Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J.G']

a w tym roku będę z większą ilością psów i z tym czarnym również a wtedy nie miał jeszcze 12 miesięcy,i tak po cichutku liczę że powtórka będzie.:evil_lol:

......Hę, czy ja o czymś nie wiem....:mad:

A.

Posted

[quote name='J.G']Oj;) widzę że po Best Puppy poszłaś do domu zobacz Gdynia 2008::cool3:

pomeranian, szpic, szpic miniaturowy, rasa pierwotna, hodowla gro-mor fci

a w tym roku będę z większą ilością psów i z tym czarnym również a wtedy nie miał jeszcze 12 miesięcy,i tak po cichutku liczę że powtórka będzie.:evil_lol:

[SIZE=2]W SOPOCIE raczej nas nie będzie.

Do domku faktycznie poszliśmy, bo już nijak nie udało sie otrzymać TZa dłużej na wystawie :evil_lol: - i tak był dzielny, że tak długo tam wytrzymał, a była to nasza pierwsza wystawa :loveu:
Oczywiście ze stronki doczytałam, że mieliście w Gdyni super wyniki :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Raczej nie, latem jest sporo wystaw bliżej ;), no i trzeba kiedys urlop wygospodarować :lol:. Za to wybieramy sie do Łodzi na klubówkę :razz:

szkoda, że Warszawa Wam nie pasuje:shake:

A.

Posted

jamnicze napisał(a):
Do domku faktycznie poszliśmy, bo już nijak nie udało sie otrzymać TZa dłużej na wystawie :evil_lol: - i tak był dzielny, że tak długo tam wytrzymał, a była to nasza pierwsza wystawa :loveu:
Oczywiście ze stronki doczytałam, że mieliście w Gdyni super wyniki :razz:

Rozumiem ale i tak twoje maleństwo świetnie się spisało jak na pierwszy raz,aby tak dalej.:loveu:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
a może do Warszawy w lipcu przyjedziecie:p

A.

Raczej nie, latem jest sporo wystaw bliżej ;), no i trzeba kiedys urlop wygospodarować :lol:. Za to wybieramy sie do Łodzi na klubówkę :razz:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...miało ich nie być, czy to już inne:-o

powoli się gubię:roll:

A.

tamtych tak,ale się znalazły następne i na Gdynię szykuje się debiut :multi:

Posted

J.G napisał(a):
tamtych tak,ale się znalazły następne i na Gdynię szykuje się debiut :multi:

tak szybko:-o, super bardzo siię cieszę:multi::multi::multi:

A.

Posted

J.G napisał(a):
Ja też się cieszę,bo czas ucieka,a ja chcę dochować się czegoś z własnym przydomkiem.

spoko, dochowasz się własnych małych krasnali:p

A.

Posted

J.G napisał(a):
Ja też się cieszę,bo czas ucieka,a ja chcę dochować się czegoś z własnym przydomkiem.

No, właśnie. Ja w tej kwestii. Może trochę przyspieszymy ten przychówek z własnym przydomkiem? Nie, żebym osobiście, ale... rozmawiałeś? Chyba nie...?

Pzdr.

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :)

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-76.jpg przytulaśna Saidi :loveu:

http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/14-512009-03-24.jpg to jest fajne :lol: tak patrze że Morek już dogania Sajdunię wielkością :razz:
Saidi lubi sie poprzytulać :loveu:, a najśmieszniejsze jes to, że zawsze wpycha się między mnie i Krzyśka :evil_lol:. Dzisiaj siedziałam z Saidi na tapczanie i TZ przysiadł sie z drugiej strony, Saidi długo nie wytrzymała, zaraz wstała i dawaj wpychać sie między nas :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']Cześć baski! :multi: Co tam u was? :loveu: Jak tam Sajdunia?
Właśnie kupiłam małej kaganiec i teraz uczy się w nim biegać ;)
[quote name='anetta']A jaki kaganiec jej kupiłas? :lol:
Z tego co pamiętam miała z materiału.
Wcześniej miałam halti, czyli raczej pseudo kaganiec ;)
Chciałam jej kupić plastikowy, bo uważam, że są najlepsze - lekkie i higieniczne, ale nie mogłam na nią dostać i w końcu zdecydowałam się na skórzany, najwyżej będę musiała częściej wymieniać :p
[quote name='deer_1987']witam sie sobotnio!!
witamy serdecznie :lol:

A tak Sajdunia wygląda w kagańcu :p

Posted

jamnicze napisał(a):
Od razu budzi respekt :evil_lol:. Jak podleciała dzisiaj na plaży do dwóch grenendelków, to zaraz je wzięli na smycze, bo sie przestraszyli, że Saidi zacznie awanturę - wiadomo, w kagańcu, znaczy sie groźna :diabloti:
A ona tylko się chciała poganiać :p

...biedna Sajdi nie może sobie pobiegać:cool3:

A.

Posted

anetta napisał(a):
Jak Hanibal :evil_lol: Zreszta każdy pies w tych skórzanych wygląda jak Hanibal ;) My mamy plastikowy :p
A czemu zamieniłaś?

Czemu zmieniłam z halti na skórzany?
Bo sie obtarła, to raz, a dwa, że w halti i tak mogła wszystkie śmieci wciągać, a teraz jestem spokojniejsza, że znowu mi jakiegoś worka foliowego albo z alufoli nie zeżre :angryy: (ostatnio dorwała taki po kurczaku :placz:)