Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
zapach widac mial cudowny :D

Ogórki paskudne i przesolone dlatego postanowiłam zrobić sałatkę, bo nie lubię wyrzucać jedzenia.

Mój mąż od początku nie był za psem, i tak bardzo sie cieszę, bo ma do Saidi o wiele lepszy stosunek niż przypuszczałam (ale o drugim psie na razie nie chce słyszeć, mówi, ze wtedy on poszuka sobie innego mieszkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
Russellka napisał(a):
A masz tam może jakieś Parsonki? :cool3:

Chyba nie :shake:, ale ładne fotki znajdziesz na wątku wystawy :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Myślałam, że padnę :mdleje:

Kroję sobie kiszone ogóraski na sałatkę i kawałek spadł mi na podłogę. Oczywiście pod nogami kręci mi się Sajdunia.
I co, myślicie, że zeżarła kiszońca?

:nono:

Nieeeee,
ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt:

Kiszony pies? :D :D

Posted

jamnicze napisał(a):
czasami próbuje przerobić się na czapeczkę, ale zdecydowanie wolę szalik :evil_lol:

Szalik zdecydowanie bardziej poręczny :p

Obejrzałam...wsio :mdleje:

Posted

[quote name='Kati16']Kiszony pies? :D :D
kiszony to był tylko ogórek :evil_lol:
[quote name='anetta']Szalik zdecydowanie bardziej poręczny :p

Obejrzałam...wsio :mdleje:
no, troszkę tego już było :lol:;). A w kolejce następne foteczki czekają :diabloti:
[quote name='agaciaaa']Widziałam relacje :)
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/142.jpg śliczny pręgusek :loveu:

:evil_lol::evil_lol: Sarcia zrobiła kiedyś dokładnie to samo, ale z kawałkiem ananasa :lol:
Ja jednak zdecydowanie wolę rudzielce i tricolory :p
Ananasek z puszki to jedyny owocek, który ewentualnie moja królewna może przełknąć (pod warunkiem, że pańcia na małe kawałeczki podzieli i z rączki da :eviltong:)
[quote name='lady_m']Oshi tarza sie w kazdej nowo dostanej zabawce :diabloti:
Co pies to obyczaj ;)
[quote name='AngelsDream']Seterki! :D Super.

A zapsionych TŻ trzeba bardzo doceniać...
Ale z bardziej zapsionym ode mnie to chyba bym nie wytrzymała :diabloti:

Posted

Asiaczku po zmianach na DGM rozmył sie wątek tajów, nie chciałam tworzyć nowego bo i tak mam tylko 1 sunię, wobec tego wstawiam u siebie

Suka z klasy championów - rasa THAI RIDGEBACK DOG

To suka z Belgi KHANBULL'S ART DESPOENJAAP, niestety ciągle ją zasłaniali więc ujęcia są niezaciekawe

Posted

I tak jak myślałam znam tego Pana bywa często na naszych wystawach,ma jeszcze psa czarnego.Dziwi mnie to ze daje głaskac swoje psy sa bardzo agresywne do psów nie wiem jak z ludzmi .

Posted

[quote name='jamnicze']Myślałam, że padnę :mdleje:

Kroję sobie kiszone ogóraski na sałatkę i kawałek spadł mi na podłogę. Oczywiście pod nogami kręci mi się Sajdunia.
I co, myślicie, że zeżarła kiszońca?
:nono:
Nieeeee,
ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt:
Może tez chciała "iść" do sałatki...?:evil_lol:

[quote name='deer_1987']mnie to troche dziwi no bo mial swojego jamnika w Wawie, chodzili duzo razem na spacery i w ogole a tutaj to w sumie tylko ja wychodze z nimi - czasem sie dolaczy i czasem wezmie na wieczorny je same jak ja spie albo cos ale zeby ot tak wziac na spacer.. zapomnij.. nie wiem czemu bo lubi psy, lubi sie bawic z nimi, z Emilem codziennie duzo chodzili itd a taka zmiana tu..

a jak mowie ze mi smutno bo brak czasu na pojechanie gdzies z psami i ich foty to odp ze przeciez psy tez sie mecza jak musza gdzies jechac CIAGLE (ostatnio bylam tydzien temu na wybiegu)a czlowiek nie zyje tylko psami i fotami..

powiedzial niedawno ze do piatku za tydzien - wtedy chcialam tam pojechac - mam czas go "urobic"
No to urabiaj, Koffana, urabiaj...

[quote name='AngelsDream']
A zapsionych TŻ trzeba bardzo doceniać...
A kto takich TZ-ów ma...?!?!?!?

Co do thajki - to "nasza" jenis ma ladniejsza suczkę - według mnie.:multi:
OPzdr.

Posted

OPzdr.

Dzięki Asiu .Widziałam te dwa okazy Thajów już nie raz i naprwde nie są za ciekawe.Na światówce w Poznaniu były ładniejsze i te w zeszłym roku też.Pozdrawiam ;)
Sorki Jamnicze ze zaśmiecam twoja galerie.

Posted

[quote name='jenis']I tak jak myślałam znam tego Pana bywa często na naszych wystawach,ma jeszcze psa czarnego.Dziwi mnie to ze daje głaskac swoje psy sa bardzo agresywne do psów nie wiem jak z ludzmi .
W Sopocie też wystawiał jeszcze psa, ale w katalogu nie było maści, a żadnego więcej w pobliżu nie widziałam.
[quote name='Asiaczek']Może tez chciała "iść" do sałatki...?:evil_lol:

OPzdr.
Ja ci dam mojego pieseczka do sałatki :mad::evil_lol:
Mi też się tajka jenis bardziej podoba, ma taki ciekawy kolor :lol:
[quote name='Kati16']Witanko :multi:
A, witanko, fojnie, że wpadłaś :p
[quote name='jenis']
Dzięki Asiu .Widziałam te dwa okazy Thajów już nie raz i naprwde nie są za ciekawe.Na światówce w Poznaniu były ładniejsze i te w zeszłym roku też.Pozdrawiam ;)
Sorki Jamnicze ze zaśmiecam twoja galerie.
Ależ, to żadne zaśmiecanie :p, piszcie kobitki do woli, u mnie każdy może się wypowiadać na dowolny temat (byle bez wyzwisk ;))

Posted

Łaaaaaaa, Saidi złapała kleszcza :angryy:
Nie mogłam go wyciągnąć :placz:, ale miałam jeszcze fripeksa i go nim posmarowałam, w końcu udało mi się go usunąć, mam nadzieję, że był "czysty"

A to przymiarka na mojego łobuzika :evil_lol:

ale zdecydowanie taki ogródeczek jej się nie podobał

Posted

[quote name='jamnicze']
Mój mąż od początku nie był za psem, i tak bardzo sie cieszę, bo ma do Saidi o wiele lepszy stosunek niż przypuszczałam (ale o drugim psie na razie nie chce słyszeć, mówi, ze wtedy on poszuka sobie innego mieszkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Ja teraz urabiam rodziców. :diabloti: Bo mnie się drugi kita marzy (imporcik). ;) Co trzy psy to nie dwa. :lol:

Posted

[quote name='INU']Ja teraz urabiam rodziców. :diabloti: Bo mnie się drugi kita marzy (imporcik). ;) Co trzy psy to nie dwa. :lol:
Ja docelowo też myślę o 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (dwa baski i jamniczek ;))

Posted

Cały dzień na wystawie i Saidi zgłodniała. Sprytna panienka potrafiła sobie jednak znaleźć jadłodajnię :lol:

Konkurencje finałowe rozpoczęły się z dużym opóźnieniem, wszyscy mieli dosyć, a najbardziej psiaki :cool1:

Saidi postanowiła sprawdzić, czy ten jeszcze żyje (był tok zmęczony, że nawet się nie obudził)

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja docelowo też myślę o 3 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (dwa baski i jamniczek ;))

Ja to mam o tyle trudno, że studia przede mną. Hemiś zostaję, bo on już się do wielkiego miasta nie przyzwyczai. Za to Fuki jedzie ze mną i muszę się poważnie zastanowić, czy dam radę z dwoma akitami w małym mieszkaniu. :roll:
Ale jak to mówią 'chcieć to móc' więc może się uda? :razz:

Posted

INU napisał(a):
Ja to mam o tyle trudno, że studia przede mną. Hemiś zostaję, bo on już się do wielkiego miasta nie przyzwyczai. Za to Fuki jedzie ze mną i muszę się poważnie zastanowić, czy dam radę z dwoma akitami w małym mieszkaniu. :roll:
Ale jak to mówią 'chcieć to móc' więc może się uda? :razz:

A gdzie i co będziesz studiować?
Rozumiem, że kawalerkę wynajmujesz, bo na stancje z psem to raczej nie ma szans.

Posted

jamnicze napisał(a):
A gdzie i co będziesz studiować?
Rozumiem, że kawalerkę wynajmujesz, bo na stancje z psem to raczej nie ma szans.

Kawalerkę. Ale to za jakieś siedem lat. :roll:
A studiować mam zamiar weterynarię w Warszawie.