jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Matusz napisał(a):trzymam kciuki mocno !! :) a to zupełnie jak Tobiasz :evil_lol::evil_lol: :lol: widzisz, mówiłam, że baski mają coś wspólnego z jamnikami ;) INU napisał(a):To trzymamy kciuki! Ja też tam może będę, ale jako widz... O, fajnie :multi:, to się ujawnij, mnie nie trudno będzie rozpoznać :evil_lol: Fuki pewnie jeszcze za młody :razz:? Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 jamnicze napisał(a): O, fajnie :multi:, to się ujawnij, mnie nie trudno będzie rozpoznać :evil_lol: Fuki pewnie jeszcze za młody :razz:? Tak, Fuki za młody i niestety będę bez niego. :-( Jadę autobusem i nie chcę go stresować... Mnie rozpoznasz po tym, że wśród akit będę bez akity. :evil_lol: Taka blondynka z kręconymi włosami. Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 INU napisał(a):Tak, Fuki za młody i niestety będę bez niego. :-( Jadę autobusem i nie chcę go stresować... Mnie rozpoznasz po tym, że wśród akit będę bez akity. :evil_lol: Taka blondynka z kręconymi włosami. No to się jutro widzimy :lol: Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 jamnicze napisał(a):No to się jutro widzimy :lol: No, nawet na tym samym ringu są kity i baski. :lol: Jeżeli mi się uda, to ufocę Sajdunię! Widzę, że żadnej konkurencji nie macie? Może to i dobrze? My zaczynamy od Międzynarodówki, więc chyba jakaś konkurencja będzie. ;) Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 deer_1987 napisał(a):kciuki zaciskamy! dzięki :lol: INU napisał(a):No, nawet na tym samym ringu są kity i baski. :lol: Jeżeli mi się uda, to ufocę Sajdunię! Widzę, że żadnej konkurencji nie macie? Może to i dobrze? My zaczynamy od Międzynarodówki, więc chyba jakaś konkurencja będzie. ;) A gdzie to można sprawdzić? Quote
Viz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ooo to ja też pewnie wpadnę. :D Jamnicze, na jakim ringu będziecie? :diabloti: Tutaj masz wykaz wystawców wraz ze zgłoszonymi psami, jeśli o to chodzi ;) http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_wykaz.pdf Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Viz napisał(a):Ooo to ja też pewnie wpadnę. :D Jamnicze, na jakim ringu będziecie? :diabloti: Tutaj masz wykaz wystawców wraz ze zgłoszonymi psami, jeśli o to chodzi ;) http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_wykaz.pdf To w takim razie się możemy spotkać! :multi: Baski (i akity) są przy ringu 11. Quote
Viz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ja zdecydowanie bardzo chętnie. Wystawiamy się na ringu nr 15, ale przede mną 3 flaty i 47 labów, więc trochę się ponudzimy... :shake: Rude i ja mamy numerek 666, więc rozpoznawalne będziemy. Będę się rozglądać za baskiem i mam nadzieję, że uda mi się także Ciebie, INU, poznać. :multi: Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Viz napisał(a): Rude i ja mamy numerek 666, więc rozpoznawalne będziemy. Będę się rozglądać za baskiem i mam nadzieję, że uda mi się także Ciebie, INU, poznać. :multi: Ja również mam taką nadzieję - tak jak pisałam - będę w towarzystwie najprawdopodobniej dwóch akit i jednej shikoku (ja bez psa). :-) Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Viz napisał(a):Ooo to ja też pewnie wpadnę. :D Jamnicze, na jakim ringu będziecie? :diabloti: Tutaj masz wykaz wystawców wraz ze zgłoszonymi psami, jeśli o to chodzi ;) http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_wykaz.pdf Viz napisał(a):Ja zdecydowanie bardzo chętnie. Wystawiamy się na ringu nr 15, ale przede mną 3 flaty i 47 labów, więc trochę się ponudzimy... :shake: Rude i ja mamy numerek 666, więc rozpoznawalne będziemy. Będę się rozglądać za baskiem i mam nadzieję, że uda mi się także Ciebie, INU, poznać. :multi: INU już odpowiedziała. Dzięki za link i mam jeszcze pytanie gdzie zobaczyć o której my będziemy oceniani? INU napisał(a):Ja również mam taką nadzieję - tak jak pisałam - będę w towarzystwie najprawdopodobniej dwóch akit i jednej shikoku (ja bez psa). :-) :multi: kto jeszcze wpadnie? Quote
Viz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_plan.pdf Tutaj jest cały plan sędziowania. ;) Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 jamnicze napisał(a):INU już odpowiedziała. Dzięki za link i mam jeszcze pytanie gdzie zobaczyć o której my będziemy oceniani? To zależy, ile będzie trwało ocenianie psów przed Wami. Przez Wami są: Akity (5 zgłoszonych), Akity Amerykańskie (3 zgłoszone) i Alaskan Malamute (12 zgłoszonych). Właściwie, to nie da się przewidzieć o której sędziowanie się zacznie, bo sędzina może się spóźnić (opóźnienie), jakiś psów może nie być (wejdziecie na ring wcześniej) itd. Może być też tak, że sędzina stanie przed trudnym wyborem, np. BOB i wszystko się przedłuży. ;) Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Dzięki Viz i INU, tzn., że oni oceniają na ringu alfabetycznie? No ale o dziesiątej to nie wejdziemy wiec wystarczy jak zjawimy sie troche przed 10.00 i nie trzeba będzie się denerwować ;) A tak oto ćwiczyliśmy jeszcze dzisiaj :p Asiaczku, możne ostatnie wskazówki :razz: Quote
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Trzymam kciuki za jutro!!! :) i czekam na relację! Quote
łapeczek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 my tez trzymamy kciuki i rowniez czekamy na relacje i nie mozemy sie doczekac xD Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Niestety, wczoraj wogóle nie wchodziłam na DGM, ale widzę, że stójka już jest prawie OK. Poniewaz Sajdunia jest jeszcze w fazie rozwoju, to widać, że lędźwia ma wzniesione. Na razie na to nic nie poradzimy. Trzeba poczekać. Jamnicze - tak trzymać! Czekamy na relację i foto małej debiutantki!:loveu: Pzdr. Quote
Selenne Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Sara nie ustałaby w spokoju dłużej niż 5 sekund xD Quote
Viz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Niech jamnicze się sama pochwali!!! :evil_lol: A jest czym :cool3: Ze swojej strony napiszę, że BARDZO miło mi Was było poznać, a Sajdunia jest po prostu cudna!!! :loveu::loveu::loveu: I gratuluję! Ps. No i szkoda, że musiałam iść po te bilety w pociągu. Pan przez 2 lub 3 przystanki mi bilet wypisywał, a potem się tłumek zrobił i nie miałam jak się przecisnąć. :shake: No, ale mam nadzieję, że do zobaczenia! :multi: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Słuchajcie - wyniki sa po prostu........ ha! Nic nie napiszę, niech jamnicze sama się pochwali!!! Ja mogę tylko napisać: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr. Quote
Recommended Posts