Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz napisał(a):
już to pisałem u Asiaczka... gdzie jest ringówka ?:mad::eviltong:i może próbuj na początku na smaczka w ręce:p może pomoże ;)

Odpowiedziałam u Asiaczka :eviltong: a ze smaczkiem próbowałam, ale wtedy w ogóle nie stanie, bo próbuje za wszelką cenę dostać się do ręki :razz:
deer_1987 napisał(a):
Jedynie co to ten dywan :P lepiej wychodzilaby na jednokolorowym :P

Dywan jest jaki jest, ale może niedługo? Jak Saida go wykończy, to kupimy nowy, moze jednokolorowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
panienkabubu napisał(a):
Sopot? To drugi koniec świata dla mnie :evil_lol:
No coś Ty, to tuż, tuż nad morzem, bliziutko :shiny:
Martens napisał(a):
http://img223.imageshack.us/img223/4992/60122431ur0.jpg :loveu::loveu::loveu: Tutaj już nie jak kotek tylko jak mały ludzik :lol:

:lol::grins:
Izabela124. napisał(a):
Witanko. Ona pieknieje w oczach :)

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hahha ale ona minke zrobila hihi Jakby krzyczala na ciebie

zadowolona to nie była :shake:

Ale teraz parę zdjęć z ulubioną zabaweczką i pomykam do łóżka, bo rano do pracy trzeba wstawać.

Posted

jamnicze napisał(a):

Dywan jest jaki jest, ale może niedługo? Jak Saida go wykończy, to kupimy nowy, moze jednokolorowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u nas juz kawalka dywanu nie ma.. a tak go lubilam.. bedzie zreszta na fotkach widac potem jak dam :D

Posted

[quote name='Matusz']Sajdunia, 'miód w ustach':loveu:
Asiu, gdzie pracujesz?:razz:

W Gdańsku oczywiście :evil_lol::evil_lol:
[quote name='deer_1987']u nas juz kawalka dywanu nie ma.. a tak go lubilam.. bedzie zreszta na fotkach widac potem jak dam :D
To wskoczę do Ciebie i pooglądam, mój jest bardziej zasikany niż pogryziony, dzisiaj niestety znowy narobiła na dywanie :placz:
[quote name='Martens']http://img371.imageshack.us/img371/8858/25008113kz2.jpg Idealne "leżeć" ;)
Samo wyszła, szkoda, że nie na polecenie:p
[quote name='panienkabubu']http://img171.imageshack.us/img171/4434/84221229xw7.jpg
buahahahahaha ale minaaaaa
podnioslabys tak bernardyna?:cool3:
podpowiem, że taki ośmiotygodniowy waży jakieś 8-9kg:cool3:
Czasami to jedyny sposób aby ją nieco uspokoić, bernardynki może nie są aż tak żywiołowe?:Dog_run:

Posted

Eh.. tez mielismy ten etap z sikaniem w domu jak jestesmy w domu.. jak wychodze - ja pozniej niz maz - to maja przedpokoj do dypozycji i tam S. trzyma sie bo nie chce sikac gdzie spi...

Posted

[quote name='jamnicze']W Gdańsku oczywiście :evil_lol::evil_lol:

ale śmieszne, ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a dokładniej?? w jakiej branży, co robisz, jaki jest zakres twoich obowiązków itd:eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']ale śmieszne, ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a dokładniej?? w jakiej branży, co robisz, jaki jest zakres twoich obowiązków itd:eviltong:

Proszę, prószę to kolega w wywiadzie pracuje? A, to ja z innej branży ;)

Posted

[quote name='jamnicze']Proszę, prószę to kolega w wywiadzie pracuje? A, to ja z innej branży ;)

nie pracuje w wywiadzie:eviltong:, ale po prostu jestem ciekawy, zwykła ludzka ciekawość:diabloti:

jak chcesz to napisz mi na PW koleżanko z innej branży;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Widzilam super fotki z pileczka. Mam nadzieje, ze sptkamy sie na jakiejs wystawie albo zlociku na Mazurach

A wpadniesz na wystawę do Sopotu? Może i na Mazury uda mi się wyrwać, ale jak już to raczej bez TZ (oj, on raczej nie dostanie urlopu) i po 6 lipca

Posted

[quote name='jamnicze']A wpadniesz na wystawę do Sopotu? Może i na Mazury uda mi się wyrwać, ale jak już to raczej bez TZ (oj, on raczej nie dostanie urlopu) i po 6 lipca

jak już nie będę pracował to pewnie wpadnę na sopocką, to najlepsza CACIB w PL wg mnie !
Zapraszam raz jeszcze do Grudziądza albo do Dobrego Miasta;)

i jak z tym PW ??:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']
jak już nie będę pracował to pewnie wpadnę na sopocką, to najlepsza CACIB w PL wg mnie !
Zapraszam raz jeszcze do Grudziądza albo do Dobrego Miasta;)
i jak z tym PW ??:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:

Cieszę się, że sopocka sie podoba, jak siedziałam w sekcji jamnika, to zawsze wkręcałam się żeby sekretarzować (oczywiście na standardach krótkowłosych - moje ulubione :loveu:)
No to sie spotkamy i pogadamy, wytrzymasz?:diabloti: (zawsze mozesz jeszcze wpaść do Gdyni - jest wcześniej :eviltong:)

Posted

[quote name='Bonni']Kurcze takie zaległości!
Nadrabiam nadrabiam tylko z czasem się niewyrabiam :(
Czekam na nowe fotki!!
Wiem coś o tym nadrabiani :evil_lol: i czasem mi szkoda, że braknie mi czasu na nowe FB, bo na pewno jest wiele ciekawych

A zdjęcia już wklejam

Saidi dostała nową kosteczkę