Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Florka - ale weźmiesz Sajdusię pod swoje skrzydła?
I, jak będziecie pamiętać, to zróbcie fotki z drugiej strony Sajdusi, wiesz o co mi chodzi?

Pzdr.

Asiaczku-oczywiscie ze wezme:)

Posted

Witajcie cioteczki, dzisiaj było bieganie po plaży i trochę ćwiczeń. Niestety było zimno i Saidi odstawiała bunty z trzęsącą się dupką :shake:. Ale i tak bywa, najwyraźniej miała gorszy dzień :diabloti: Za to jak pięknie ganiała po plaży :loveu: nawet przez rzeczkę przebiegła :evil_lol:. Fotek sporo ale robionych przez Kaya, ja mam tylko kilka, później mi bateria padła :p

[quote name='Viz']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-49.jpg
O proszę, kogo ja widzę. :)
Sajdi jest śliczna. :loveu:
Hej Viz:multi:, to jak, widzimy się w Poznaniu? :razz:
[quote name='jbk']Dzień dobry w niedzielę :)
witanko :lol:
[quote name='pusia2405']Hej!
Saidi na tle zamku krzyżackiego-maleńka kropeczka;).
Bo ona jest malusia :loveu:

Posted

betel

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-49.jpg fajny kontrast - takie maleństwo na tle zabytkowego kolosa. Jak grzecznie siedzi:loveu:

Asiaczek
O, nawet "siad-zostań" było...Super!
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/12-49.jpg

To już Saidi ma w miarę opanowane :p a na murki to ona uwielbia wskakiwać (ten oczywiście był trochę za wysoko, ale jak się ją wsadziło, to wysokości ona się nie boi :diabloti:
Izabela124
Dziś też będzie porcyjka fotek?:razz:

Zaraz wstawiam :lol:

Posted

I obiecane fotki

To mi się bardzo podoba. Miałaś rację Florka na tym tle Saidi się ładnie prezentuje. :)

O i znalazły sie fotki od drugiej strony panienki (chociaż tu juz tak wystawowo jej nie ustawiałyśmy)

a nawet znalazła sie od tyłu :evil_lol:

Posted

Jeśli będę to też właśnie w sobotę. :) Ale jeśli będę to bez Forzy, bo we wtorek sterylizacja i ruda nie dojdzie do siebie do soboty.

Posted

Viz napisał(a):
Jeśli będę to też właśnie w sobotę. :) Ale jeśli będę to bez Forzy, bo we wtorek sterylizacja i ruda nie dojdzie do siebie do soboty.

A jak jedziesz? Ja pociągiem w piątek, ok. 15.

Posted

Nie bardzo chcę nocować właśnie ze względu na małą, bo wolę ją pilnować. Jest pociąg o 5.15 i na miejscu o 10.02, więc całkiem znośnie. :):)

Posted

Viz napisał(a):
Nie bardzo chcę nocować właśnie ze względu na małą, bo wolę ją pilnować. Jest pociąg o 5.15 i na miejscu o 10.02, więc całkiem znośnie. :):)

Pociąg fajny ale tylko jak sie jedzie bez psa, my jesteśmy planowo oceniane 10.15 :razz:

Posted

Właśnie patrzałam, bo myślałam, że jakiś pociąg jest wcześniej, a widzę, że kolejny już poprzedniego dnia. :-o
Tollery wchodzą jako ostatnie na swoim ringu, więc jakbym się pospieszyła to może i bym do Was wpadła. Dużo basków będzie? :cool3:

Posted

Viz napisał(a):
Właśnie patrzałam, bo myślałam, że jakiś pociąg jest wcześniej, a widzę, że kolejny już poprzedniego dnia. :-o
Tollery wchodzą jako ostatnie na swoim ringu, więc jakbym się pospieszyła to może i bym do Was wpadła. Dużo basków będzie? :cool3:

Całe sześć ;) każde w innej klasie :evil_lol: Jesteśmy w hali 3A, ring 22 - przybywaj

Posted

Mam nadzieję, że na wstępie dadzą jakiś plan hal, bo one są moją zmorą już od paru lat. :shake:
Kurczę to widzę niewiele czasu będę miała... Postaram się przybyć na czas. :lol:

Posted

No no co ja widze, Viz a więc spotkamy się w Poznaniu jeszcze :cool3: szkoda że bez Forzy biedna niech odpocznie :-( Jamnicze fotki wrzucam narazie na picasse bo cropka prosiła wcześniej tylko że nie obrobione bez selekcji ;)