kwiatek82 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Życzymy zdrowych, spokojnych, wesołych Świąt ! Mnóstwa pyszności i Świąt spędzonych w gronie najbliższych !!! Agnieszka, Kuba i nasza kochana Unka ! Quote
Russellka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 My bez karteczki... ale szczerze ;) [SIZE="6"]Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku! :loveu::loveu::Rose: Quote
Błyskotka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Pusty rynek. Nad dachami Gwiazda. Świeci każdy dom. W zamyśleniu, uliczkami, Idę, tuląc świętość świąt. Wielobarwne w oknach błyski I zabawek kusi czar. Radość dzieci, śpiew kołyski, Trwa kruchego szczęścia dar. Więc opuszczam mury miasta, Idę polom białym rad. Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta: Jak jest wielki cichy świat! Gwiazdy niby łyżwy krzeszą Śnieżne iskry, cudów blask. Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą - Czasie pełen Bożych łask! Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
jenis Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy MARIA I ZGRAJA Z RODZINA:tree1::x-mas::tree1::santagri::tree1::x-mas::tree1: Quote
jbk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Widzę, że nie tylko ja bez kartki przyszłam ;) I dobrze, bo już myślałam, że zamiast spać będę musiała kartkę robić ;) Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-) Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-) Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No i po szalonych przygotowaniach Wigilia już za nami, a teraz dwa dni, oby spokojnych i rodzinnych Swiąt :) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jak tam po Wigilii? Brzuszki pełne? :lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Wszystkim Ciotkom i Cioteczkom, suniom, pieskom i koteczkom, wszystkim znanym i lubianym i tym trochę zapomnianym, w Dniu Bożego Narodzenia ślemy z serca życzenia: dużo zdrowia i radości, ciepła, śmiechu i miłości. Asia, Krzyś i Sajdunia :tree1: Quote
jamnicze Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Oj tak, brzuszki pełne, pysie uśmiechnięte, oczka nieco senne :lol: Celinka betel deer cropka Acctiually bety kwiatek82 Russellka Błyskotka Agappe jenis jbk Kaya Tengusia Izabela124 Asiaczek AMIŚKA Ślicznie Wam dziękujemy za życzenia :calus: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='jamnicze']Wszystkim Ciotkom i Cioteczkom, suniom, pieskom i koteczkom, wszystkim znanym i lubianym i tym trochę zapomnianym, w Dniu Bożego Narodzenia ślemy z serca życzenia: dużo zdrowia i radości, ciepła, śmiechu i miłości. Asia, Krzyś i Sajdunia :tree1: Ty też jesteś Asia? No proszę :) Quote
jamnicze Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 AngelsDream napisał(a):A jak wam mijają święta? A, dziękujemy, oczywiście na obżarstwie i leniuchowaniu :lol:. Saidi dostała na Wigilię całego "cesara" - królik z jagnięciną i ryżem, i chyba w 3 podejściach go jadła :evil_lol:. Prezenty jej się spodobały i bawiła sie już nową piłeczka. Ponieważ lubi mięciutkie, to nieźle sie naszukałam aby nie była za mała (te z gąbki ciągle wpadają jej pod meble i nie nadążam za ich wyjmowaniem :diabloti:) i miękka, ale sie udało :multi: U nas byli rodzice z moim bratem. Saidi jest bardzo grzeczna, więc jak wieczerzaliśmy mała spokojnie przysypiała na tapczanie, a później pilnowała moich prezentów :p Quote
jamnicze Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 jbk napisał(a):Ty też jesteś Asia? No proszę :) Znaczy się ty też? :cool3: Sporo Aś na świecie, u mnie w klasie, w podstawówce były 3, a w średniej 4! Quote
emdziolek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :multi:CZeść Dziewuchy:multi: Przyszlam podziekować za zyczonka i również zycze wszystkiego naj naj naj:loveu: Quote
jamnicze Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='emdziolek']:multi:CZeść Dziewuchy:multi: Przyszlam podziekować za zyczonka i również zycze wszystkiego naj naj naj:loveu: Witaj "zaginiona w akcji" :multi: Dziękujemy za wszystkie naj - ..., przydadzą sie w nadchodzącym roku :lol:;) Quote
jamnicze Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 agaciaaa napisał(a):Może by jakieś świąteczne fotki? ;) A będą, będą, ale jak zwykle z opóźnieniem :eviltong: Quote
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 jamnicze napisał(a):Znaczy się ty też? :cool3: Sporo Aś na świecie, u mnie w klasie, w podstawówce były 3, a w średniej 4! Hehe :) W podstawówce też byłyśmy 3, nawet wierszyk napisałyśmy, jakoś tak leciał "w naszej klasie są trzy Asie" :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 jbk napisał(a):Hehe :) W podstawówce też byłyśmy 3, nawet wierszyk napisałyśmy, jakoś tak leciał "w naszej klasie są trzy Asie" :) Ja tez jestem Asia i chętnie przeczytam "dalsze losy 3 Aś w Twojej klasie"...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 jbk napisał(a):Hehe :) W podstawówce też byłyśmy 3, nawet wierszyk napisałyśmy, jakoś tak leciał "w naszej klasie są trzy Asie" :) Fajnie się zaczyna, a ciąg dalszy? :razz: Quote
Recommended Posts