Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu pogoda się psuje :angryy:

Zanim zaczęło padać poszłyśmy z Saidi do psiego ogródka, a tam biegały już dwa psiaki :p
Saidi znalazła kumpla o miesiąc młodszego, podobnej postury i temperamentu, tak więc wyszalały się młodziaki :multi:. Tyle, że całe obłocone wróciły :diabloti:
Drugim pieskiem była 5 letnia sunia - szpic wilczasty. Myślałam, że one są nieco większe (tym bardziej po zdjęciach Maksa i Sparka ;)), a ona była tylko nieco wyższa od Saidi. Za to w szerz, to cztery moje kruszynki mogły by obok stanąć :evil_lol:. Bardzo chciała się bawić z młodymi, ale nie mogła nadążyć :lol:, a dziewczyna była w szoku, że ona truchta :cool3::evil_lol:.

Posted

[quote name='jbk']Piękna zabawa z myszką :))ona bardzo lubi "kocie zabawki" :diabloti:

deer
I ptaszki i myszka interesujace :-D
:lol:, ptaszki to parka kanarków, bałam się, że saidi nie da im spokoju, ale nie było tak źle. Syn koleżanki już się tym zajął:evil_lol:
hovomaniaczka
Super miala zabawe! My tez mamy taka obrozke:-D
U nas jest obniżka 30% na Hiltona , byłom nawet dzisiaj aby kupić jej czarny komplet, ale się w końcu nie zdecydowałam. Jest obszywany, a Saidi ma delikatny włos i nie chcę aby ją obcierała.
Iwa-R
Hihi, spanie na kimś? U moich psów nie do pomyślenia :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

A jak fajnie Sajduchna wchodzi "na barana" :p

Posted

jamnicze napisał(a):
Znowu pogoda się psuje :angryy:

Zanim zaczęło padać poszłyśmy z Saidi do psiego ogródka, a tam biegały już dwa psiaki :p
(...)
Drugim pieskiem była 5 letnia sunia - szpic wilczasty. Myślałam, że one są nieco większe (tym bardziej po zdjęciach Maksa i Sparka ;)), a ona była tylko nieco wyższa od Saidi. Za to w szerz, to cztery moje kruszynki mogły by obok stanąć :evil_lol:. Bardzo chciała się bawić z młodymi, ale nie mogła nadążyć :lol:, a dziewczyna była w szoku, że ona truchta :cool3::evil_lol:.

to niezła zabawa była:p..macie tam specjalne psie ogródki :-ooż u nas takich bajerów to nie ma :shake:
a masz jaieś fotki tej wilczej??? :cool3:

m.

Posted

jamnicze napisał(a):
Niiiimam :shake:, bez aparatu byłam. Sunia z rodowodem, hodowla gdzieś ze Szczecina. Na wystawę się wybierają, wybierają, wybierają ..... i tak psina ma już 5 lat i na wystawę nie dotarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zrobili w parku 2 ogródki, ale ten drugi szybko został zdemolowany, tzn drzwi ukradli, a później i inne pręty z ogrodzenia :angryy::angryy::angryy:. Ten pierwszy jest chętnie odwiedzany przez psiarzy, niestety nie przez służby sprzątające :angryy:, śmietniki już tak przepełnione, że się z nich wysypuje:mad::mad:

buuu musisz mieć zawsze aparat przy sobie:evil_lol:...hodowla w Szczecinie, nie kojarzę :shake:...ale może to była taka jedno-miotowa...szkoda,z ę im z wystawami nie wyszło :/

ale wiesz przynajmniej macie coś takiego w Warszawie to nie wiem czy są takie miajsca :shake:, chociaz ja tam w centrum z psami nie bywam...mam swój las, gdzie na szczęście w tygodniu nie ma ludzi :p (bo w weekend to nie ma gdzie przejść...normalnie autostrada:-o)

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
to niezła zabawa była:p..macie tam specjalne psie ogródki :-ooż u nas takich bajerów to nie ma :shake:
a masz jaieś fotki tej wilczej??? :cool3:

m.

Niiiimam :shake:, bez aparatu byłam. Sunia z rodowodem, hodowla gdzieś ze Szczecina. Na wystawę się wybierają, wybierają, wybierają ..... i tak psina ma już 5 lat i na wystawę nie dotarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zrobili w parku 2 ogródki, ale ten drugi szybko został zdemolowany, tzn drzwi ukradli, a później i inne pręty z ogrodzenia :angryy::angryy::angryy:. Ten pierwszy jest chętnie odwiedzany przez psiarzy, niestety nie przez służby sprzątające :angryy:, śmietniki już tak przepełnione, że się z nich wysypuje:mad::mad:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
buuu musisz mieć zawsze aparat przy sobie:evil_lol:...hodowla w Szczecinie, nie kojarzę :shake:...ale może to była taka jedno-miotowa...szkoda,z ę im z wystawami nie wyszło :/

ale wiesz przynajmniej macie coś takiego w Warszawie to nie wiem czy są takie miajsca :shake:, chociaz ja tam w centrum z psami nie bywam...mam swój las, gdzie na szczęście w tygodniu nie ma ludzi :p (bo w weekend to nie ma gdzie przejść...normalnie autostrada:-o)

m.

U nas mocno SM kasuje za puszczanie psa luzem. Ale teraz i tak dużo ludzi puszcza psiaki na plaży (od maje będzie i tak całkowity zakaz wstępu). Psy się w końcu muszą gdzieś wybiegać, a ten ogródek jest fajny ale stanowczo za mały i za mało jak na gdańską populację psów :diabloti:
Jest już mocno zryty, teraz pełno tam błota i sporo dziur, czasami aż się boję aby szalejące psy łap sobie nie połamały :angryy:

Sunia i tak nie miała formy wystawowej ;), ale milutka była i bardzo chciała się zaprzyjaźnić z Saidi ino dla mojego szaleńca za statyczna była :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No fajnie miec ogrodzony teren ale ak nie ma to trzeba sobie inaczej radzic, bo psy wybiegac trzeba :D

Twoje przynajmniej są grzeczne, no i masz ten fajny tor agility :p

Posted

[quote name='jamnicze']Twoje przynajmniej są grzeczne, no i masz ten fajny tor agility :p
E tam grzeczne jak grzeczne, tez jakis nr wywina jak chca :mad::mad:

masz na mysli ten w parku (tam psy na smyczach) czy ten dalej co ostatnio fotki dawalam?

u nas fotki rybek i przeprowadzka na inne forum - wiecej u nas na watku

Posted

Wczoraj byłyśmy na spacerku z Kayą, jej koleżanką i psiakami.
Niestety Saidi jest zbyt żywiołowa dla takich maluchów :shake:. Ale myślę, że jak podrosną to się będą lepiej dogadywać :razz:

W tą sobotę też nie mogę przyjść na wspólny spacerek :placz:, ale przed nami jeszcze będzie nie jedna okazja do wspólnej zabawy :p. Myślę, że najwygodniej wam będzie umówić się już w psim ogródku (gosiaja już wie gdzie to jest).

Pozdrawiam wszystkich spacerowiczów i do zobaczenia na następnym wspólnym wypadzie :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']E tam grzeczne jak grzeczne, tez jakis nr wywina jak chca :mad::mad:

masz na mysli ten w parku (tam psy na smyczach) czy ten dalej co ostatnio fotki dawalam?

u nas fotki rybek i przeprowadzka na inne forum - wiecej u nas na watku
O ten park gdzie byłaś ostatnio :razz:

Zaraz spróbuję wstawić zdjęcia ze spotkania z Morkiem i gosiają :cool3:

Posted

co tam przynieśli, może coś dla mnie?

"gosiaja nakręciła swą pluszową zabawkę i postawiła na ziemi" :evil_lol:

eee, to o mnie mowa :mad:

ciotka, zaczekaj

i pobiegła....

Posted

[quote name='gosiaja']na tym zdjęciu wygląda jakby Sajdi chciała go zagryźć tak się rzuca
a młody tylko na 2 łapkach stoi

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-66.jpg

Nie było tak źle :evil_lol: Ale fakt, że mój morderczy pies zaraz za kark ściąga i do gardła się dobiera :diabloti:
Gosiu, niestety nie będę mogła z wami pójść na sobotni spacerek, ale pewnie jeszcze nie raz się wszystkie wybierzemy :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
O ten park gdzie byłaś ostatnio :razz:

Zaraz spróbuję wstawić zdjęcia ze spotkania z Morkiem i gosiają :cool3:

No to w sumie nie park, tylko klub psowy :cool3: