M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 .....to fajne: "ratuuunku, wielki futzasty mnie goni":evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='J.G'] a w tym roku będę z większą ilością psów i z tym czarnym również a wtedy nie miał jeszcze 12 miesięcy,i tak po cichutku liczę że powtórka będzie.:evil_lol: ......Hę, czy ja o czymś nie wiem....:mad: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):......Hę, czy ja o czymś nie wiem....:mad: A. Wiesz,dwie lale z tej hodowli co EMILY.:loveu: Quote
jamnicze Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='J.G']Oj;) widzę że po Best Puppy poszłaś do domu zobacz Gdynia 2008::cool3: pomeranian, szpic, szpic miniaturowy, rasa pierwotna, hodowla gro-mor fci a w tym roku będę z większą ilością psów i z tym czarnym również a wtedy nie miał jeszcze 12 miesięcy,i tak po cichutku liczę że powtórka będzie.:evil_lol: [SIZE=2]W SOPOCIE raczej nas nie będzie. Do domku faktycznie poszliśmy, bo już nijak nie udało sie otrzymać TZa dłużej na wystawie :evil_lol: - i tak był dzielny, że tak długo tam wytrzymał, a była to nasza pierwsza wystawa :loveu: Oczywiście ze stronki doczytałam, że mieliście w Gdyni super wyniki :razz: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Wiesz,dwie lale z tej hodowli co EMILY.:loveu: ...miało ich nie być, czy to już inne:-o powoli się gubię:roll: A. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 jamnicze napisał(a):Raczej nie, latem jest sporo wystaw bliżej ;), no i trzeba kiedys urlop wygospodarować :lol:. Za to wybieramy sie do Łodzi na klubówkę :razz: szkoda, że Warszawa Wam nie pasuje:shake: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 jamnicze napisał(a):Do domku faktycznie poszliśmy, bo już nijak nie udało sie otrzymać TZa dłużej na wystawie :evil_lol: - i tak był dzielny, że tak długo tam wytrzymał, a była to nasza pierwsza wystawa :loveu: Oczywiście ze stronki doczytałam, że mieliście w Gdyni super wyniki :razz: Rozumiem ale i tak twoje maleństwo świetnie się spisało jak na pierwszy raz,aby tak dalej.:loveu: Quote
jamnicze Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):a może do Warszawy w lipcu przyjedziecie:p A. Raczej nie, latem jest sporo wystaw bliżej ;), no i trzeba kiedys urlop wygospodarować :lol:. Za to wybieramy sie do Łodzi na klubówkę :razz: Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):...miało ich nie być, czy to już inne:-o powoli się gubię:roll: A. tamtych tak,ale się znalazły następne i na Gdynię szykuje się debiut :multi: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):tamtych tak,ale się znalazły następne i na Gdynię szykuje się debiut :multi: tak szybko:-o, super bardzo siię cieszę:multi::multi::multi: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja też się cieszę,bo czas ucieka,a ja chcę dochować się czegoś z własnym przydomkiem. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Ja też się cieszę,bo czas ucieka,a ja chcę dochować się czegoś z własnym przydomkiem. spoko, dochowasz się własnych małych krasnali:p A. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Ja też się cieszę,bo czas ucieka,a ja chcę dochować się czegoś z własnym przydomkiem. No, właśnie. Ja w tej kwestii. Może trochę przyspieszymy ten przychówek z własnym przydomkiem? Nie, żebym osobiście, ale... rozmawiałeś? Chyba nie...? Pzdr. Quote
Russellka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć baski! :multi: Co tam u was? :loveu: Jak tam Sajdunia? Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cześć :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-76.jpg przytulaśna Saidi :loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/14-512009-03-24.jpg to jest fajne :lol: tak patrze że Morek już dogania Sajdunię wielkością :razz: Quote
anetta Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A jaki kaganiec jej kupiłas? :lol: Z tego co pamiętam miała z materiału. Quote
jamnicze Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='agaciaaa']Cześć :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-76.jpg przytulaśna Saidi :loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/14-512009-03-24.jpg to jest fajne :lol: tak patrze że Morek już dogania Sajdunię wielkością :razz: Saidi lubi sie poprzytulać :loveu:, a najśmieszniejsze jes to, że zawsze wpycha się między mnie i Krzyśka :evil_lol:. Dzisiaj siedziałam z Saidi na tapczanie i TZ przysiadł sie z drugiej strony, Saidi długo nie wytrzymała, zaraz wstała i dawaj wpychać sie między nas :diabloti: Quote
jamnicze Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Russellka']Cześć baski! :multi: Co tam u was? :loveu: Jak tam Sajdunia? Właśnie kupiłam małej kaganiec i teraz uczy się w nim biegać ;) [quote name='anetta']A jaki kaganiec jej kupiłas? :lol: Z tego co pamiętam miała z materiału. Wcześniej miałam halti, czyli raczej pseudo kaganiec ;) Chciałam jej kupić plastikowy, bo uważam, że są najlepsze - lekkie i higieniczne, ale nie mogłam na nią dostać i w końcu zdecydowałam się na skórzany, najwyżej będę musiała częściej wymieniać :p [quote name='deer_1987']witam sie sobotnio!! witamy serdecznie :lol: A tak Sajdunia wygląda w kagańcu :p Quote
bety Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Aleeeeeeeeeee "groźny" ;):evil_lol: basek :cool3: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/d1.jpg Pzdr Quote
anetta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jak Hanibal :evil_lol: Zreszta każdy pies w tych skórzanych wygląda jak Hanibal ;) My mamy plastikowy :p A czemu zamieniłaś? Quote
M&S Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 jamnicze napisał(a):Od razu budzi respekt :evil_lol:. Jak podleciała dzisiaj na plaży do dwóch grenendelków, to zaraz je wzięli na smycze, bo sie przestraszyli, że Saidi zacznie awanturę - wiadomo, w kagańcu, znaczy sie groźna :diabloti: A ona tylko się chciała poganiać :p ...biedna Sajdi nie może sobie pobiegać:cool3: A. Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 anetta napisał(a):Jak Hanibal :evil_lol: Zreszta każdy pies w tych skórzanych wygląda jak Hanibal ;) My mamy plastikowy :p A czemu zamieniłaś? Czemu zmieniłam z halti na skórzany? Bo sie obtarła, to raz, a dwa, że w halti i tak mogła wszystkie śmieci wciągać, a teraz jestem spokojniejsza, że znowu mi jakiegoś worka foliowego albo z alufoli nie zeżre :angryy: (ostatnio dorwała taki po kurczaku :placz:) Quote
Recommended Posts