jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Selenne napisał(a):Wracać mi tu natychmiast! A to ta zmora wyciągnęła mnie z urlopu :mad:, :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witamy się serdecznie ze wszystkimi :multi: i baaaardzo przepraszam, że tak bez słowa zniknęłam :oops:, ale w piątek padałam już na py..... i nie miałam siły włączyć kompa, a tam niestety nie miałam dostępu do netu :shake: Bardzo dziękuję, że o nas pamiętaliście i wpadaliście do naszej galeryjki: Asiaczek Celina 12 Du Dziaczek agaciaaa bety Izabela 124 Acctivally Selenne łapeczek derr 1987 Florka xyz INU :Rose: kwiatuszki dla Was prosto z działeczki Jak już Asiaczek pisała byłyśmy na urlopie u rodzinki. Jechałam pełna obaw, bo to domek z ogródkiem w którym gospodynią jest 4letnia suczka Kruszynka :lol:, no i nie wiedziałam jak przyjmie moją małą. Na szczęście piesy się świetnie dogadywały :p. Saidi biegała za tamtą łapa w łapę i co jakiś czas próbowała ja zaczepiać, wtedy tamta trochę burczała :diabloti: Najśmieszniej było jak Kruszyna leciała obszczekać kogoś przy płocie, Saidi oczywiście za nią i tylko z głupia mina przyglądała się co tamta tyle hałasu robi :evil_lol: Zdjęcia oczywiście będą, niestety pogoda była nienajciekawsza :angryy: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witaj Wyurlopowana Właścicielko Sajduni!:loveu: U Was fotek na razie niet, ale za to u nas - początek Luksemburga i Młody Prezenter w W-wie. Zapraszam. Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 DuDziaczek napisał(a):O Galeria Sajduni tu mnie jeszzcze nie bylo :evil_lol::evil_lol: Ale jak juz weszlam to i zostane ;) Witamy w naszej galerii i serdecznie zapraszamy :lol: zostań, zostań z nami Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj Wyurlopowana Właścicielko Sajduni!:loveu: U Was fotek na razie niet, ale za to u nas - początek Luksemburga i Młody Prezenter w W-wie. Zapraszam. Pzdr. obowiazkowo do "mamuśki" zaraz wpadniemy :lol:, tylko odpiszę najpierw na kilka postów :p Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='agaciaaa'] http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/28-9.jpg Saidi zawsze górą :lol: Na ogół :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale zdarza się i odwrotnie :diabloti: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No nareszcie jesteście!:multi: Ja też Was wyczekiwałam :loveu: Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 bety napisał(a):Eeeeeee mam jeszcze 4 zapasowe rączki - tylko sąsiedzi by mnie chyba wykleli jakbym se zafundowała takie stado potfffforów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Co tam sąsiedzi, ważne, że rączki by się znalazły ;) wszystko jeszcze przed wami :eviltong: (i co najwyżej większy żywopłot od sąsiadów :diabloti:) Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 panienkabubu napisał(a):No nareszcie jesteście!:multi: Ja też Was wyczekiwałam :loveu: Cześć Kasiu :multi: no jesteśmy, ale fajnie mieć ogródek i tak sobie pieseczka myk na dwór :p teraz Saidi nadrabia spanie :razz: Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 jamnicze napisał(a):Co tam sąsiedzi, ważne, że rączki by się znalazły ;) wszystko jeszcze przed wami :eviltong: (i co najwyżej większy żywopłot od sąsiadów :diabloti:) Jest jeszcze inne wyjście wyprowadzić się na wieś - bo tam do sąsiada jest baaardzo daleko :roll::diabloti: Witamy po wakacjach - NARESZCIE :evil_lol: Pzdr Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 AngelsDream napisał(a):To i my się przywitamy! :lol: cieszkam się bardzo, że tylu znajomych do nas wpada :multi: Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 bety napisał(a):Jest jeszcze inne wyjście wyprowadzić się na wieś - bo tam do sąsiada jest baaardzo daleko :roll::diabloti: Witamy po wakacjach - NARESZCIE :evil_lol: Pzdr fakt, zawsze to jakiś pomysł ;) My chcieliśmy się wynieść w góry, ino z pracą tam trudno, no i kicha :shake: Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 super, że już jesteście !! :multi::loveu::multi: tęskniliśmy :) wrzucaj jakieś fotki Asiu ;) Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Matusz']super, że już jesteście !! :multi::loveu::multi: tęskniliśmy :) wrzucaj jakieś fotki Asiu ;) Cześć Mateusz :multi: (ja tam bym wolała jeszcze se poleniuchować :oops:) Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No dobra mam już przygotowanych kilka fotek, ale najpierw te zaległe. Pierwsze zwiedzanie działeczki Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 o, tu też coś rośnie i tutaj wszystko muszę sprawdzić i tam, zabawka jest ciekawsza kwiatki uratowane Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 co by odciągnąć Sajdi od grządek i naszych kiełbasek dostała wędzone uszko Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='AngelsDream']Oj widać, że pogoda taka sobie była... Niestety, co rusz padało :shake: ale te fotki, to jeszcze nie z wyjazdu tylko z działko u mojej mamy ;) byliśmy tam na grillu - o ciekawe czemu mnie wołają? dobra, pokaż co tam masz phii, to tylko owoce Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 oj, i znowu te lekcji :angryy: no dobra stoję ale nie za długo :diabloti: mam już dość :mad: i tyle ją widzieli :evil_lol: Quote
Selenne Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 "No co oni mnie tak prostuja?! Przecież jestem ładna" Quote
taxelina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 My tez sie witamy i idziemy ogladac zdjecia!! Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Phi owoca to se sami zdjezcie Sajdunie kiełbaske woli:D Quote
Recommended Posts