Błyskotka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A ja witam się rano a dokładniej przed południem :). Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh no wlasnie za wolno smaki dajecie :P Bo my mamy tylko po dwie łapki (w tym jedna para zajęta aparatem ;)), a tam trzy mordki czekały :diabloti: agaciaaa napisał(a):Witamy :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/27-18.jpg jaki czujny stróż :diabloti: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-24.jpg ależ ona ma genialne pozycje :lol: :loveu: Taaa, stróż jak się patrzy :diabloti: Uwielbiam jak sie tak wyciaga i faktycznie przyjmuje przerózne zabawne i urocze pozycje :p hovomaniaczka napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/22-25.jpg Wyglada tu jakby mial taka otwierana paszcze jak weze! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-31.jpg Fajnie, ze moga sie tak poganiac! Sama nie wiem jak on tak szeroko go rozwarł :crazyeye:, porównanie do węża bardzo trafne :lol: Maks i Spark napisał(a):Cześć jamnicze :lol: świetne foty mam nadzieję, że już jesteś po pracy.....:cool3: A. Oj, prace mam teraz prawie na okrągło, no ale jak się latem trochę obijało ... :diabloti: anetta napisał(a):Jak dobrze że baski są w drobniutkie, inaczej byście się nie pomieścili na tej ławeczce :diabloti: :diabloti:, drobniutkie, ale jak się potrafią rozpychać :cool3: a najlepiej to czuć jak sie siedzi na kanapie i czujesz te łapusie jak cie pchają :evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Doberek, miłego poniedziałku ;) A. poniedziałku? :crazyeye: Rany, to już czwartek :smhair2: Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 gosiaja napisał(a): świetne są te zdjęcia i jacy oni grzeczni :) I jacy w Ciebie wpatrzeni :cool3: Asiaczek napisał(a):O, Serdelek przejął się atakiem i nawet ogonek rozprostowała... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/22-25.jpg Pzdr. jakby Cię ktoś tak ścisnął, że by ci język wypadł, to i ogon by ci się wyprostował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Za to potem wzięła odwet :diabloti: AMIŚKA napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/w94/jamnicz/17-31.jpg świetna ta fota ,wyglada jak namalowana:lol::lol: Szybkonogie basenji :p, wiem, ze nie wszystkie zdjęcia wychodzą ostro, a raczej w biegu prawie żadne :diabloti:, ale te maziajki też mi się podobają :lol:, no i widać tu ich pęd ;) Izabela124. napisał(a):http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-31.jpg jakie wariaty:evil_lol: oj, tak, uwielbiam patrzeć na te ich galopady :loveu: Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jamnicze, dobry wieczór :p A. J.G napisał(a):Dobry wieczór:loveu: Świetne zdjęcia. Maks i Spark napisał(a):Hello, miłego wtorku :) A. deer_1987 napisał(a):witam sie wieczore! Maks i Spark napisał(a):Ja też się witam wieczornie :) A. Błyskotka napisał(a):A ja witam się rano a dokładniej przed południem :). Witam serdecznie :multi::multi::multi: trochę jestem tu rzadziej, bo pracy ostatnio więcej ale wszystkich serdecznie witam i bardzo sie cieszę z waszych odwiedzin :loveu: Quote
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 jamnicze napisał(a):Witam serdecznie :multi::multi::multi: trochę jestem tu rzadziej, bo pracy ostatnio więcej ale wszystkich serdecznie witam i bardzo sie cieszę z waszych odwiedzin :loveu: No rozumiemy ;) my codziennie zagladamy :D Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cześć, dziś czwartek....:evil_lol:;) miłego :) A. Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 deer_1987 napisał(a):No rozumiemy ;) my codziennie zagladamy :D Wiem, na was zawsze mogę liczyć :loveu: Maks i Spark napisał(a):Cześć, dziś czwartek....:evil_lol:;) miłego :) A. Witanko jeszcze czwartkowe :evil_lol::lol: Quote
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A ja z kolei rozumiem ze szkola czy praca a potem dom i nie ma wolnego czasu na komputer tylko rodzina i pies na pierwszym miejscu ;) Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 deer_1987 napisał(a):A ja z kolei rozumiem ze szkola czy praca a potem dom i nie ma wolnego czasu na komputer tylko rodzina i pies na pierwszym miejscu ;) Otóż to, właśnie się wybieram z małą na spacerek, a w weekend jedziemy do bratanicy TZ na wesele :lol: Quote
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No to sie tez zapowiada troche do robienia, foty, foty foty!! nam nie wyjdzie nic z wyjazdu i jeszze tz sam na 10h do pracy musi bo samochod odchowaly jest do warsztatu i naprawda zajmie to raz, dwa nie stac nas na razie na naprawe... Quote
betel Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ale cudny "zmęczaszek", widać że Saidi rada z biegania:lol:.Pozdrowienia dla was i dzięki za odwiedziny na moim zaniadbanym wątku:loveu: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 betel napisał(a): Ale cudny "zmęczaszek", widać że Saidi rada z biegania:lol:.Pozdrowienia dla was i dzięki za odwiedziny na moim zaniadbanym wątku:loveu: To nie Sajdi, to Morek (MANY MORE MOST Asiaczek FCI). Pzr. Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 deer_1987 napisał(a):No to sie tez zapowiada troche do robienia, foty, foty foty!! nam nie wyjdzie nic z wyjazdu i jeszze tz sam na 10h do pracy musi bo samochod odchowaly jest do warsztatu i naprawda zajmie to raz, dwa nie stac nas na razie na naprawe... Oj, to nie dobrze, że juz w warsztacie, to ten nowy? betel napisał(a): http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/18-31.jpg Ale cudny "zmęczaszek", widać że Saidi rada z biegania:lol:.Pozdrowienia dla was i dzięki za odwiedziny na moim zaniadbanym wątku:loveu: Hurra, betelek do nas zawitała po wakacjach :multi: Asiaczek napisał(a):To nie Sajdi, to Morek (MANY MORE MOST Asiaczek FCI). Pzr. Tak, tak, to Morasty, dzisiaj psiurki też razem szalały :lol: Quote
gosiaja Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 jamnicze napisał(a): Tak, tak, to Morasty, dzisiaj psiurki też razem szalały :lol: szalaly razem a potem w samochodzie mi piszczeli za Saidi Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 A Saidi padła po powrocie i śpi sobie smacznie w pracowni, a ja...."pracuję" :diabloti: Quote
taxelina Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tak to ten nowy. odholowali na warsztat nablizej miejsca zdarzenia ale to daleko od nas i zamowili czesci wiec czekaja na czesci zeby zroic. Quote
Błyskotka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):Tak to ten nowy. odholowali na warsztat nablizej miejsca zdarzenia ale to daleko od nas i zamowili czesci wiec czekaja na czesci zeby zroic. O kurcze :shake:. Dzień Dobry :). Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Błyskotka napisał(a):O kurcze :shake:. Nic jestesmy bez samochod i ciezko robote zrobic co jest w weekend bo ja musze placic za dojazd i wtedy nie oplaca sie zebym jechala a to 10h i ciezko tz samemu zrobic 10h... Quote
betel Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Upsss... przepraszam za pomyłkę Morkowo- Sajduniową:oops:. Pozdrowienia. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 gosiaja napisał(a):szalaly razem a potem w samochodzie mi piszczeli za Saidi A może Sajdi zbliża się do cieczki? deer_1987 napisał(a):Tak to ten nowy. odholowali na warsztat nablizej miejsca zdarzenia ale to daleko od nas i zamowili czesci wiec czekaja na czesci zeby zroic. Niedobrze, tu juz człowiek przyzwyczaił się do autka i... klops... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No i na razie nie wiadsomo ani kiedy oddadza ani co sie jeszcze zepsuje.. naprawy kosztuja juz prawie tyle samo co za samochod dalismy Quote
jamnicze Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Błyskotka napisał(a): Dzień Dobry :). Witanko :p Maks i Spark napisał(a):Cześć piątkowo :p A. Hello :multi: betel napisał(a):Upsss... przepraszam za pomyłkę Morkowo- Sajduniową:oops:. Pozdrowienia. Nic sie nie stało, dawno nie byłaś, to i nie dziwnota, że psiaki sie mylą ;) A jak biegają , to z daleka i my się mylimy :evil_lol: Asiaczek napisał(a):A może Sajdi zbliża się do cieczki? Pewnie tak, ale gosiaja mówiła, że oni zawsze tak za nią popiskują :razz: deer_1987 napisał(a):Tak to ten nowy. odholowali na warsztat nablizej miejsca zdarzenia ale to daleko od nas i zamowili czesci wiec czekaja na czesci zeby zroic. deer_1987 napisał(a):Nic jestesmy bez samochod i ciezko robote zrobic co jest w weekend bo ja musze placic za dojazd i wtedy nie oplaca sie zebym jechala a to 10h i ciezko tz samemu zrobic 10h... deer_1987 napisał(a):No i na razie nie wiadsomo ani kiedy oddadza ani co sie jeszcze zepsuje.. naprawy kosztuja juz prawie tyle samo co za samochod dalismy Dlatego my nie mamy samochodu. Na nowy nas nie stać, a jak pomyślę ile trzeba włożyć w używany ....... to też nas nie stać :diabloti: Quote
Recommended Posts