Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapitalne te wspólne zdjęcia, najbardziej podoba mi się to z zaplatanymi ogonkami i drugie, na którym jest "dwugłowy smok"
A jak wam minął Sylwester??? :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Ona bardzo by się chciała tego pozbyć, ale nie ma lekko ;)

Ale ja pisałam o nim :eviltong: Założyć mu normalny kaganiec a nie coś takiego :roll:

Wszystkiego najlepszego w 2010roczku :multi::knajpa:

Posted

[quote name='betel']Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni.

Bardzo dziękuję za życzenia, są piękne :)
[quote name='J.G']Rewelacyjne,fotki bardzo mi się podobają.
To zasługa modeli :cool3: (i jednej modelki ;))
[quote name='Błyskotka']Oj skąd ja znam te czyszczenie uszu :lol:.

°o o°
__o°__
|HappY|
| New |
\\Year/
\\__/
__||__
>2010<
no skąd, skąd? :lol:
[quote name='Zuza i Noddy']Witamy się ;)
Nie no czyszczenie uszu pełen profesjonalizm :lol:
Witam przyszłą właścicielkę basenji :p mam nadzieję, że będzie okazja aby Saidi poznała swojego siostrzeńca? :cool3:
[quote name='Maks i Spark']Sajduchy wszystkiego najlepszego :)

zdjęcia super!!!!

A.
Hej, hej :multi:
bardzo na tu Ciebie brakowało :p

Posted

[quote name='betel']Kapitalne te wspólne zdjęcia, najbardziej podoba mi się to z zaplatanymi ogonkami i drugie, na którym jest "dwugłowy smok"
A jak wam minął Sylwester??? :)
Mi też się podobała ich poza wiec szybko sięgnęłam za aparat :)

Sylwester spędziliśmy w domciu, we trójkę :)

Saidi od zeszłego roku płoszy się na wystrzały. Generalnie nie jest rozpaczliwie, jak coś gruchnie za oknem, to przydreptuje do pokoju w którym siedzimy. Jak jest więcej wystrzałów, to trochę nerwowo drepcze po mieszkaniu.
najgorzej jest na dworze, tam gdzie strzelają, to za nic nie da się naciągnąć, tylko daje w długą w drugą stronę.
Oczywiście w samego Sylwka zachciało jej się sii... 10 po 12 :diabloti:. Co było robić?:roll: psa na ręce i w najgorsze bombardowanie na dwór, na trawniczek :eviltong:. Saidi była jak galaretka ale jak ja postawiłam, to zaraz zrobiła swoje i chodu do domu. Za to w mieszkaniu się bardziej uspokoiła, widać stwierdziła, że to nie takie straszne jak na zewnątrz :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Świetne jest to czyszczenie uszu :evil_lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-48.jpg Saidi wygląda na zadowoloną ;)

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/26-26.jpg hihi jaka pozycja :lol:
W sumie, to chyba była zadowolona, bo wcale Morkowi nie uciekała :)
pozycja iście małżeńska :diabloti:
[quote name='anetta']Ale ja pisałam o nim :eviltong: Założyć mu normalny kaganiec a nie coś takiego :roll:

Wszystkiego najlepszego w 2010roczku :multi::knajpa:
Dziękuję i też życzę wszystkiego naj, naj w Nowym Roku :loveu:
[quote name='J.G']Witam i wszystkiego najlepszego życzę w Nowym 2010 Roku.
Ślicznie dziękujemy i życzenia wzajem ślemy :loveu:
[quote name='Saskja']Aaa, czyszczenie uszu! Aż mnie zaświdrowało! Idę po patyczek :-)
Eeeee patyczek, lepiej se załatw basenji :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Witam przyszłą właścicielkę basenji :p mam nadzieję, że będzie okazja aby Saidi poznała swojego siostrzeńca? :cool3:

Oj okazji na pewno się kilka znajdzie, bo myślę ze tak jak w 2 poprzednich latach zawitamy na bardzo przeze mnie lubianą sopocką wystawę, a może i gdzieś wcześniej będzie okazja ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Oj okazji na pewno się kilka znajdzie, bo myślę ze tak jak w 2 poprzednich latach zawitamy na bardzo przeze mnie lubianą sopocką wystawę, a może i gdzieś wcześniej będzie okazja ;)

My się teraz SZYKUJEMY NA WALENTYNKOWĄ, TYLKO NIE WIEM CO Z NOCLEGIEM, BO WYMYŚLILI SOBIE W TYM ROKU NOCNA WYSTAWĘ. nIESTETY DRUGA JEST W NIEDZIELĘ, SZKODA, ŻE NIE W SOBOTĘ, BO NIE TRZEBABY ZAŁATWIAĆ NOCLEGU, A TAK SAMA NIE WIEM.
pOZA TYM MY RACZEJ JEŹDZIMY PO PÓŁNOCNEJ CZĘŚCI KRAJU ;). a DO sOPOTU SERDECZNIE ZAPRASZAMY, TU JESTEŚMY OBOWIĄZKOWO. :)

(no ładnie wcisnął mi się caps lock, ale nie chce mi sie przepisywać tekstu :))

Posted

[quote name='jamnicze']
Saidi od zeszłego roku płoszy się na wystrzały. Generalnie nie jest rozpaczliwie, jak coś gruchnie za oknem, to przydreptuje do pokoju w którym siedzimy. Jak jest więcej wystrzałów, to trochę nerwowo drepcze po mieszkaniu.
najgorzej jest na dworze, tam gdzie strzelają, to za nic nie da się naciągnąć, tylko daje w długą w drugą stronę.
Oczywiście w samego Sylwka zachciało jej się sii... 10 po 12 :diabloti:. Co było robić?:roll: psa na ręce i w najgorsze bombardowanie na dwór, na trawniczek :eviltong:. Saidi była jak galaretka ale jak ja postawiłam, to zaraz zrobiła swoje i chodu do domu. Za to w mieszkaniu się bardziej uspokoiła, widać stwierdziła, że to nie takie straszne jak na zewnątrz :evil_lol:

O patrz to obie prawie o tej samej porze byłyśmy na spacerze - mnie Gabiśka wyciągnęła, tylko że ona niczego się nie boi. Jak była młodsza to chciała łapać fajerwerki, teraz ma to w nosie. Teraz jak nam walili nad głową to tylko uszy kładła i chciała iść dalej. Tylko, że u nas to strach jest chodzić po mamy na osiedlu kilku debili :angryy: co potrafią petardy rzucać specjalnie psom pod łapy.:angryy::mad:

[quote name='Asiaczek']O, jak Wy się tak zmawiacie na Sopot, to może i my się zjawimy...?

Pzdr.

A nas pewnie w tym roku w Sopocie nie będzie. :shake:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
O patrz to obie prawie o tej samej porze byłyśmy na spacerze - mnie Gabiśka wyciągnęła, tylko że ona niczego się nie boi. Jak była młodsza to chciała łapać fajerwerki, teraz ma to w nosie. Teraz jak nam walili nad głową to tylko uszy kładła i chciała iść dalej. Tylko, że u nas to strach jest chodzić po mamy na osiedlu kilku debili :angryy: co potrafią petardy rzucać specjalnie psom pod łapy.:angryy::mad:

A nas pewnie w tym roku w Sopocie nie będzie. :shake:
Pzdr

Niestety, niektórzy maja bardzo głupie pomysły. Ach żeby im tak parę petard za koszulę wrzucić, to z pewnością by sie rozerwali.
Oj, to szkoda, że Was nie będzie.
Co prawda nie wiem jeszcze jak tam plany urlopowe ale mam nadzieję, że uda mi sie wpaść do Sopotu :)

Posted

Całę szczęście, że już po tej wariacji z petardami. Moje psy podobnie jak Saidi boją się wybuchów. Nie ma histerii, ale jednak są przestraszone. Pozdrówka dla Was

Posted

Asiaczek napisał(a):
A to dlaczego?

Pzdr.

A bo ja się muszę trochę ograniczyć z wyjazdami i zbierać kasę na wrzesień/październik bo wtedy to mam wyjazd co weekend no i tylko w roku będę na jakiś mocno obsadzonych wystawach albo takich najbliższych.
Pzdr

Posted

Hmmmm, coś nie mogę napisać odpowiedzi, ciagle wyskakuje mi błąd strony, więc może odpowiem Wam później.
A teraz ponieważ nie jestem na swoim kompie, a dawno nie było tu zdjęć mała niespodzianka z letniej wędrówki po Tatrach.