jamnicze Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='Celina12']Sajdunia będzie pływać...coś czuję to w kościach :evil_lol::evil_lol:...mądra przy tym bardzo...patyczek to patyczek. Nie trzeba koniecznie wyciągać tego będącego dalej..po co potem prąd zużywać na suszenie się...:diabloti: Tak, z Sajduni jest wielka mądralińska :diabloti: [quote name='Asiaczek']Hahaha, po Twoich postach tez się zastanawiam...:evil_lol::hmmmm:Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::siara: [quote name='Acctiually']Jakaż akcja ratunkowa dal kijka xP Ostrożnie po malutku:D Super zdjęcia:loveu: Dzięki, zaraz będzie sesja z misiem ;) [quote name='deer_1987']to tak jak Sherry na poczatku... wyciagnac sie ale zeby nie zamoczyc.. potem w Landskrona ja weszlam do wody z Niunia i ona za nami poleciala ;) i potem skakala w wodzie :D i juz chetniej tam byla, ale tylko jak jedno z nas tez bylo w wodzie Na pewno jakby była z innym psem przekonałaby sie do wody szybciej. Już raz taplała się w błocie z weestikiem. Pisałam o tym ale czy wkleiłam zdjęcia? :hmmmm: Quote
jamnicze Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 W nocy Sajdunia do spania miała fotel :) Quote
Tepes Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nie ma to jak własny fotel:evil_lol: Słodko śpi:loveu: Quote
jamnicze Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Acctiually napisał(a):Nie ma to jak własny fotel:evil_lol: Słodko śpi:loveu: w domu też ma własny fotel :loveu:, ale śpi tam tylko w nocy;), w dzień woli przy nas na tapczanie :razz: deer_1987 napisał(a):Chyba nie pisalas i nie bylo zdjec :P Tak mi się zdawało, że zdjęć nie dawałam, bo sie wtedy dużo nałożyło: wystawa i wyjazd i dużo innych fotek było :roll: Teraz też jeszcze wstawiam znad jeziorka :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 HEJ, SPADŁ MI NA PODŁOGĘ, NO JUŻ KTÓRA MI PODNIESIE? zmęczyłam się już, czas na odpoczynek Quote
Tepes Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jak się znęca nad misiem:evil_lol: Co on zrobił takiego złego:P Quote
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Sesja z misiem - super! Jak to niewiele trzeba do zabawy...:evil_lol: Pzdr. Quote
Russellka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ale uroczo śpi :loveu: A Pańcia do łóżeczka nie wpuściła? :mad::D Quote
Selenne Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-25.jpg "Tylko dlaczego to tak daleko spadło..." Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Witam się po urlopowej przerwie;). Na razie nadrobiona tylko sesja z misiem:roll:, ale zaraz obejrzę resztę. Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Acctiually napisał(a):Jak się znęca nad misiem:evil_lol: Co on zrobił takiego złego:P deer_1987 napisał(a):Ale ja zaciekawil misio :D Asiaczek napisał(a):Sesja z misiem - super! Jak to niewiele trzeba do zabawy...:evil_lol: Pzdr. Saidi lubi najbardziej właśnie takie nieduże i mięciutkie zabawki :p i wcale nie ma zapędów niszczycielskich, raczej je miętoli i podrzuca :diabloti: AngelsDream napisał(a):Jesteśmy :) fajnie, to wpadnę do was na relacje i foteczki :razz: Russellka napisał(a):Ale uroczo śpi :loveu: A Pańcia do łóżeczka nie wpuściła? :mad::D Nie ma takiej opcji :evil_lol::diabloti: Selenne napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-25.jpg "Tylko dlaczego to tak daleko spadło..." bo to fruwający misio był :evil_lol: pusia2405 napisał(a):Witam się po urlopowej przerwie;). Na razie nadrobiona tylko sesja z misiem:roll:, ale zaraz obejrzę resztę. Witam :multi: i zapraszamy, bo foteczek sporawo, jest co nadrabiać ;) Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Na boisku Saidi - bramkarz :diabloti: cwaniara zawsze znajdzie trochę cienia ;) Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 AngelsDream napisał(a):I jak jej szła obrona? Nie wpuściła żadnego gola :evil_lol: A gdzie się podział Twój banerek? Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Znudził mi się, a nie mam pomysłu na nowy. Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jamnicze napisał(a):Nie wpuściła żadnego gola :evil_lol: A gdzie się podział Twój banerek? a kto wygrał mecz?:cool3: Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 AngelsDream napisał(a):Znudził mi się, a nie mam pomysłu na nowy. a mi on sie baardzo podobał i był bardzo wilczy ;) Agappe napisał(a):a kto wygrał mecz?:cool3: Oczywiście ona :loveu: Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 a tak rozprawiała się z mini piłka do rakby :) pomagała też w grze w karty (ale trochę ja to nudziło ;) Quote
Agappe Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jak dziewczynka taka zdolna to może mi na egzaminie pomoże?:roll::evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Agappe napisał(a):jak dziewczynka taka zdolna to może mi na egzaminie pomoże?:roll::evil_lol: a z czego?:razz: Quote
Recommended Posts