jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Maks i Spark napisał(a):...biedna Sajdi nie może sobie pobiegać:cool3: A. Ależ dzięki kagańcowi właśnie może :lol:, a ludzie dali się przekonać i puścili oba czarne, i tylko się dziwili, że ona tak z nimi zasuwa i nic a nic sie nie boi dużych futrzastych :razz: Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć!, witamy się niedzielnie:p A. deer I ja sie witam niedziellnie :-D witam miłych gości :lol:, zaraz będą "biegające" foteczki :razz: Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='bety']Aleeeeeeeeeee "groźny" ;):evil_lol: basek :cool3: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/d1.jpg Pzdr Od razu budzi respekt :evil_lol:. Jak podleciała dzisiaj na plaży do dwóch grenendelków, to zaraz je wzięli na smycze, bo sie przestraszyli, że Saidi zacznie awanturę - wiadomo, w kagańcu, znaczy sie groźna :diabloti: A ona tylko się chciała poganiać :p Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Posty znowu skaczą więc trzeba przeglądać wpisy wstecz :shake: ciekawe gdzie tego posta wklei?:roll: Oto psie gonitwy jeszcze sprzed "okresu kagańcowego" :lol: Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 deer_1987 napisał(a):wow ile psiakow na raz :D to jeszcze nic, wtedy były tylko 4 :evil_lol: Wczoraj ich 6 biegała, a w pewnym momencie, to nawet 7 :razz: Quote
anetta Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 I żadnych sprzeczek? Fajnie wyglądają, każdy inny :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='anetta']I żadnych sprzeczek? Fajnie wyglądają, każdy inny :evil_lol: Oj, bez sprzeczek sie nie obyło :evil_lol:, Ten mały płowy, to piesek, całkowicie zauroczony Sajduchną i jak inny pies chciał się z nią bawić, to mały rozbójnik robił mu awanturę :diabloti: o, a tak on kocha sajdusię :roll: za to ze sobą wszystko da jej zrobić :lol: Quote
agaciaaa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ale Saidi miała dużo kolegów (koleżanek?) :p Groźnego baska też widziałam :lol: Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 agaciaaa napisał(a):Ale Saidi miała dużo kolegów (koleżanek?) :p Groźnego baska też widziałam :lol: razem z Saidi, to były dwie parki :cool3: i nie wystraszyłaś się? :evil_lol: Quote
J.G Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Asiaczek napisał(a):No, właśnie. Ja w tej kwestii. Może trochę przyspieszymy ten przychówek z własnym przydomkiem? Nie, żebym osobiście, ale... rozmawiałeś? Chyba nie...? Pzdr. Nie rozmawiałem,porozmawiam w tym tygodniu,przyczynę znasz... Quote
jbk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 jamnicze napisał(a):razem z Saidi, to były dwie parki :cool3: i nie wystraszyłaś się? :evil_lol: Takie cuda, czego tu się bać?? Buziaczki na nowy tydzień ;) Quote
jamnicze Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 jbk napisał(a):Takie cuda, czego tu się bać?? Buziaczki na nowy tydzień ;) och, od razu przyjemniej się tydzień zaczyna :loveu: Quote
gosiaja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a Saidi jak zwykle zagryza psy :evil_lol: miłego dzionka życzę Quote
gosiaja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :) mój też ma namordnik ale skubany nie chce w nim chodzić przypomniało mi się miałem się zapytać gdzie nabyłaś linkę na której prowadzasz Saidi ?? Quote
jamnicze Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 gosiaja napisał(a):a Saidi jak zwykle zagryza psy :evil_lol: miłego dzionka życzę Ale się skończyło biduli, bo teraz w namordniku biega :diabloti:, no chyba, że w ogródku psim, to jej zdejmuję ;) Quote
jamnicze Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 gosiaja napisał(a)::) mój też ma namordnik ale skubany nie chce w nim chodzić przypomniało mi się miałem się zapytać gdzie nabyłaś linkę na której prowadzasz Saidi ?? Linkę zrobiłam sama, tzn kupiłam (chyba w Praktikerze) linkę ciętą z metra i karabińczyki, no i sobie związałam :lol: A jaki masz kaganiec? Ja na początku dawałam Saidi smaczki w kagańcu aby przyzwyczaiła się wkładać tam pyszczek (na początek bez zapinania), później jak już zapiełam, to też dawałam bokiem smaczki. No i zakładam go jej tylko jak ją puszczam na bieganie aby jej sie dobrze kojarzył ze swobodą :lol: Quote
jamnicze Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Hej, jakie fajne psie zgromadzenie:lol: A. Właśnie wyczaiłam takie miejsce, gdzie ludzie przychodzą i puszczają psiaki (bo to sama młodzież - Saidi tam chyba najstarsza :evil_lol: - i najmniejsza zarazem :eviltong:, nie licząc adoratora ;)) i kilka razy już udało mi sie na nich trafić. No to ostatnia porcyjka zdjęć z tamtego spotkania Quote
M&S Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć, to mi się podoba "będę pierwsza":evil_lol: A. Quote
taxelina Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Widze ze bedziesz nastepna osoba co zazdroszcze grupy psiakow :( Quote
jbk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Psiaki w grupie młode, a właściciele? Dogadujecie się? U nas to same dewotki chodzą z psiakami, lepiej ich unikać... A jak ktoś młody, to pędzi.... Quote
Recommended Posts