Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

cropka:
BTW-By The Way

Miśkowi towarzystwo innego psa nie pomaga, po prostu patrzy jak ten drugi wcina i dziwi się, ze to to można w ogóle jeść :evil_lol:.

A po polsku?
A juz myślałam, że zrobimy im wspólne (motywujące ) posiłki :evil_lol:
Izabela124:
Cześc
Fajne, świąteczne foteczki:loveu:

dzięki :lol:
Cambel:
Witam się i ja. :lol: Sesja z prezentami rewelacja! Sajdunia jest rozbrajająca, uwielbiam oglądać Wasze zdjęcia! :loveu:

A, to zapraszamy częściej :lol: Nas też jej miny, pozy i ogólnie zachowanie często rozbrajają :p, a najlepsze jest jak siadzie i sie zastanawia, np. jak rzuci sie jej piłkę, to nie pobiegnie od razu jak normalny pies, tylko najpierw siadzie, popatrzy, poduma, no i ewentualnie potrupta po piłkę :diabloti:. My się śmiejemy, że ma długi przewód myślowy, bo musi wszystkie nogi przejść :evil_lol:
Asiaczek:
Sajdunia padła od nadmiaru wrażeń...:lol:
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/19-54.jpg

Coś w tym jest :evil_lol:;)
deer:
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/20-50.jpg
ale slodkie zdjecie zmeczonej Sajduni...

Aż sama sie zdziwiłam, że ona tak spokojnie leżała, w ogóle ją te prezenty nie kręciły :p

Posted

jamnicze napisał(a):

A, to zapraszamy częściej :lol: Nas też jej miny, pozy i ogólnie zachowanie często rozbrajają :p, a najlepsze jest jak siadzie i sie zastanawia, np. jak rzuci sie jej piłkę, to nie pobiegnie od razu jak normalny pies, tylko najpierw siadzie, popatrzy, poduma, no i ewentualnie potrupta po piłkę :diabloti:. My się śmiejemy, że ma długi przewód myślowy, bo musi wszystkie nogi przejść :evil_lol:

Jestem na bieżąco, tylko mało piszę, a właściwie w ogóle nie piszę...:lol:
Haha, dobre! :evil_lol:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Jestem na bieżąco, tylko mało piszę, a właściwie w ogóle nie piszę...:lol:
Haha, dobre! :evil_lol:

Orzesz Ty niedobra :evil_lol:Saidi lubi jak jej wasze wpisy czytam, no i czeka na przekazywane przeze mnie mizianka :lol:
Asiaczek napisał(a):
"Przy okazji", takie domogamiackie "P.S.".:lol:

Pzdr.

Dzięki :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Orzesz Ty niedobra :evil_lol:Saidi lubi jak jej wasze wpisy czytam, no i czeka na przekazywane przeze mnie mizianka :lol:

Dzięki :)

:oops: poprawię się...na początek proszę Sajdi przekazać ogromną porcję miziadeł z drugiego końca Polski. :calus:

Posted

basenjifiona:
Super basenji wygląda z prezentami :loveu:

Nawet było kilka dla niej :razz:
betel:
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/21-52.jpg - pozdrowienia dla panny ciekawskiej:evil_lol:

Od razu wyniuchała, które są jej :evil_lol:
jbk:
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/31-36.jpg - niby śpi, ale uszyska stoją ;-)

Wymiziaj ją ode mnie :smile:

Radary ma zawsze czujne ;) Już kilka razy zauważyliśmy jak niby śpi, a na różne dźwięki uszy się poruszają (oczy nadal zamknięte :cool3:).
Już wymiziana, przy okazji czego wgramoliła mi się na kolana. Jest już sporawa i strasznie się wierci, bo nie ma się jak ułożyć :diabloti:

Posted

...... więc kilka zdjęć jak to Saidi rozprawia się z jednym ze swoich prezentów :). Niestety nie wiedziałam, że one tak brudzą, no i mam całą narzutę wymazianą :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
... nie ma się jak ułożyć i spada z kolan...:loveu:

Pzdr.

Dokładnie :lol:, chciałam wkleić kilka fot, ale panienka wyciągnęła mnie na spaceros, no ale już jesteśmy :p