie kładzie się obok pusia2405 napisał(a):No proszę jaka pojętna Sajdunia! Poplątane łapki:lol:, moja Ruda też często śmiesznie śpi, np. chowa nosek między przednie łapki:roll:. Włanie teraz tak chrapie, bo u nas jak zwykle niż i leje:razz:. A u nas ładne słoneczko, szkoda, że saidi tylko na smyczce moze i z pieskami nie ma jak pobaraszkować. Quote
AngelsDream Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Proszę panience od nas pogratulować ćwiczenia :D Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Dzięki, morduchna dostała suszonego mięska :) a co sie tyczy mojego TZa i saidi, to .... tak sobie oglądali wspólnie olimpiadę ;) Quote
AngelsDream Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cosik nudna to olimpiada i jakaś taka dusząca w odbiorze ;) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Bo to jeszcze było w tym czasie, kiedy Nasi przegrywali...:evil_lol: Pzdr. Quote
pusia2405 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A czy to było na pewno dla Sajdunii bezpieczne:lol:? Quote
lady_m Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Alez Sajdunia te lapeczki zwija :loveu: Moja sunka jak sie polozy to czasami nie widac, ze ma wszystkie 4 lapki tak je pozawija ;) Quote
jamnicze Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='AngelsDream']Cosik nudna to olimpiada i jakaś taka dusząca w odbiorze ;) [quote name='Asiaczek']Bo to jeszcze było w tym czasie, kiedy Nasi przegrywali...:evil_lol: Pzdr. Tak samo powiedział Krzysiek jak mu przeczytałam past AngelsDream i zaraz dał mi po łbie za wklejenie zdjęcia :evil_lol::eviltong: [quote name='pusia2405']A czy to było na pewno dla Sajdunii bezpieczne:lol:? Jak najbardziej :loveu:, i proszę zobaczyć, że Saidi wcale nie leży na kocyku ;), Quote
cropka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Widzę, ze Sajdunia to mądra dziewczynka-ostatnio miś tez uczył się siad i zostań. Pewnie razem to już cwiczyć nie będą-będą mieli fajniejsze zajęcia :lol:. Quote
Recommended Posts