Russellka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A masz tam może jakieś Parsonki? :cool3: Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 deer_1987 napisał(a):zapach widac mial cudowny :D Ogórki paskudne i przesolone dlatego postanowiłam zrobić sałatkę, bo nie lubię wyrzucać jedzenia. Mój mąż od początku nie był za psem, i tak bardzo sie cieszę, bo ma do Saidi o wiele lepszy stosunek niż przypuszczałam (ale o drugim psie na razie nie chce słyszeć, mówi, ze wtedy on poszuka sobie innego mieszkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Russellka napisał(a):A masz tam może jakieś Parsonki? :cool3: Chyba nie :shake:, ale ładne fotki znajdziesz na wątku wystawy :lol: Quote
LadyK Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jamnicze napisał(a):Myślałam, że padnę :mdleje: Kroję sobie kiszone ogóraski na sałatkę i kawałek spadł mi na podłogę. Oczywiście pod nogami kręci mi się Sajdunia. I co, myślicie, że zeżarła kiszońca? :nono: Nieeeee, ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt: Kiszony pies? :D :D Quote
anetta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jamnicze napisał(a):czasami próbuje przerobić się na czapeczkę, ale zdecydowanie wolę szalik :evil_lol: Szalik zdecydowanie bardziej poręczny :p Obejrzałam...wsio :mdleje: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Widziałam relacje :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/142.jpg śliczny pręgusek :loveu: [quote name='jamnicze']...ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol: Sarcia zrobiła kiedyś dokładnie to samo, ale z kawałkiem ananasa :lol: Quote
lady_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jamnicze napisał(a): ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt: Oshi tarza sie w kazdej nowo dostanej zabawce :diabloti: Quote
AngelsDream Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Seterki! :D Super. A zapsionych TŻ trzeba bardzo doceniać... Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Kati16']Kiszony pies? :D :D kiszony to był tylko ogórek :evil_lol: [quote name='anetta']Szalik zdecydowanie bardziej poręczny :p Obejrzałam...wsio :mdleje: no, troszkę tego już było :lol:;). A w kolejce następne foteczki czekają :diabloti: [quote name='agaciaaa']Widziałam relacje :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/142.jpg śliczny pręgusek :loveu: :evil_lol::evil_lol: Sarcia zrobiła kiedyś dokładnie to samo, ale z kawałkiem ananasa :lol: Ja jednak zdecydowanie wolę rudzielce i tricolory :p Ananasek z puszki to jedyny owocek, który ewentualnie moja królewna może przełknąć (pod warunkiem, że pańcia na małe kawałeczki podzieli i z rączki da :eviltong:) [quote name='lady_m']Oshi tarza sie w kazdej nowo dostanej zabawce :diabloti: Co pies to obyczaj ;) [quote name='AngelsDream']Seterki! :D Super. A zapsionych TŻ trzeba bardzo doceniać... Ale z bardziej zapsionym ode mnie to chyba bym nie wytrzymała :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 westik irland :) szpicek grenendel MP Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Asiaczku po zmianach na DGM rozmył sie wątek tajów, nie chciałam tworzyć nowego bo i tak mam tylko 1 sunię, wobec tego wstawiam u siebie Suka z klasy championów - rasa THAI RIDGEBACK DOG To suka z Belgi KHANBULL'S ART DESPOENJAAP, niestety ciągle ją zasłaniali więc ujęcia są niezaciekawe Quote
jenis Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 I tak jak myślałam znam tego Pana bywa często na naszych wystawach,ma jeszcze psa czarnego.Dziwi mnie to ze daje głaskac swoje psy sa bardzo agresywne do psów nie wiem jak z ludzmi . Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jamnicze']Myślałam, że padnę :mdleje: Kroję sobie kiszone ogóraski na sałatkę i kawałek spadł mi na podłogę. Oczywiście pod nogami kręci mi się Sajdunia. I co, myślicie, że zeżarła kiszońca? :nono: Nieeeee, ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt: Może tez chciała "iść" do sałatki...?:evil_lol: [quote name='deer_1987']mnie to troche dziwi no bo mial swojego jamnika w Wawie, chodzili duzo razem na spacery i w ogole a tutaj to w sumie tylko ja wychodze z nimi - czasem sie dolaczy i czasem wezmie na wieczorny je same jak ja spie albo cos ale zeby ot tak wziac na spacer.. zapomnij.. nie wiem czemu bo lubi psy, lubi sie bawic z nimi, z Emilem codziennie duzo chodzili itd a taka zmiana tu.. a jak mowie ze mi smutno bo brak czasu na pojechanie gdzies z psami i ich foty to odp ze przeciez psy tez sie mecza jak musza gdzies jechac CIAGLE (ostatnio bylam tydzien temu na wybiegu)a czlowiek nie zyje tylko psami i fotami.. powiedzial niedawno ze do piatku za tydzien - wtedy chcialam tam pojechac - mam czas go "urobic" No to urabiaj, Koffana, urabiaj... [quote name='AngelsDream'] A zapsionych TŻ trzeba bardzo doceniać... A kto takich TZ-ów ma...?!?!?!? Co do thajki - to "nasza" jenis ma ladniejsza suczkę - według mnie.:multi: OPzdr. Quote
jenis Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Co do thajki - to "nasza" jenis ma ladniejsza suczkę - według mnie.:multi: OPzdr. Dzięki Asiu .Widziałam te dwa okazy Thajów już nie raz i naprwde nie są za ciekawe.Na światówce w Poznaniu były ładniejsze i te w zeszłym roku też.Pozdrawiam ;) Sorki Jamnicze ze zaśmiecam twoja galerie. Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='jenis']I tak jak myślałam znam tego Pana bywa często na naszych wystawach,ma jeszcze psa czarnego.Dziwi mnie to ze daje głaskac swoje psy sa bardzo agresywne do psów nie wiem jak z ludzmi . W Sopocie też wystawiał jeszcze psa, ale w katalogu nie było maści, a żadnego więcej w pobliżu nie widziałam. [quote name='Asiaczek']Może tez chciała "iść" do sałatki...?:evil_lol: Co do thajki - to "nasza" jenis ma ladniejsza suczkę - według mnie.:multi: OPzdr. Ja ci dam mojego pieseczka do sałatki :mad::evil_lol: Mi też się tajka jenis bardziej podoba, ma taki ciekawy kolor :lol: [quote name='Kati16']Witanko :multi: A, witanko, fojnie, że wpadłaś :p [quote name='jenis'] Dzięki Asiu .Widziałam te dwa okazy Thajów już nie raz i naprwde nie są za ciekawe.Na światówce w Poznaniu były ładniejsze i te w zeszłym roku też.Pozdrawiam ;) Sorki Jamnicze ze zaśmiecam twoja galerie. Ależ, to żadne zaśmiecanie :p, piszcie kobitki do woli, u mnie każdy może się wypowiadać na dowolny temat (byle bez wyzwisk ;)) Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Łaaaaaaa, Saidi złapała kleszcza :angryy: Nie mogłam go wyciągnąć :placz:, ale miałam jeszcze fripeksa i go nim posmarowałam, w końcu udało mi się go usunąć, mam nadzieję, że był "czysty" A to przymiarka na mojego łobuzika :evil_lol: ale zdecydowanie taki ogródeczek jej się nie podobał Quote
INU Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jamnicze'] Mój mąż od początku nie był za psem, i tak bardzo sie cieszę, bo ma do Saidi o wiele lepszy stosunek niż przypuszczałam (ale o drugim psie na razie nie chce słyszeć, mówi, ze wtedy on poszuka sobie innego mieszkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Ja teraz urabiam rodziców. :diabloti: Bo mnie się drugi kita marzy (imporcik). ;) Co trzy psy to nie dwa. :lol: Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='INU']Ja teraz urabiam rodziców. :diabloti: Bo mnie się drugi kita marzy (imporcik). ;) Co trzy psy to nie dwa. :lol: Ja docelowo też myślę o 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (dwa baski i jamniczek ;)) Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Cały dzień na wystawie i Saidi zgłodniała. Sprytna panienka potrafiła sobie jednak znaleźć jadłodajnię :lol: Konkurencje finałowe rozpoczęły się z dużym opóźnieniem, wszyscy mieli dosyć, a najbardziej psiaki :cool1: Saidi postanowiła sprawdzić, czy ten jeszcze żyje (był tok zmęczony, że nawet się nie obudził) Quote
INU Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jamnicze napisał(a):Ja docelowo też myślę o 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (dwa baski i jamniczek ;)) Ja to mam o tyle trudno, że studia przede mną. Hemiś zostaję, bo on już się do wielkiego miasta nie przyzwyczai. Za to Fuki jedzie ze mną i muszę się poważnie zastanowić, czy dam radę z dwoma akitami w małym mieszkaniu. :roll: Ale jak to mówią 'chcieć to móc' więc może się uda? :razz: Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 INU napisał(a):Ja to mam o tyle trudno, że studia przede mną. Hemiś zostaję, bo on już się do wielkiego miasta nie przyzwyczai. Za to Fuki jedzie ze mną i muszę się poważnie zastanowić, czy dam radę z dwoma akitami w małym mieszkaniu. :roll: Ale jak to mówią 'chcieć to móc' więc może się uda? :razz: A gdzie i co będziesz studiować? Rozumiem, że kawalerkę wynajmujesz, bo na stancje z psem to raczej nie ma szans. Quote
INU Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jamnicze napisał(a):A gdzie i co będziesz studiować? Rozumiem, że kawalerkę wynajmujesz, bo na stancje z psem to raczej nie ma szans. Kawalerkę. Ale to za jakieś siedem lat. :roll: A studiować mam zamiar weterynarię w Warszawie. Quote
jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 INU napisał(a):Kawalerkę. Ale to za jakieś siedem lat. :roll: A studiować mam zamiar weterynarię w Warszawie. Za 7 lat, to już Fuki będzie dorosły facet ;) Quote
AngelsDream Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 I jak po kleszczu? Ja bym chciała jeszcze setera... Quote
Recommended Posts