Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamnicze']Cześć wszystkim, już jestem :multi:
Te wichury musiały coś uszkodzić, bo cały weekend nie mieliśmy kablówki ani internetu :shake:.

Ale mnie i tak nie było :lol:. Odpoczywałam sobie w Krakowie :).
Było super, ganialiśmy za hejnalistą do każdego okienka i słuchaliśmy hejnału w samej wierzy (nawet miałam ochotę też się wychylić i pomachać zaraz po hejnaliście :evil_lol:) i byliśmy na kabarecie w "Piwnicy pod baranami":loveu:

..........

W kopaniu też? :diabloti:

..........

Nooooooooo ale wyprawa z atrakcjami - fiu fiu.

Czasem i przy kopaniu by się przydała pomoc. ;)

Pzdr

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to dawaj, Koleżanko, te foteczki, bo my tutaj stęsknieni...

Pzdr.

ależ ja miałam zaległości, fotki się wgrywały, a ja chciałam kilka galerii odwiedzić - no.... i dałam radę tylko 2 :crazyeye: Ta gogomania, to jednak niezły pożeracz czasu.
Wstawiam wobec tego zdjęcia i zmykam ;)
bety napisał(a):
Nooooooooo ale wyprawa z atrakcjami - fiu fiu.

Czasem i przy kopaniu by się przydała pomoc. ;)

Pzdr

Tyle, że nie mogę zagwarantować, czy w odpowiednim miejscu to zrobi :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze'] Odpoczywałam sobie w Krakowie :).
Było super, ganialiśmy za hejnalistą do każdego okienka i słuchaliśmy hejnału w samej wierzy (nawet miałam ochotę też się wychylić i pomachać zaraz po hejnaliście :evil_lol:) i byliśmy na kabarecie w "Piwnicy pod baranami":loveu:

No to szaleliście :evil_lol:

[quote name='jamnicze']A wilczego też jeszcze nie miętosiłam :shake:

Niedawno miałaś okazję :eviltong:

bomba :lol:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/13-42.jpg
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/15-41.jpg
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/16-40.jpg

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
Jeszcze nie głaskałam gaskońca, może mi sie uda na jakiejś wystawie :razz:

Tylko pamiętaj, że to ma byc mizianko po przedpiersiu i łałoku (to, co gaskoniec ma pod szyją, takie miękkie, zwisające). No mówię Ci, pomiziać i umrzeć :loveu:

Posted

Saskja napisał(a):
Tylko pamiętaj, że to ma byc mizianko po przedpiersiu i łałoku (to, co gaskoniec ma pod szyją, takie miękkie, zwisające). No mówię Ci, pomiziać i umrzeć :loveu:

Ja też chcę gaskońca pomizać :p

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale wygodnisia!!

Kanapa już dawno zaanektowana :lol: ale na noc idzie grzecznie na swoje posłanko :p, też mięciutkie ;)
Maks i Spark napisał(a):

Oj, tak, szaleństwa były bombowe, bo po nocnej rodaków rozmowie poszliśmy jeszcze smoka wawelskiego nawiedzić, a że późna pora była, to smacznie spał i na szczęście nikogo nie pożarł :lol:
Incunabula napisał(a):
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-38.jpg
Jaki relaks, aż miło popatrzeć :loveu: .

Taki kanapowy wyciągaczek, to u niej standard, a jeszcze bardzo lubię jak się jej ciepło robi i wywala się kołami do góry pokazując swój cętkowany brzusio w całej okazałości :loveu:
Iza. napisał(a):
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/13-42.jpg
ta mina jest genialna :evil_lol::evil_lol:

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-38.jpg
uwielbiam takie stojące uchole :loveu::loveu:

Mi też się podoba, taka lekko zniesmaczona :evil_lol:
na początku nie mogliśmy sie przyzwyczaić, że nawet w czasie snu te ucholki sterczą i nic a nic nie chcą się położyć :diabloti: (wcześniej miałam jamnika ;))
Asiaczek napisał(a):
Ależ ona jest miniasta!SUper modelka i super miny!:loveu:

Pzdr.

właśnie musiałam nawet sobie udowodnić, że jednak basenji też potrafią minki stroić :lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Doberek :)

Słoneczka życzymy, bo u nas pada....:-(

A.

U nas też nienajładniej, cały czas popadywało, ale na szczęście ulewy nie było i udało sie panienkę wyciągnąć na pond godzinny spacerek :p
Darianna napisał(a):
Z ząbkami mina fajowska :)

ale pogoda, nie ma jak na polu sesji zdjęciowej robić :(

Ale te mgły u Ciebie na wątku też są śliczne i takie klimaciarskie :p I jak fajnie rudzielce się z nich wyłaniają :cool3:
Błyskotka napisał(a):
Witam :).
U mnie słoneczko :lol:.

Takiej to dobrze :)

Posted

Maks i Spark napisał(a):

Niedawno miałaś okazję :eviltong:
A.

Ale pan taki nobliwy już, a futro miał tak wypielęgnowane ...:loveu:, że śmiałości nie miałam :oops:
Saskja napisał(a):

Och z przyjemnością skorzystam, ale znając życie będziecie na innych wystawach, my raczej trzymamy się Polski PN, ewentualnie o środek zahaczamy. A może wybierzecie się na międzynarodówkę do Sopotu? :cool3:

Posted

betka-sp napisał(a):
hahahha...świetna sesja zdjęciowa :multi::multi:

jamnicze , a powiedz mi jak baski reaguja na zimno....śnieg...deszcz....lubią-nie lubią czy jest im to gan-ce-gal :razz: ??

To pieski afrykańskie, więc raczej słońcolubne :lol:
Mają króciutką sierść i zimą marzną. Ja Saidi w zeszłym roku kupiłam na taką pogodę kubraczek, zawsze to jakieś zabezpieczenie.
Zimna i deszczu nie znosi :shake:. Jak pada, to robi siiii i zaraz biegiem do domu :evil_lol:.
Oczywiście jak jest tylko mżawka, to po pierwszej niechęci i ciągnięciu przez pierwsze parę minut daje się namówić i idzie na spacer, ale jak leje, to przykleja się do każdego murka i pcha do każdej klatki :diabloti:

W domu mamy ciepło i Saidi nie lubi przykrywania (nie wiem jak inne baski pod tym względem - może inni się też wypowiedzą :p)

Posted

jamnicze napisał(a):
To pieski afrykańskie, więc raczej słońcolubne :lol:
Mają króciutką sierść i zimą marzną. Ja Saidi w zeszłym roku kupiłam na taką pogodę kubraczek, zawsze to jakieś zabezpieczenie.
Zimna i deszczu nie znosi :shake:. Jak pada, to robi siiii i zaraz biegiem do domu :evil_lol:.
Oczywiście jak jest tylko mżawka, to po pierwszej niechęci i ciągnięciu przez pierwsze parę minut daje się namówić i idzie na spacer, ale jak leje, to przykleja się do każdego murka i pcha do każdej klatki :diabloti:

W domu mamy ciepło i Saidi nie lubi przykrywania (nie wiem jak inne baski pod tym względem - może inni się też wypowiedzą :p)

no to jakbym moje zmarszczaki widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zima jest beee...i najlepiej ja "przespać" ..hahaahahahahah...........

Posted

betka-sp napisał(a):
no to jakbym moje zmarszczaki widziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zima jest beee...i najlepiej ja "przespać" ..hahaahahahahah...........

Jeszcze sama zima z mnóstwem śniegu mogłaby być ;). Saidi uwielbia ganiać za śnieżkami :evil_lol: ale musi być wtedy słoneczko :lol: