Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lady_m napisał(a):
Ja mam psa, ktory w ogole nie lubi suchej karmy :evil_lol: Tzn nie lubi jej w misce, bo jakby dac do probowania po kuleczce to wszystko zje gadzina :diabloti:

Ale ona wcześniej jadła, teraz wybredna sie zrobiła, ale mieszam z puszka albo gotowanym i jakoś idzie :diabloti:
cropka napisał(a):
Pięknie ćwiczycie wystawianie, brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki, za to dzisiaj w ogóle nie chciała, ani stać, ani chodzić :angryy:
Asiaczek napisał(a):
Jeszcze tylko tylna nóżka bardzie do tyłu i... super!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-19.jpg
Pzdr.

Lewa?
Asiaczek napisał(a):
jamnicze - poniżej masz link do Galerii małego Biszkopta.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120447
Ja jestem w nim zakochana.....:loveu:
Pzdr.

Dzieki, Biszkopcik na prawdę śliczniutki :)
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2594_30_1.jpg

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tylna, od Twojej strony.:lol:
Pzdr.

Tak się właśnie zastanawiałam, kąty i tak widać na ustawionej nodze od sędziego, czy ta druga powinna być odstawiona równolegle, czy Saidi może ja troche podciągnąć?
betel napisał(a):
Asiaczek patrzy na Seidi okiem speca, a ja laik podziwiam urodę panienki bezkrytycznie , choć nie całkiem bezstronnie:evil_lol:

Znaczy z której strony? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Fajny teścik:evil_lol:, moje psiurki Inka i Brysia jedzą purinę dla szczeniaków z jagnięcina , bo one lubią tylko drobne, a Biszkopt zjadłby wszystko, co mu dają.

Posted

jamnicze napisał(a):
Tak się właśnie zastanawiałam, kąty i tak widać na ustawionej nodze od sędziego, czy ta druga powinna być odstawiona równolegle, czy Saidi może ja troche podciągnąć?

Znaczy z której strony? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jamnicze - kąty widać. Ale przy dobrze ustawionych łapach - równiez linia grzbietu ma byc ładna.

Która strona? No, ta nie od naszej..., czyli tej, którą oglądamy...
Pzdr.

Posted

betel napisał(a):
Fajny teścik:evil_lol:, moje psiurki Inka i Brysia jedzą purinę dla szczeniaków z jagnięcina , bo one lubią tylko drobne, a Biszkopt zjadłby wszystko, co mu dają.

My też od niej zaczynaliśmy i póki Saidi nie posmakowała gotowanych kurzych łapek nie było problemu z pusta michą :diabloti:
Asiaczek napisał(a):
jamnicze - kąty widać. Ale przy dobrze ustawionych łapach - równiez linia grzbietu ma byc ładna.
Która strona? No, ta nie od naszej..., czyli tej, którą oglądamy...
Pzdr.

Bardzo dziękuje za wszelkie uwagi i już wprowadzam w ćwiczenia, chociaż i u nas pogoda paskudna więc spacery szybkim marszem aby nie zmarznąć za bardzo. Ech czekam z utęsknieniem na koniec cieczki aby saidi mogła sobie w końcu pobiegać.
deer_1987 napisał(a):
Witam sie :D

Hejka:multi:
Florka_xyz napisał(a):
Witam witam :)
Jamnicze musmy w koncu sie spotkac :cool3:

Też nie mogę się doczekać, myślę, że pewnie będzie Ci pasować weekend - tyle, że ja w niektóre pracuję, ale myślę, że dokładniej umówimy się na PW ;)

Posted

Skończyły mi się aktualne fotki ale nie wstawiałam jeszcze lipcowych błotnych harców, więc o to one:

Najpierw tego białego nieśmiałka trzeba było wyciągnąć spod ławki :)

No i można przejść do zapasów

raz na górze

raz na dole

Posted

deer_1987 napisał(a):
Sajdunia na dole?? jak to mozliwe?

Jak to w zabawie :lol:, turli - turlu :diabloti:
Asiaczek napisał(a):
Widzę, że Biały tylko na początku był taki niesmiały... Potem - jak sie rozruszał - to jak na teriera przystało - nie popuścił...:evil_lol:
Pzdr.

A jak :diabloti:, a później wyszliśmy z ogródka i poszliśmy dalej parkiem, no i mały białasek skoczył do sadzawki się ochłodzić

a Sajdunia nieśmiało za nim :diabloti:

Posted

magda_drakkar napisał(a):

deer_1987 napisał(a):

Ona faktycznie się wtedy trochę przeforsowała :shake: ale ten szkrab nie miał umiaru w bieganiu. Po tym zdjęciu zaraz się zerwała i leciała dalej :diabloti:. Za to w drodze powrotnej jak już nie miała z kim biegać musiałam ją nieść :eviltong:

Posted

Acctiually napisał(a):
No no jakie kąpiele:)
A jakie psiaki czyste:evil_lol:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-20.jpg
wykończyli Sajdusię:evil_lol:

Sama się zołza wykończyła, bo umiaru w bieganiu nie zna :eviltong:
Ja za to zdobywałam doświadczenie w kąpaniu psa - w domu, w wannie. Łobuzica była już na tyle wypoczęta, że w trakcie szorowania wyskoczyła z wanny :mad: