Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Masz je nad sobą i pod sobą :evil_lol:
Jest jeszcze porcja z mycia sajdusiowych uszu przez Morka, ale to później, najpierw oblecę chociaż parę galerii :)
W Twojej już prawie doszłam do końca :lol: Ależ miałam tam nadrabiania, ale przyjemnie ogląda się te fotki z Wilna i maluszki :loveu:

A tak. Wcięłam się pomiędzy foteczki...
Ja zaraz musze uporządkować fotki, jakie dostałam od Ingi. Może dzisiaj uda mi się je wstawić. Zobaczymy. Bo jeszcze muszę trochę ogarnąć mieszkanie; jutro wpada do nas Ania Rapp ze swoją siostrą - Ulą. Ależ się cieszę!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja bym raczej stawiała nieco wyżej miseczki, +/- na wysokości pyszczka psiego. Ale to moje zdanie...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-49.jpg

Pzdr.

Ja mam w domu na stojaczku, a tam dostały urodzinową galaretkę z kurczaczka specjalnie robioną przez mamę gosiaji :). Nawet Saidi ją szybko zmiatała, a później jeszcze zrobiła przegląd czy chłopaki czegoś nie zostawili ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-35.jpg kocham Cię, więc umyje Ci uszko :lol::loveu:

Tu prubuje udobruchać Azisa, Sajdusiowe uszy wziął "w obroty"{ nieco później - za to dokładniej :)
Asiaczek napisał(a):
A tak. Wcięłam się pomiędzy foteczki...
Ja zaraz musze uporządkować fotki, jakie dostałam od Ingi. Może dzisiaj uda mi się je wstawić. Zobaczymy. Bo jeszcze muszę trochę ogarnąć mieszkanie; jutro wpada do nas Ania Rapp ze swoją siostrą - Ulą. Ależ się cieszę!

Pzdr.

My mamy dzisiaj odpoczynek od gości, za to jutro wpadną mooi rodzice z bratem

Posted

Mmmm... Urodzinowa galaretka z kurczaczka... Sama bym chciała taką :-)

Świetne zdjęcia! Zauważyłyście, że psy najpiękniej wyglądają w towarzystwie innych psów, zwłaszcza tej samej rasy?

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, Rodzina to nie Goście... Pozdrów ich ode mnie:)

Pzdr.

goście, goście, w dresach chodzić nie wypada, posprzątać trzeba, no i nie da się przy nich na dogo siedzieć ;)
Saskja napisał(a):
Mmmm... Urodzinowa galaretka z kurczaczka... Sama bym chciała taką :-)

Świetne zdjęcia! Zauważyłyście, że psy najpiękniej wyglądają w towarzystwie innych psów, zwłaszcza tej samej rasy?

Masz rację, one w sforze nie tylko lepiej się czują ale i wyglądają :)

Posted

Saskja napisał(a):

TAK, TAK, TAK!!!
Ja też, ja tez to zauwazyłam!:multi:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
TAK, TAK, TAK!!!
Ja też, ja tez to zauwazyłam!:multi:

Pzdr.

;)
agaciaaa napisał(a):
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/14-51.jpg dupka w dupkę :lol::lol:

Czekam niecierpliwie na to mycie uszu :lol:

Jak zobaczyłam ich tak leżących, to nie mogłam sie powstrzymać przed zrobieniem zdjęć tych doopek :diabloti:
Zdjęcia już zmniejszone i zgrane ale wstawię nieco później, bo TZ już mnie woła na kawkę :cool3:
J.G napisał(a):
Fotki bardzo pierwsza klasa.

:loveu:, jak miło, że nas odwiedziłeś, dzięki za miłe słowa. (i po prostu miło się zrobiło :lol:)
gosiaja napisał(a):
nad tym pracujemy
ale nie będę chyba kupować takiego stojaczka z miskami tylko zrobię im coś ale taboret z wbudowanymi miskami
http://p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/zolux/z_475000.jpg

Tylko czy one nie będą za blisko siebie dla chłopaków?
Może na takiej długiej desce na jej obu końcach, a Ty zawsze możesz sobie na niej po środku posiedzieć :evil_lol:

Posted

nic się nie bój, przeczyścimy

ha, zjem cię taka jesteś słodka

eee, zjeżdżaj, teraz ona się bawi ze mną

i co nagadałeś mu?

A później niestety trzeba było wracać do domy - Saidi na peronie

Posted

jamnicze napisał(a):
;)
Tylko czy one nie będą za blisko siebie dla chłopaków?
Może na takiej długiej desce na jej obu końcach, a Ty zawsze możesz sobie na niej po środku posiedzieć :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
O, właśnie coś takiego będzie OK.:)

Pzdr.

jamnicze napisał(a):
Chodzi Ci o ten stojaczek na zdjęciu czy o mój pomysł z deską?:diabloti:

chodzi mi o samą koncepcję żeby tak ala ławeczka na pewno będą dalej od siebie

Posted

Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni.