Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matusz napisał(a):
a gdzie jedziecie ??:)

Niedaleczko - na Kaszuby. Ośrodek ADLER nad J. Raduńskim
AngelsDream napisał(a):
Baaj zna komendę 'omiń' - przydatna :)

A za Sopot trzymamy kciuki.

Ja jej mówię drzewo ;) A jak ludzie na mnie się gapią gdy Saidi idzie za słup, a ja jej "drzewo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Baaaardzo się nam przydadzą

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Niedaleczko - na Kaszuby. Ośrodek ADLER nad J. Raduńskim

to udanego wypoczynku !! :) i do zobaczenia w sobotę, mam nadzieję, że dojadę...

Posted

[quote name='AngelsDream']Pierwsza? :)

Hehe... Ja już naszych nie liczę :)
W domu nie chcę jej dawać, ale na wyjazd kupiłam jej kolejną :p

Pierwszy raz słyszałam jak Saidi warczy :razz:
Pierwszą kość oczywiście dostała Kruszyna, ale ona za nimi nie przepada (woli czereśnie :evil_lol:) więc jak dałam drugą Saidi to Kruszyna swoją zostawiła i przyszła zabrać sajdusiową. Mała jej oddała bez protestu, moja inteligenta psinka po prostu poszła wziąć sobie tą pozostawioną :diabloti:. Ale Kruszka zrobiła to samo i tak sie ganiały 3 razy, no ale tego było dość Saidi i za kolejną wymianą postanowiła już nie oddawać kości i pokazała Kruszynie garnitur zębów :crazyeye:, na to ciotka spasowała i poszła zająć się swoją kością :evil_lol:

Posted

tak jak u nas..dam jednej, dam drugiej.. ale co? jedna zostawi swoja i sie kloca o ta jedna co jest.. albo sherry odda swoja niuni, niunia zostawia swoja, sherry podleci do tej zostawionej to i niunia chce znow swoja spowrotem..

Posted

jamnicze napisał(a):

hurrrrra :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
mam nadzieję, że zagościsz u nas dłużej ;)

Pewnie, że na dłużej, może nawet na zawsze:evil_lol:!

Tym grillkiem to mi narobiłaś smaka:razz:.

Też życzę powodzenia w Sopocie, niestety nie zagoszczę, nie będzie mnie jeszcze w Polsce.

Posted

[quote name='Jupi']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/34-10.jpg

słodkie:loveu:

do zobaczenia w Sopocie:lol:
ona się bardzo lubi przytulać, a jak już spi w najlepsze, to się rozciąga :loveu:
Do zobaczenia, to już dzisiaj ;)
[quote name='Impresja']piękna dziewczykna! będę wpadać cześciej i zapraszam ponownie do nas. Powodzenia w Sopocie, moje pieski też tam będą ;p
to mam nadzieję, że sie zobaczymy :p
[quote name='Selenne']Heh
Cudne
Sara też zawsze wpycha się na najlepsze miejsca XD
wiedzą co dobre :diabloti:
[quote name='Asiaczek']Ciekawego pobytu, pieknej pogody i wracajcie pełne wrazeń!
Pzdr.
Już wróciłyśmy :multi:, kilka fotek tez się znajdzie ;)
[quote name='Izabela124.']Witanko
a to cawana bestyjka z Sajduni, sobie grila polizala hihi, udanego wypoczynku zyczę
cwaniutek z niej niziemski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, z tej mojej bestyjki oczywiście :diabloti:
[quote name='deer_1987']tak jak u nas..dam jednej, dam drugiej.. ale co? jedna zostawi swoja i sie kloca o ta jedna co jest.. albo sherry odda swoja niuni, niunia zostawia swoja, sherry podleci do tej zostawionej to i niunia chce znow swoja spowrotem..
czyli jednak Niunia dominuje :p, Twoje cały czas mieszkają razem, ja sie trochę bałam aby jakiegoś starcia nie było, ale wszystko dobrze sie skończyło :lol:

Posted

[quote name='AngelsDream']Będziemy tęsknić ^^
to tylko 5 dni, szybko minęło i już jesteśmy :multi::multi::multi:. Saidi teraz odsypia, a tu za momencik trzeba na wystawę się szykować ;)
[quote name='Iza13']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-19.jpg
Chyba Sajduni posmakowała kosteczka:cool3:, moja Luna takie kosteczki wręcz uwielbia :loveu:
Udanego wyjazdu ! :loveu:
Kostka jej srednio smakowała, główki poobgryzała, resztę zostawiła, no ale Twoja Lunka ma nieco "większą paszczę", to taka kostka jako przystawka chyba? :diabloti:
[quote name='Russellka']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/28-15.jpg
Ciotka na kamieniach, a Sajdunia na laurach :evil_lol:
Miłego wyjazdu! Śliczna dziewczyneczka! :loveu:
Tak, tez się z tego śmiałam, no ale Kruszyna już przyzwyczajona do podwórkowego życia i futro też ma grubsze, a Sajduchna to taki "kanapowy delikates" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='panienkabubu']Trzymam za Was kciuki!!!!:multi:
to już dzisiaj (zobaczymy jak mocno trzymasz :razz:)