Izabela124. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-35.jpg kocham Cię, więc umyje Ci uszko :lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jamnicze napisał(a):Masz je nad sobą i pod sobą :evil_lol: Jest jeszcze porcja z mycia sajdusiowych uszu przez Morka, ale to później, najpierw oblecę chociaż parę galerii :) W Twojej już prawie doszłam do końca :lol: Ależ miałam tam nadrabiania, ale przyjemnie ogląda się te fotki z Wilna i maluszki :loveu: A tak. Wcięłam się pomiędzy foteczki... Ja zaraz musze uporządkować fotki, jakie dostałam od Ingi. Może dzisiaj uda mi się je wstawić. Zobaczymy. Bo jeszcze muszę trochę ogarnąć mieszkanie; jutro wpada do nas Ania Rapp ze swoją siostrą - Ulą. Ależ się cieszę! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja bym raczej stawiała nieco wyżej miseczki, +/- na wysokości pyszczka psiego. Ale to moje zdanie... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-49.jpg Pzdr. Ja mam w domu na stojaczku, a tam dostały urodzinową galaretkę z kurczaczka specjalnie robioną przez mamę gosiaji :). Nawet Saidi ją szybko zmiatała, a później jeszcze zrobiła przegląd czy chłopaki czegoś nie zostawili ;) Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Izabela124. napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-35.jpg kocham Cię, więc umyje Ci uszko :lol::loveu: Tu prubuje udobruchać Azisa, Sajdusiowe uszy wziął "w obroty"{ nieco później - za to dokładniej :) Asiaczek napisał(a):A tak. Wcięłam się pomiędzy foteczki... Ja zaraz musze uporządkować fotki, jakie dostałam od Ingi. Może dzisiaj uda mi się je wstawić. Zobaczymy. Bo jeszcze muszę trochę ogarnąć mieszkanie; jutro wpada do nas Ania Rapp ze swoją siostrą - Ulą. Ależ się cieszę! Pzdr. My mamy dzisiaj odpoczynek od gości, za to jutro wpadną mooi rodzice z bratem Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A, Rodzina to nie Goście... Pozdrów ich ode mnie:) Pzdr. Quote
Saskja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mmmm... Urodzinowa galaretka z kurczaczka... Sama bym chciała taką :-) Świetne zdjęcia! Zauważyłyście, że psy najpiękniej wyglądają w towarzystwie innych psów, zwłaszcza tej samej rasy? Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A, Rodzina to nie Goście... Pozdrów ich ode mnie:) Pzdr. goście, goście, w dresach chodzić nie wypada, posprzątać trzeba, no i nie da się przy nich na dogo siedzieć ;) Saskja napisał(a):Mmmm... Urodzinowa galaretka z kurczaczka... Sama bym chciała taką :-) Świetne zdjęcia! Zauważyłyście, że psy najpiękniej wyglądają w towarzystwie innych psów, zwłaszcza tej samej rasy? Masz rację, one w sforze nie tylko lepiej się czują ale i wyglądają :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Saskja napisał(a): Świetne zdjęcia! Zauważyłyście, że psy najpiękniej wyglądają w towarzystwie innych psów, zwłaszcza tej samej rasy? TAK, TAK, TAK!!! Ja też, ja tez to zauwazyłam!:multi: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-51.jpg dupka w dupkę :lol::lol: Czekam niecierpliwie na to mycie uszu :lol: Quote
gosiaja Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja bym raczej stawiała nieco wyżej miseczki, +/- na wysokości pyszczka psiego. Ale to moje zdanie... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-49.jpg Pzdr. nad tym pracujemy ale nie będę chyba kupować takiego stojaczka z miskami tylko zrobię im coś ale taboret z wbudowanymi miskami Quote
jamnicze Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Asiaczek napisał(a):TAK, TAK, TAK!!! Ja też, ja tez to zauwazyłam!:multi: Pzdr. ;) agaciaaa napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-51.jpg dupka w dupkę :lol::lol: Czekam niecierpliwie na to mycie uszu :lol: Jak zobaczyłam ich tak leżących, to nie mogłam sie powstrzymać przed zrobieniem zdjęć tych doopek :diabloti: Zdjęcia już zmniejszone i zgrane ale wstawię nieco później, bo TZ już mnie woła na kawkę :cool3: J.G napisał(a):Fotki bardzo pierwsza klasa. :loveu:, jak miło, że nas odwiedziłeś, dzięki za miłe słowa. (i po prostu miło się zrobiło :lol:) gosiaja napisał(a):nad tym pracujemy ale nie będę chyba kupować takiego stojaczka z miskami tylko zrobię im coś ale taboret z wbudowanymi miskami http://p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/zolux/z_475000.jpg Tylko czy one nie będą za blisko siebie dla chłopaków? Może na takiej długiej desce na jej obu końcach, a Ty zawsze możesz sobie na niej po środku posiedzieć :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 O, właśnie coś takiego będzie OK.:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Asiaczek napisał(a):O, właśnie coś takiego będzie OK.:) Pzdr. Chodzi Ci o ten stojaczek na zdjęciu czy o mój pomysł z deską?:diabloti: Quote
jamnicze Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 No to teraz zapowiadane "MYCIE USZU" :) A tymczasem Azis odpoczywał na swoim posłanku Quote
jamnicze Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 kogoś tu zmogło ;) jeszcze drugie uszko Azi, a jak tam twoje uszy? Quote
jamnicze Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 nic się nie bój, przeczyścimy ha, zjem cię taka jesteś słodka eee, zjeżdżaj, teraz ona się bawi ze mną i co nagadałeś mu? A później niestety trzeba było wracać do domy - Saidi na peronie Quote
Asiaczek Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jamnicze napisał(a):Chodzi Ci o ten stojaczek na zdjęciu czy o mój pomysł z deską?:diabloti: Raczej o stojaczek:) Super historyjka obrazkowa! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Czasami lubię sobie powymyślać różne komentarze, a właściwie zawsze wymyślam tylko nie zawsze chce mi się je pisać ;) Quote
gosiaja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 jamnicze napisał(a):;) Tylko czy one nie będą za blisko siebie dla chłopaków? Może na takiej długiej desce na jej obu końcach, a Ty zawsze możesz sobie na niej po środku posiedzieć :evil_lol: Asiaczek napisał(a):O, właśnie coś takiego będzie OK.:) Pzdr. jamnicze napisał(a):Chodzi Ci o ten stojaczek na zdjęciu czy o mój pomysł z deską?:diabloti: chodzi mi o samą koncepcję żeby tak ala ławeczka na pewno będą dalej od siebie Quote
betel Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni. Quote
J.G Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Rewelacyjne,fotki bardzo mi się podobają. Quote
Błyskotka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Oj skąd ja znam te czyszczenie uszu :lol:. o° °o o° __o°__ |HappY| | New | \\Year/ \\__/ __||__ >2010< Quote
Zuza i Noddy Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy się ;) Nie no czyszczenie uszu pełen profesjonalizm :lol: Quote
M&S Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sajduchy wszystkiego najlepszego :) zdjęcia super!!!! A. Quote
Recommended Posts