Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Hihi, spanie na kimś? U moich psów nie do pomyślenia :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Znowu pogoda się psuje :angryy: Zanim zaczęło padać poszłyśmy z Saidi do psiego ogródka, a tam biegały już dwa psiaki :p Saidi znalazła kumpla o miesiąc młodszego, podobnej postury i temperamentu, tak więc wyszalały się młodziaki :multi:. Tyle, że całe obłocone wróciły :diabloti: Drugim pieskiem była 5 letnia sunia - szpic wilczasty. Myślałam, że one są nieco większe (tym bardziej po zdjęciach Maksa i Sparka ;)), a ona była tylko nieco wyższa od Saidi. Za to w szerz, to cztery moje kruszynki mogły by obok stanąć :evil_lol:. Bardzo chciała się bawić z młodymi, ale nie mogła nadążyć :lol:, a dziewczyna była w szoku, że ona truchta :cool3::evil_lol:. Quote
jamnicze Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='jbk']Piękna zabawa z myszką :))ona bardzo lubi "kocie zabawki" :diabloti: deer I ptaszki i myszka interesujace :-D:lol:, ptaszki to parka kanarków, bałam się, że saidi nie da im spokoju, ale nie było tak źle. Syn koleżanki już się tym zajął:evil_lol: hovomaniaczka Super miala zabawe! My tez mamy taka obrozke:-DU nas jest obniżka 30% na Hiltona , byłom nawet dzisiaj aby kupić jej czarny komplet, ale się w końcu nie zdecydowałam. Jest obszywany, a Saidi ma delikatny włos i nie chcę aby ją obcierała. Iwa-R Hihi, spanie na kimś? U moich psów nie do pomyślenia :evil_lol: Pozdrawiam Iwa A jak fajnie Sajduchna wchodzi "na barana" :p Quote
M&S Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jamnicze napisał(a):Znowu pogoda się psuje :angryy: Zanim zaczęło padać poszłyśmy z Saidi do psiego ogródka, a tam biegały już dwa psiaki :p (...) Drugim pieskiem była 5 letnia sunia - szpic wilczasty. Myślałam, że one są nieco większe (tym bardziej po zdjęciach Maksa i Sparka ;)), a ona była tylko nieco wyższa od Saidi. Za to w szerz, to cztery moje kruszynki mogły by obok stanąć :evil_lol:. Bardzo chciała się bawić z młodymi, ale nie mogła nadążyć :lol:, a dziewczyna była w szoku, że ona truchta :cool3::evil_lol:. to niezła zabawa była:p..macie tam specjalne psie ogródki :-ooż u nas takich bajerów to nie ma :shake: a masz jaieś fotki tej wilczej??? :cool3: m. Quote
M&S Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 jamnicze napisał(a):Niiiimam :shake:, bez aparatu byłam. Sunia z rodowodem, hodowla gdzieś ze Szczecina. Na wystawę się wybierają, wybierają, wybierają ..... i tak psina ma już 5 lat i na wystawę nie dotarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zrobili w parku 2 ogródki, ale ten drugi szybko został zdemolowany, tzn drzwi ukradli, a później i inne pręty z ogrodzenia :angryy::angryy::angryy:. Ten pierwszy jest chętnie odwiedzany przez psiarzy, niestety nie przez służby sprzątające :angryy:, śmietniki już tak przepełnione, że się z nich wysypuje:mad::mad: buuu musisz mieć zawsze aparat przy sobie:evil_lol:...hodowla w Szczecinie, nie kojarzę :shake:...ale może to była taka jedno-miotowa...szkoda,z ę im z wystawami nie wyszło :/ ale wiesz przynajmniej macie coś takiego w Warszawie to nie wiem czy są takie miajsca :shake:, chociaz ja tam w centrum z psami nie bywam...mam swój las, gdzie na szczęście w tygodniu nie ma ludzi :p (bo w weekend to nie ma gdzie przejść...normalnie autostrada:-o) m. Quote
jamnicze Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):to niezła zabawa była:p..macie tam specjalne psie ogródki :-ooż u nas takich bajerów to nie ma :shake: a masz jaieś fotki tej wilczej??? :cool3: m. Niiiimam :shake:, bez aparatu byłam. Sunia z rodowodem, hodowla gdzieś ze Szczecina. Na wystawę się wybierają, wybierają, wybierają ..... i tak psina ma już 5 lat i na wystawę nie dotarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zrobili w parku 2 ogródki, ale ten drugi szybko został zdemolowany, tzn drzwi ukradli, a później i inne pręty z ogrodzenia :angryy::angryy::angryy:. Ten pierwszy jest chętnie odwiedzany przez psiarzy, niestety nie przez służby sprzątające :angryy:, śmietniki już tak przepełnione, że się z nich wysypuje:mad::mad: Quote
jamnicze Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):buuu musisz mieć zawsze aparat przy sobie:evil_lol:...hodowla w Szczecinie, nie kojarzę :shake:...ale może to była taka jedno-miotowa...szkoda,z ę im z wystawami nie wyszło :/ ale wiesz przynajmniej macie coś takiego w Warszawie to nie wiem czy są takie miajsca :shake:, chociaz ja tam w centrum z psami nie bywam...mam swój las, gdzie na szczęście w tygodniu nie ma ludzi :p (bo w weekend to nie ma gdzie przejść...normalnie autostrada:-o) m. U nas mocno SM kasuje za puszczanie psa luzem. Ale teraz i tak dużo ludzi puszcza psiaki na plaży (od maje będzie i tak całkowity zakaz wstępu). Psy się w końcu muszą gdzieś wybiegać, a ten ogródek jest fajny ale stanowczo za mały i za mało jak na gdańską populację psów :diabloti: Jest już mocno zryty, teraz pełno tam błota i sporo dziur, czasami aż się boję aby szalejące psy łap sobie nie połamały :angryy: Sunia i tak nie miała formy wystawowej ;), ale milutka była i bardzo chciała się zaprzyjaźnić z Saidi ino dla mojego szaleńca za statyczna była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No fajnie miec ogrodzony teren ale ak nie ma to trzeba sobie inaczej radzic, bo psy wybiegac trzeba :D Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 deer_1987 napisał(a):No fajnie miec ogrodzony teren ale ak nie ma to trzeba sobie inaczej radzic, bo psy wybiegac trzeba :D Twoje przynajmniej są grzeczne, no i masz ten fajny tor agility :p Quote
taxelina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='jamnicze']Twoje przynajmniej są grzeczne, no i masz ten fajny tor agility :p E tam grzeczne jak grzeczne, tez jakis nr wywina jak chca :mad::mad: masz na mysli ten w parku (tam psy na smyczach) czy ten dalej co ostatnio fotki dawalam? u nas fotki rybek i przeprowadzka na inne forum - wiecej u nas na watku Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Wczoraj byłyśmy na spacerku z Kayą, jej koleżanką i psiakami. Niestety Saidi jest zbyt żywiołowa dla takich maluchów :shake:. Ale myślę, że jak podrosną to się będą lepiej dogadywać :razz: W tą sobotę też nie mogę przyjść na wspólny spacerek :placz:, ale przed nami jeszcze będzie nie jedna okazja do wspólnej zabawy :p. Myślę, że najwygodniej wam będzie umówić się już w psim ogródku (gosiaja już wie gdzie to jest). Pozdrawiam wszystkich spacerowiczów i do zobaczenia na następnym wspólnym wypadzie :lol: Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='deer_1987']E tam grzeczne jak grzeczne, tez jakis nr wywina jak chca :mad::mad: masz na mysli ten w parku (tam psy na smyczach) czy ten dalej co ostatnio fotki dawalam? u nas fotki rybek i przeprowadzka na inne forum - wiecej u nas na watku O ten park gdzie byłaś ostatnio :razz: Zaraz spróbuję wstawić zdjęcia ze spotkania z Morkiem i gosiają :cool3: Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 No to wstawiam zdjęcia ;) Najpierw się trzeba było poznać :lol: no i można już razem jechać a później to już były psie zapasy :evil_lol: Quote
gosiaja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 na tym zdjęciu wygląda jakby Sajdi chciała go zagryźć tak się rzuca a młody tylko na 2 łapkach stoi http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-66.jpg Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 co tam przynieśli, może coś dla mnie? "gosiaja nakręciła swą pluszową zabawkę i postawiła na ziemi" :evil_lol: eee, to o mnie mowa :mad: ciotka, zaczekaj i pobiegła.... Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='gosiaja']na tym zdjęciu wygląda jakby Sajdi chciała go zagryźć tak się rzuca a młody tylko na 2 łapkach stoi http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-66.jpg Nie było tak źle :evil_lol: Ale fakt, że mój morderczy pies zaraz za kark ściąga i do gardła się dobiera :diabloti: Gosiu, niestety nie będę mogła z wami pójść na sobotni spacerek, ale pewnie jeszcze nie raz się wszystkie wybierzemy :razz: Quote
taxelina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jamnicze napisał(a):O ten park gdzie byłaś ostatnio :razz: Zaraz spróbuję wstawić zdjęcia ze spotkania z Morkiem i gosiają :cool3: No to w sumie nie park, tylko klub psowy :cool3: Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 A to mi się kojarzy z puszczaniem świetlistych bączków :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Cudnie razem wygladaja!! :loveu:, nie ma jak dwa basenji ;) Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 znowy DGM zaczyna mulić :angryy: więc wrzucam jeszcze jedną porcję fotek i zmykam Quote
hovomaniaczka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/39-29.jpg Super fotka:evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='hovomaniaczka']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/39-29.jpg Super fotka:evil_lol: ;):diabloti: Quote
Recommended Posts