jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 panienkabubu napisał(a):pewna niepewność?:evil_lol: jamnicze, nie gadaj głupot, bo powiem inaczej :evil_lol: No co ? nie można mieć stresa :niewiem: (bo ja zaraz wszystko w czarnych kolorach widzę :eviltong: - tak chyba na zapas, aby później bardziej się cieszyć jak będzie ok :evil_lol:) Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 basenjifiona napisał(a):Tak, ale trzeba za to karcić Jak zauważymy to karcimy, ale jak jest już po fakcie to mówi się trudno :angryy: Ją jest trudno wyczuć, bo po prostu leje jak siedzi, nie kręci się, nie szuka miejsca, nie kuca - po prostu nagle siul.... Na koopkę zawsze wybiera sobie miejsce, najlepiej jak już pisałam w wysokiej trawce, a siku robi od razu i gdzie popadnie, na trawniku, na chodniku, a nawet na środku ulicy (dobrze, że było wcześnie rano i żaden samochód akurat nie jechał :cool1:) Quote
Nirse Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 bardziej mi chodziło o zachowania złośliwe niż o potrzeby naturalne" :loveu: Quote
Celina12 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Słodka jest jak tak biega....co ja gadam-zawsze wygląda uroczo.:loveu::loveu: Z sikaniem to dziwna sprawa..mój Hektorek przybłąkał się jak miało około roku...jest z nami już 10 lat a jak jest deszczowo-nasika mi w łazience. Atosik 5 lat w schronie...a nie zrobi sioo wcale...stareńki , łapeńki sie trzęsą a wychodzi...Dumka tak samo. Dżekusiem taki chory był nim odszedł za TM-bral leki na odwodnienie i musiał co 2-3 godziny sioo a zawsze prosił o wyjcie-nie zrobił nigdy w domu-miał 17 lat i też po schronie. Sajdunia jeszcze młodziutka-da radę...:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Z rodzeństwem Sajduni (Erka i Anjaro) właściwie nie ma takiegoproblemu. Anjaro - już wszystko załatwia na dworze i sygnalizuje. Erka natomiast - zdarza jej się zrobić siiiii w domu, ale to raczej moja wina, że nie wysikała się porzadnie na spacerze. Ale jak już wyjdzie z klatki, to nawet po całej "suchej" nocy, nie biegnie od razu robić siii, ale musi kilka dobrych metrów przejść się, aby decyzja została podjęta. A z kupa to tez się trochę wozi, ale ja znam jej tajemne miejsca, gdzie się załatwia... Pzdr. Quote
Selenne Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Gdy Sara była mała, i korzystała z gazety, to przeważnie wchodziła na nią tylko przednimi łapami xD Ale gdy uczyliśmy ją, by załatwiała się na dworzu, to gdy tylko zbliżyła się do gazety, wyganialiśmy ją, zamykaliśmy w drugim pokoju, szybko musieliśmy się ubrać i z nią wyjść. A nie zawsze udało nam się ubrać na czas xD Quote
anetta Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Śmieszna ta Zuśka :loveu: Odpowiednich gabarytów dla Sajdi. Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Dzięki cioteczki za słowa wsparcia. Każdy jest indywidualista i decydując się na psa wiedziałam, że to nie pluszaczek który nie sprawia problemów. Cóż przyjdzie się pogodzić, że ten typ tak ma, ja i tak bardzo kocham moją siusiumajtkę :iloveyou:(nie ma ideałów na świecie). Najbardziej zmartwiło mnie to, że zsiusiała mi się w pociągu na kolanach, bo stanowić to może problem aby z nią gdzieś dalej pojechać. Za to zobaczcie jaki z niej świetny otwieracz do butelek :loveu: i moje ulubione ujęcie :) Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 anetta napisał(a):Śmieszna ta Zuśka :loveu: Odpowiednich gabarytów dla Sajdi. Zuśka na prawdę jest urocza :loveu:, taka trochę nieśmiała, ale jak się rozbryka to ho ho! Quote
emdziolek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Sajdunia wie co dobre:evil_lol: Moja suka tez uwielbia gryźć butelki. Witam po chwili nieobecności:multi: Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 emdziolek napisał(a):Sajdunia wie co dobre:evil_lol: Moja suka tez uwielbia gryźć butelki. Witam po chwili nieobecności:multi: Cześć emdziolek :multi: przerwa w wakacjonowaniu? :razz: Quote
panienkabubu Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Moje psy niestety też uwielbiają butelki, tyle, że moje rozwalają je na częsci pierwsze ;) Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 panienkabubu napisał(a):Moje psy niestety też uwielbiają butelki, tyle, że moje rozwalają je na częsci pierwsze ;) No to na otwieracz się raczej nie nadają :evil_lol: Quote
emdziolek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jamnicze napisał(a):Cześć emdziolek :multi: przerwa w wakacjonowaniu? :razz: :mad::mad:Widać ze do nas nie zaglądasz:mad::mad: Ja nei mam wogóle wakacji:placz::placz:Moej wakacje-4 dni w warszawie i dalej musze sie zająć swoimi tymczasami itp, przyjdź do nas, poczytaj:evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 emdziolek napisał(a)::mad::mad:Widać ze do nas nie zaglądasz:mad::mad: Ja nei mam wogóle wakacji:placz::placz:Moej wakacje-4 dni w warszawie i dalej musze sie zająć swoimi tymczasami itp, przyjdź do nas, poczytaj:evil_lol: Sorki kochaniutka :oops:, cały czas nadrabiam po powrocie z wczasów i jeszcze nie wszędzie dotarłam, teraz już też wymiękam, ale postaram się wpaść jutro :p deer_1987 napisał(a):No to macie pomoc w domu z otwieraniem :evil_lol: AngelsDream napisał(a):Baaj jest świetną niszczarką do papieru. Widziałam, widziałam :diabloti:. A próbowaliście go wybiegać przed wyjściem z domu? Quote
emdziolek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 jamnicze napisał(a):Sorki kochaniutka :oops:, cały czas nadrabiam po powrocie z wczasów i jeszcze nie wszędzie dotarłam, teraz już też wymiękam, ale postaram się wpaść jutro :p Dobra, wybaczam ci:loveu: Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 AngelsDream napisał(a):Próbowaliśmy. To nie zależy od tego. No to macie trudny orzech do zgryzienia, życzę cierpliwości i sukcesów. emdziolek napisał(a):Dobra, wybaczam ci:loveu: O dzięki Ci :sweetCyb: Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 mam piłeczkę no i co, spróbujesz mi uciec? ona się nie rusza ale nudna zabawa Quote
Matusz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 powodzenia jutro na wystawie gdyńskiej :multi::multi::multi: w klasie młodzieży idziecie?;) fajniejsza zabawa dla Sajduni to by było rzucanie piłki na trawniku :) Quote
jamnicze Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Matusz napisał(a):powodzenia jutro na wystawie gdyńskiej :multi::multi::multi: w klasie młodzieży idziecie?;) fajniejsza zabawa dla Sajduni to by było rzucanie piłki na trawniku :) Dzięki, no właśnie jutro nasza pierwsza wystawa, możecie już trzymać kciuki ;) dopiero klasa szczeniąt :diabloti: A piłki na trawniku to ona nawet goni i ...na tym koniec :evil_lol: zdaje się mówić : "Przynieś se sam" :eviltong: Quote
Matusz Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 jamnicze napisał(a): A piłki na trawniku to ona nawet goni i ...na tym koniec :evil_lol: zdaje się mówić : "Przynieś se sam" :eviltong: trzymam kciuki mocno !! :) a to zupełnie jak Tobiasz :evil_lol::evil_lol: Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 jamnicze napisał(a):Dzięki, no właśnie jutro nasza pierwsza wystawa, możecie już trzymać kciuki ;) dopiero klasa szczeniąt :diabloti: A piłki na trawniku to ona nawet goni i ...na tym koniec :evil_lol: zdaje się mówić : "Przynieś se sam" :eviltong: To trzymamy kciuki! Ja też tam może będę, ale jako widz... Quote
Recommended Posts