bety Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='jamnicze']Tak po prawdzie to już sama nie wiem jaki zdjęcia wklejać - z Austrii i Węgier - baskowe spotkanie (końcówka ;)) - Szczecin (tu czekam na zdjęcia z aparatu brata, większość robił swoim) - urlop nad jeziorem - Chojnice a i jest jeszcze Mariampol (też częściowo w aparacie brata) to co chcecie? Ślicznie dziękuję za moje amerykany :loveu::multi::lol: Super fotki. Najlepiej to zacznij wstawiać fotki chronologicznie. Ja tam i tak wszystkie obejrzę. Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja też uważam, aby ś wstawiała fotki chronologicznie. Dla Ciebie to tez będzie ułatwienie... pzdr. Quote
cropka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jamnicze']Tak po prawdzie to już sama nie wiem jaki zdjęcia wklejać - z Austrii i Węgier - baskowe spotkanie (końcówka ;)) - Szczecin (tu czekam na zdjęcia z aparatu brata, większość robił swoim) - urlop nad jeziorem - Chojnice a i jest jeszcze Mariampol (też częściowo w aparacie brata) to co chcecie? OOO :crazyeye: Będzie co oglądać :p A tak przy okazji :oops: podbijecie czasem bazarek? http://www.dogomania.pl/threads/190726-PSIA-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-Tr%C3%B3jmiasto-Olsztyn-do-19.08 Quote
Asiaczek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Gratulacje za wyniki i dzięki za udział w wystawie:) Pzdr. Quote
taxelina Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Gratulacje! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0856.jpg Fajna perspektywa! Co to za obiektyw? :D Quote
M&S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Cześc:) Cieszę sie, że mogłyśmy się spotkać!!!! Głaski dla Sajduchy Quote
gosiaja Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 to jest obiektyw Asiaczka Canon 16-35 mm f/2.8L EF USM II Quote
taxelina Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 gosiaja napisał(a):to jest obiektyw Asiaczka Canon 16-35 mm f/2.8L EF USM II ooo seria L duzo drozsza ale za to na wiecej lat :) fajny jasny! Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tak, to jest jasny obiektyw, super sprawdza się w hali:) Pzdr. Quote
cropka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 I ja wpadłam pogratulować Sajduni :loveu: Ech, tak mi żal, ze nie mogłam wpaść na wystawę :-( Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 No, ale gdzie one się podziewają...? pzdr. Quote
M&S Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Asiaczek napisał(a):No, ale gdzie one się podziewają...? pzdr. Śpią.....;) Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Po kolei wstawiaj ;) [quote name='bety']Ślicznie dziękuję za moje amerykany :loveu::multi::lol: Super fotki. Najlepiej to zacznij wstawiać fotki chronologicznie. Ja tam i tak wszystkie obejrzę. Pzdr [quote name='gosiaja']ja tez myślę ze po kolei :) [quote name='deer_1987']ja tez uwazam ze po kolei [quote name='Asiaczek']Ja też uważam, aby ś wstawiała fotki chronologicznie. Dla Ciebie to tez będzie ułatwienie... pzdr. [quote name='cropka']OOO :crazyeye: Będzie co oglądać :p A tak przy okazji :oops: podbijecie czasem bazarek? http://www.dogomania.pl/threads/190726-PSIA-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-Tr%C3%B3jmiasto-Olsztyn-do-19.08 tylko po kolei, to nie całkiem chronologicznie :eviltong: Chyba zacznę od końca, czyli od wystawy w Chojnicach, bo ty mam wszystkie zdjęcia. Z poprzednich część jest jeszcze w aparacie u brata (i nadal ich nie mogę wyciągnąć :mad:, ale do cierpliwych świat należy :cool3:) Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Błyskotka Asiaczek deer M&S cropka Izabela124 bardzo Wam dziękuję za gratulacje :) A gosiaji za szybkie wstawienie zdjęć :) [quote name='M&S']Sajducha ma już 800 stron:lol::lol: Ooooo, nawet nie zauważyłam, jak ten czas szybko leci :) [quote name='Asiaczek']No, ale gdzie one się podziewają...? pzdr. Jesteśmy, jesteśmy. Dzisiaj też się przeszłam na wystawę kibcować Zuzce i Ofikowi na MP. Do końca finałów nie wytrzymałam wróciłam po szczeniakach. [quote name='M&S']Śpią.....;) Przede wszystkim ta nakrapiana Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Chciałam też napisać kilka słów o samej wystawie. Organizacja coraz mniej mi się podoba. Ringi owszem duże, ale połączone po kilka bez możliwości przejścia na druga stronę i człowiek robi kilometry. Do tego ponumerowane z dziwną logiką i bez mapki trudno cokolwiek znaleźć. Tojki jak zwykle płatne i szybko bez papieru. Przy głównym wejściu nie było katalogów i trzeba było ich szukać przy wejściu bocznym (gdzie zostaliśmy skierowani) albo w sekretariacie. A kto był w Sopocie, to wie, że tam teren jest ogromny. Finały. Ustawianie psów do sędziego, który stoi przodem do widzów. Sorki ale ja nie przyszłam oglądać miny sędziego i tyłków wystawców, niestety psów nie za bardzo się dało. Mam jeszcze więcej krytycznych uwag, ale nie lubię pisać ;) Quote
jamnicze Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 No to zaczynamy wystawę w Chojnicach. Oczywiście od naszych zmagań na ringu ;) Najpierw dziewczyny z klasy szczeniąt oczywiście najpierw chciały się poznać a potem najlepiej się pobawić, ale im nie dali i jeszcze kazali stać w takich śmiesznych pozach ...stoją w kolejności MSUMARI'S AZA ALOUA PEACH ANGEL Asiaczek FCI PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI s Naszym sędzią był p. Zygmunt Jakubowski (to ten pan po lewej) Quote
Recommended Posts