Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matusz napisał(a):
trzymam kciuki mocno !! :)

a to zupełnie jak Tobiasz :evil_lol::evil_lol:

:lol: widzisz, mówiłam, że baski mają coś wspólnego z jamnikami ;)
INU napisał(a):
To trzymamy kciuki!
Ja też tam może będę, ale jako widz...

O, fajnie :multi:, to się ujawnij, mnie nie trudno będzie rozpoznać :evil_lol:
Fuki pewnie jeszcze za młody :razz:?

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):

O, fajnie :multi:, to się ujawnij, mnie nie trudno będzie rozpoznać :evil_lol:
Fuki pewnie jeszcze za młody :razz:?

Tak, Fuki za młody i niestety będę bez niego. :-(
Jadę autobusem i nie chcę go stresować...
Mnie rozpoznasz po tym, że wśród akit będę bez akity. :evil_lol: Taka blondynka z kręconymi włosami.

Posted

INU napisał(a):
Tak, Fuki za młody i niestety będę bez niego. :-(
Jadę autobusem i nie chcę go stresować...
Mnie rozpoznasz po tym, że wśród akit będę bez akity. :evil_lol: Taka blondynka z kręconymi włosami.

No to się jutro widzimy :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
No to się jutro widzimy :lol:

No, nawet na tym samym ringu są kity i baski. :lol:
Jeżeli mi się uda, to ufocę Sajdunię!
Widzę, że żadnej konkurencji nie macie? Może to i dobrze? My zaczynamy od Międzynarodówki, więc chyba jakaś konkurencja będzie. ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
kciuki zaciskamy!

dzięki :lol:
INU napisał(a):
No, nawet na tym samym ringu są kity i baski. :lol:
Jeżeli mi się uda, to ufocę Sajdunię!
Widzę, że żadnej konkurencji nie macie? Może to i dobrze? My zaczynamy od Międzynarodówki, więc chyba jakaś konkurencja będzie. ;)

A gdzie to można sprawdzić?

Posted

Ja zdecydowanie bardzo chętnie. Wystawiamy się na ringu nr 15, ale przede mną 3 flaty i 47 labów, więc trochę się ponudzimy... :shake:

Rude i ja mamy numerek 666, więc rozpoznawalne będziemy. Będę się rozglądać za baskiem i mam nadzieję, że uda mi się także Ciebie, INU, poznać. :multi:

Posted

Viz napisał(a):

Rude i ja mamy numerek 666, więc rozpoznawalne będziemy. Będę się rozglądać za baskiem i mam nadzieję, że uda mi się także Ciebie, INU, poznać. :multi:

Ja również mam taką nadzieję - tak jak pisałam - będę w towarzystwie najprawdopodobniej dwóch akit i jednej shikoku (ja bez psa). :-)

Posted

Viz napisał(a):
Ooo to ja też pewnie wpadnę. :D

Jamnicze, na jakim ringu będziecie? :diabloti:

Tutaj masz wykaz wystawców wraz ze zgłoszonymi psami, jeśli o to chodzi ;)
http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_wykaz.pdf

Viz napisał(a):
Ja zdecydowanie bardzo chętnie. Wystawiamy się na ringu nr 15, ale przede mną 3 flaty i 47 labów, więc trochę się ponudzimy... :shake:

INU już odpowiedziała.
Dzięki za link i mam jeszcze pytanie gdzie zobaczyć o której my będziemy oceniani?
INU napisał(a):
Ja również mam taką nadzieję - tak jak pisałam - będę w towarzystwie najprawdopodobniej dwóch akit i jednej shikoku (ja bez psa). :-)

:multi:
kto jeszcze wpadnie?

Posted

jamnicze napisał(a):
INU już odpowiedziała.
Dzięki za link i mam jeszcze pytanie gdzie zobaczyć o której my będziemy oceniani?

To zależy, ile będzie trwało ocenianie psów przed Wami.
Przez Wami są: Akity (5 zgłoszonych), Akity Amerykańskie (3 zgłoszone) i Alaskan Malamute (12 zgłoszonych).
Właściwie, to nie da się przewidzieć o której sędziowanie się zacznie, bo sędzina może się spóźnić (opóźnienie), jakiś psów może nie być (wejdziecie na ring wcześniej) itd.
Może być też tak, że sędzina stanie przed trudnym wyborem, np. BOB i wszystko się przedłuży. ;)

Posted

Dzięki Viz i INU, tzn., że oni oceniają na ringu alfabetycznie?
No ale o dziesiątej to nie wejdziemy wiec wystarczy jak zjawimy sie troche przed 10.00 i nie trzeba będzie się denerwować ;)

A tak oto ćwiczyliśmy jeszcze dzisiaj :p Asiaczku, możne ostatnie wskazówki :razz:

Posted

Niestety, wczoraj wogóle nie wchodziłam na DGM, ale widzę, że stójka już jest prawie OK.

Poniewaz Sajdunia jest jeszcze w fazie rozwoju, to widać, że lędźwia ma wzniesione. Na razie na to nic nie poradzimy. Trzeba poczekać.

Jamnicze - tak trzymać!

Czekamy na relację i foto małej debiutantki!:loveu:
Pzdr.

Posted

Niech jamnicze się sama pochwali!!! :evil_lol: A jest czym :cool3:

Ze swojej strony napiszę, że BARDZO miło mi Was było poznać, a Sajdunia jest po prostu cudna!!! :loveu::loveu::loveu: I gratuluję!

Ps. No i szkoda, że musiałam iść po te bilety w pociągu. Pan przez 2 lub 3 przystanki mi bilet wypisywał, a potem się tłumek zrobił i nie miałam jak się przecisnąć. :shake:
No, ale mam nadzieję, że do zobaczenia! :multi:

Posted

Słuchajcie - wyniki sa po prostu........ ha! Nic nie napiszę, niech jamnicze sama się pochwali!!!
Ja mogę tylko napisać: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Pzdr.