Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Piękna pocztówka znad morza:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/001-27.jpg

Pzdr.
Kuter właśnie rozstawiał sieci, bardzo blisko brzegu. Niestety nie zdążyłam z aparatem jak płynęli w naszą stronę, jeszcze fajniej to wyglądało.
[quote name='M&S']śliczne zdjęcie
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-25.jpg

[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/003-25.jpg
Ja Cie jeszcze dorwe :razz:
Taaa, łabądki dobra rzecz, niestety smyczka przeszkodziła w polowaniu.
[quote name='M&S']Cześć Sajduchy:):)
Witanko :)
[quote name='Asiaczek']Hej, jamnicze, gdzie Was pposiało...?

Pzdr.
w pracy, trochę w domu, a trochę na spacerach ;)

Od wczoraj Saidi palma odbija, tzn. wróciła jej cała werwa i chęć do zabawy. Łobuzica nie chciała wczoraj nawet wrócić na wołanie co by m jej nie złapała tak chciała biegać. Dzisiaj byłyśmy w ogródku ze znajomą beagielką i dziewczyny się wyszalały. Myślę, że ten jej dystans mógł być jednak podyktowany ciążą urojoną, na szczęście bez mlekotoku.

Posted

[quote name='jamnicze']

Od wczoraj Saidi palma odbija, tzn. wróciła jej cała werwa i chęć do zabawy. Łobuzica nie chciała wczoraj nawet wrócić na wołanie co by m jej nie złapała tak chciała biegać. Dzisiaj byłyśmy w ogródku ze znajomą beagielką i dziewczyny się wyszalały. Myślę, że ten jej dystans mógł być jednak podyktowany ciążą urojoną, na szczęście bez mlekotoku.

A mnie się wydaje że nasze trójmiejskie baski już czują wiosnę Mośki też się rozszalały wczoraj i trzaskają kilometrażówkę po domu góra do sypialni a materac na dół po schodach do salonu po każdym fotelu do drzwi z powrotem do salonu i na góre i tak kilka razy dziennie. A potem padłe kładą się spać. Najlepsza zabawa to jazda ślizgiem po panelach w holu do drzwi wejściowych i z powrotem krótki rozbieg i ziuuup i potem skok na fotel który stoi na drodze ślizgu:evil_lol:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Straz Miejska nie patrzy czy małe czy duże; jak ma się przyczepić to nie ma bata. Więc kaganiec musi byc...

Pzdr.[/QUOTE]
Nawet na gwizdka ... hahaha

Posted

A u nas na wsi jest straż gminna ale pan komendant powiedział, że nie chcą mieć takiej złej opinii jak miejska więc najpierw rozmawiają a potem się zobaczy.

Posted

Witanko, w końcu znalazłam chwilkę, zeby nadrobić zaległości :p.
Jakie Saidi ma piękne czerwone wdzianko :loveu: normalnie dama.
Pozdrowionka od pręgusa dla małej ślicznotki :cool3:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja bym powiedziała, że może nie tyle ciążą urojoną, co zmianami hormonalnymi...

Dobrze, że pannica wróciła do swojego humorku;)

Pzdr.

Ach te hormony.
Też się cieszę, że Sajduli wrócił wigor, chociaż z drugiej strony jest przez to bardziej namolna :)
Darianna napisał(a):
Kto by pomyślał, że baski sa takie krwiożercze że z kagańcem muszą śmigać ;)

Wszystkie yorki są połykane od razu :) A tak na poważnie, to oczywiście o straż miejską chodzi. Mi zresztą to nie przeszkadza, a faktycznie gdy widzę nieznajomego psa i jest w kagańcu jestem nieco spokojniejsza.
Setery u nas też chodzą w kagańcach ;)
Asiaczek napisał(a):
Straz Miejska nie patrzy czy małe czy duże; jak ma się przyczepić to nie ma bata. Więc kaganiec musi byc...
Pzdr.

Otóż to, raz widziałam jak wypisywali mandat właścicielom Yorka :)
Cienka napisał(a):
A mnie się wydaje że nasze trójmiejskie baski już czują wiosnę Mośki też się rozszalały wczoraj i trzaskają kilometrażówkę po domu góra do sypialni a materac na dół po schodach do salonu po każdym fotelu do drzwi z powrotem do salonu i na góre i tak kilka razy dziennie. A potem padłe kładą się spać. Najlepsza zabawa to jazda ślizgiem po panelach w holu do drzwi wejściowych i z powrotem krótki rozbieg i ziuuup i potem skok na fotel który stoi na drodze ślizgu:evil_lol:.

One może czują wiosnę, ale mi ta pogoda bardziej jesień przypomina, pada i pada ...
zielona napisał(a):
Nawet na gwizdka ... hahaha

;)
Cienka napisał(a):
A u nas na wsi jest straż gminna ale pan komendant powiedział, że nie chcą mieć takiej złej opinii jak miejska więc najpierw rozmawiają a potem się zobaczy.

wszystko byłoby dobrze gdyby więcej było miejsc gdzie można psiaki razem spuścić i żeby mogły się swobodnie pobawić.
A na osiedlu, to już nawet w kantarku jej nie puszczam, a tylko w pełnym kagańcu. Żebyście widzieli co ludzie wyrzucają!, już nie jeden pies się pochorował.

Posted

[quote name='cropka']Witanko, w końcu znalazłam chwilkę, zeby nadrobić zaległości :p.
Jakie Saidi ma piękne czerwone wdzianko :loveu: normalnie dama.
Pozdrowionka od pręgusa dla małej ślicznotki :cool3:.
Jaki miły gość nas odwiedził, witaj cropka :)
czasami u nas po osiedlu chodzi akita (ruda) i wtedy zawsze o was myślę i zastanawiam się co słychać u Miśka :)
[quote name='anetta']Baaardzo gustwne wdzianko!
Smycz tez powinna być czerwona, pańcia się nie postarała :diabloti:
Smycz była czerwona, ale młodociana Saidi ją nadszarpnęła swoim zębem, a potem było myk i w pola :diabloti:
Szarej nie gryzie, więc może starczy na dłużej ;)

[quote name='hovomaniaczka']Hej :)
Dawno mnie tu nie było.
Zdjęcia obejrzane - cudne widoki, a wdzianko Sajdi ma świetne ^^
Pozdrowionka ;)
Witaj, bardzo się cieszę, że i dla nas znalazłaś trochę czasu :loveu:
[quote name='M&S']Cześć niedzielnie:)
witam poniedziałkowo :)
[quote name='Błyskotka']Hejka :) :) :)
Cześć :)
[quote name='Asiaczek']Hej, jamnicze, znowu zniknęłaś...

Pzdr.
Ale za to już mam prawie gotową nową zakładkę do mojej stronki, niedługo będzie można ją zobaczyć :)

Posted

[quote name='jamnicze']Jaki miły gość nas odwiedził, witaj cropka :)
czasami u nas po osiedlu chodzi akita (ruda) i wtedy zawsze o was myślę i zastanawiam się co słychać u Miśka :)

U Miśka wszystko ok. No może poza tym, że ma biedactwo mało spacerków. Niestety wszystko na raz mi na głowę spadło, no i z czasem kiepsko. Za to po przeprowadzce na wieś będzie miał chłopak duuuużo przestrzeni, a z czasem towarzystwo do szaleństw :p. Może uda nam się w tą niedzielę wybrać na wspólny spacerek :cool3:?

Posted

Cienka napisał(a):
Tak firmową, baskowej nie mamy hodowlą nie jesteśmy a i czasu na to trochę brak więc jak narazie strona odłożona na bliżej nieokreśloną przyszłość.

Co Ty chcesz od firmówki Tomeckiego? jest ok.
deer_1987 napisał(a):
Ooo to czekam na strone www!

pomysł jest, trochę materiałów też, teraz to trzeba jeszcze ogarnąć i znaleźć czas, a zwłaszcza uprosić TZ aby mi to ładnie poustawiał, bo dla mnie to nadal czarna magia.
cropka napisał(a):
U Miśka wszystko ok. No może poza tym, że ma biedactwo mało spacerków. Niestety wszystko na raz mi na głowę spadło, no i z czasem kiepsko. Za to po przeprowadzce na wieś będzie miał chłopak duuuużo przestrzeni, a z czasem towarzystwo do szaleństw :p. Może uda nam się w tą niedzielę wybrać na wspólny spacerek :cool3:?

Bardzo chętnie się razem wybierzemy na niedzielny spacer, też się już za Wami stęskniliśmy :)