gosiaja Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ciekawe jak chłopaki by zareagowali na kozę oni biegają za wszystkim co się rusza Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Biegali by i stali. Bo jak koza biegałaby, to kiedys by stanęła... Pzdr. Quote
bety Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Wampirek :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-63.jpg [quote name='Asiaczek']Ja też gratuluję, Sajdi ładnie się pokozała, mimo upału... Była grzeczna, nikogo nie chciała zjeść, no i... rozpoczęła Championat Litwy!!!!! U irlandzkiego sędziego dostała ocenę dosk.1, CAC!!! Brawo dla Asi i Sajdi. Teraz to już KONIECZNIE musicie iśc za ciosem:) Pzdr. Nic dodać nic ująć. Doskonale powiedziane.:cool3: GRATULACJE DLA SAJDUCHY. :multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
jamnicze Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='deer_1987']no jak juz nie mam bana to wiadomo ze jak zawsze sie pojawiam w innych galeriach Na Ciebie zawsze można liczyć, bardzo się cieszę, że nas odwiedzasz i podoba Ci się moje małe szczęście :) [quote name='Zuza i Noddy']Sajdi miała bliskie spotkanie z kozą, ale chyba nie była zbytnio zadowolona? Jak to nie? Ona była po prosty ZACHWYCONA :) Na początku bałam się ją tam puścić, pola nie ogrodzone, a my miałyśmy tylko parę godzin i dalej w trasę, więc Saidi była na smyczce i tak te kozy poznawała. Później jak pomagałam zielonej robić zdjęcia Pepikowi, to Saidi zamknęłyśmy w domy, a da cfffaniara jakoś się wymknęła i .... zaraz poleciała do kóz. Praktycznie całą resztę dnia spędziła w ich towarzystwie i nie trzeba się było przejmować, że gdzieś poleci ;) [quote name='Asiaczek']Według jamnicze, Sajdi była baaaardzo zaciekawiona... Pzdr. Otóż to !!! [quote name='pusia2405']Ja też gratuluję jednej z moich dogowych ulubienic:) Witaj pusia, bardzo się cieszę, że i dla nas znalazłaś chwilkę :) Quote
jamnicze Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='gosiaja']ciekawe jak chłopaki by zareagowali na kozę oni biegają za wszystkim co się rusza Kozy były na szczęście mało ruchawe, za to Saidi robiła kółeczka wokół nich :) [quote name='Maks i Spark']Cześć!!! Fajną koleżankę ma Sajdi;) A. Nawet dwie, później wstawię fotki [quote name='bety']Wampirek :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-63.jpg Nic dodać nic ująć. Doskonale powiedziane.:cool3: GRATULACJE DLA SAJDUCHY. :multi::multi::multi::multi: Pzdr Ona tam tylko ucho ciamka ;) Dzięki za gratulacje, ale trema była, na szczęście była obok Asiaczek i mnie popychała co mam robić Tylko jak ja sobie na Węgrzech poradzę sama? Już mam nogi z waty, brrrr.... Quote
taxelina Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja staram sie do kazdego zajrzec codziennie - jak nie ma fotek to albo sie sptam gdzie fotki albo tylko hej napisze :) Quote
Asiaczek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='jamnicze'] Dzięki za gratulacje, ale trema była, na szczęście była obok Asiaczek i mnie popychała co mam robić Tylko jak ja sobie na Węgrzech poradzę sama? Już mam nogi z waty, brrrr.... W razie co - dzwoń;) Pzdr. Quote
bety Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jamnicze napisał(a):Tylko jak ja sobie na Węgrzech poradzę sama? Już mam nogi z waty, brrrr.... Eeeeeeeee bez paniki, co tam Węgry taki sam kraj jak i Polska. Będzie dobrze. Pzdr Quote
jamnicze Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Izabela124. napisał(a):A gdzie jakieś zdjęcia? Przecież dopiero były, zielona wstawiła sajdusiowe harce na jej polance deer_1987 napisał(a):ja staram sie do kazdego zajrzec codziennie - jak nie ma fotek to albo sie sptam gdzie fotki albo tylko hej napisze :) Ja nie daję rady codziennie do każdego zaglądnąć, ale czasem mi się udaje ;) Asiaczek napisał(a):W razie co - dzwoń;) Pzdr. dzięki :) bety napisał(a):Eeeeeeeee bez paniki, co tam Węgry taki sam kraj jak i Polska. Będzie dobrze. Pzdr Kraj może tak, tylko język inszy :] Quote
betel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja też gratuluję, Sajdi ładnie się pokozała, mimo upału... Była grzeczna, nikogo nie chciała zjeść, no i... rozpoczęła Championat Litwy!!!!! U irlandzkiego sędziego dostała ocenę dosk.1, CAC!!! Brawo dla Asi i Sajdi. Teraz to już KONIECZNIE musicie iśc za ciosem:) Pzdr. Dołączam się do tych gratulacji. A na zdjęciu z kozą to jednak Saidi nie wyglada na szczęśliwą :) Quote
taxelina Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 no kazdy jest tyle co moze, ty duz w pracy chyba jestes? ja nadal pracy nie moge znalesc :( ani moj tz :( Quote
zielona Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 betel napisał(a):Dołączam się do tych gratulacji. A na zdjęciu z kozą to jednak Saidi nie wyglada na szczęśliwą :) Sajdi najpierw stanęła jak wryta bo myslała,że diabła zobaczyła.Nie każdy na spacerze może spotkać kozę.Ale później to życie towarzyskie toczyło się wokół koziej polanki haha.Pasja łowiecka się odezwała i podświadomość mówiła,że kozy trzeba się trzymać bo to przecie mniamku. Quote
bety Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 jamnicze napisał(a): Kraj może tak, tylko język inszy :] Eeeeeee tam trochę dziwny, ale z każdym na migi da się dogadać. :cool3: Pzdr Quote
jamnicze Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 A oto historia pewnej kości Kostka została podana na balkonie, mniam pyszotka Ale w doopke zimno ! Wracam do domu Ojej, pańcia siedzi obok i nie pozwala kości wnieść do domu :( Quote
jamnicze Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 No cóż, mądry pies znajdzie i na to radę Quote
Korenia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Hehe ;) Moja też na balkonie nic nie zje, z resztą ona wszytko zanosi na dywan, nawet suchą karmę z miski :evil_lol: Quote
gosiaja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ja chłopakom dałam ostatnio ucho wędzona w ogródko i wariaci jak mieli po końcówce to się pogryźli morasty ma lekko ucho skaleczone a azi ślad na przednim kolanie Quote
jamnicze Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='Korenia']Hehe ;) Moja też na balkonie nic nie zje, z resztą ona wszytko zanosi na dywan, nawet suchą karmę z miski :evil_lol: Z wynoszeniem jedzenia z michy na dywanik, to prawdziwa zmora ... [quote name='gosiaja']ja chłopakom dałam ostatnio ucho wędzona w ogródko i wariaci jak mieli po końcówce to się pogryźli morasty ma lekko ucho skaleczone a azi ślad na przednim kolanie No nie ładnie chłopaki. Będzie trzeba zrobić parawanik [quote name='deer_1987']Mniam smaczne :D jeszcze jak, to cielęca kostka :) Ale takie rarytasy, to ona bardzo rzadko dostaje. Quote
taxelina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jamnicze napisał(a): jeszcze jak, to cielęca kostka :) Ale takie rarytasy, to ona bardzo rzadko dostaje. Ja odkad przeszlam na prawie BARF to moge spokojnie dawac kosci be problemow z zatwardzeniem czy brzuchem u psow Quote
Recommended Posts