Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Celina12']Jejciu jaka słodycz...http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-7.jpg
Sarenka ,która teraz jest u mnie też śpi z tylnymi nóżiami pod główką :loveu:

Mówiłam, ze ona jest baskowata ;)
[quote name='deer_1987']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-8.jpg
widac wyraznie jakie sygnaly sobie wysylaja ;)
Wajmarkowi nie podobało sie, ze jakies maleństwo kręci my sie pod nogami i ją pogonił :angryy:
[quote name='Acctiually']Kto mnie znajdzie za tym drzewkiem:D
zaplątać sie to nie sztuka, a później Pan musiał pójść z pomocą w odplątywaniu :evil_lol:
[quote name='łapeczek']no strasznie slodko ....
moj lobuziek tak nie spi on woli bruhem dogory
ona ma przeróżne pozy spania, kołami do góry tez się jej zdarza :lol:

Posted

Ale piękność!!! :loveu:

Widzę, że bliziutko macie do Hipodromu i słyszałam też, że byliście już na placu. :cool3: Mam nadzieję, że wpadniecie jeszcze na tor w najbliższym czasie, bo chętnie Was poznamy. :eviltong:

Posted

[quote name='Viz']Ale piękność!!!
Widzę, że bliziutko macie do Hipodromu i słyszałam też, że byliście już na placu. :cool3: Mam nadzieję, że wpadniecie jeszcze na tor w najbliższym czasie, bo chętnie Was poznamy. :eviltong:
witaj Viz :multi:
cieszę się, że do nas wpadłaś :p, może od połowy lipca się zapiszemy ;)
Czy to tobie linka pojechała po ścięgnach? Jeśli tak, to mam nadzieję, że juz wszystko dobrze :lol:
[quote name='panienkabubu']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-7.jpg
aaaaaa jakie stópeńki
cztery jak u Halszki jedna :evil_lol:
[quote name='magda_drakkar']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-8.jpg dwie piękności:cool3:
mój brat stwierdził, że wajmar wygląda jak pies po n-tym praniu :eviltong:
[quote name='Asiaczek']Super ujęcie! Brawo za refleks!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-7.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-8.jpg
Pzdr.
dzięki
tu widać jak ona już urosła :razz:

Posted

[quote name='"jamnicze"']witaj Viz :multi:
cieszę się, że do nas wpadłaś :p, może od połowy lipca się zapiszemy ;-)
Czy to tobie linka pojechała po ścięgnach? Jeśli tak, to mam nadzieję, że juz wszystko dobrze :lol:

Jakim cudem tyle osób o tym wie? :lol: Okazało się, że z placu wiedzą już wszyscy, łącznie z osobami, które przychodzą towarzysko... Zabłysnęłam widzę talentem, ba, chyba nie dużo osób umie sobie zrobić krzywdę linką. :lol: :lol:

No w każdym razie niestety to właśnie mi linka przejechała po ścięgnie achillesa i nie tylko, w sumie skórę mam dokoła spaloną, ale już wygląda całkiem znośnie. :evil_lol:

Super, w lipcu my nigdzie się nie ruszamy, więc wygląda na to, że się spotkamy :multi:. Aktualnie Forza robi za rozpraszacz, bo ma cieczkę, ale mam nadzieję, że niebawem się skończy. :shake:

Posted

[quote name='Viz']Jakim cudem tyle osób o tym wie? :lol: Okazało się, że z placu wiedzą już wszyscy, łącznie z osobami, które przychodzą towarzysko... Zabłysnęłam widzę talentem, ba, chyba nie dużo osób umie sobie zrobić krzywdę linką. :lol: :lol:[/quote]
niestety nie tylko Ty :shake:
mi też linka przejechała po nodze ale od przodu. Właśnie zszedł mi strup ale ślad pewnie zostanie :angryy:

Posted

[quote name='Viz']
No w każdym razie niestety to właśnie mi linka przejechała po ścięgnie achillesa i nie tylko, w sumie skórę mam dokoła spaloną, ale już wygląda całkiem znośnie. :evil_lol: [/quote]
Wolę sobie tego nie wyobrażać...

Posted

Wooow, no to dwie jesteśmy zdolniachy. :shake: :lol:
Haha, INU mam nawet fotę jak to wyglądało dwa dni po zdarzeniu, ale może lepiej nie będę prezentować. :lol: :lol: :lol: :lol: W sumie parę dni było latania po lekarzach, bo były obawy o niedokrwienie stopy (trochę żył uszkodzonych) no i szczepienia, zastrzyki, usztywnienie i daliśmy radę. Tylko opuchlizna od dwóch tygodni zejść nie chce i będzie przepiękna obręcz z blizn dokoła kostki (chociaż możliwe, że fragment zewnętrznej części będzie wyglądał ok!!!). :roll:

Muszę kupić jakąś normalną linkę, bo moja to bardziej sznurek, a dzisiaj mąż p. Uli pokazał mi linkę z naprawdę rewelacyjnego materiału, którą nawet takie asy jak my chyba sobie za dużo złego nie zrobią. :lol:

Posted

[quote name='Viz']Wooow, no to dwie jesteśmy zdolniachy. :shake: :lol:
Haha, INU mam nawet fotę jak to wyglądało dwa dni po zdarzeniu, ale może lepiej nie będę prezentować. :lol: :lol: :lol: :lol: W sumie parę dni było latania po lekarzach, bo były obawy o niedokrwienie stopy (trochę żył uszkodzonych) no i szczepienia, zastrzyki, usztywnienie i daliśmy radę. Tylko opuchlizna od dwóch tygodni zejść nie chce i będzie przepiękna obręcz z blizn dokoła kostki (chociaż możliwe, że fragment zewnętrznej części będzie wyglądał ok!!!). :roll:

Muszę kupić jakąś normalną linkę, bo moja to bardziej sznurek, a dzisiaj mąż p. Uli pokazał mi linkę z naprawdę rewelacyjnego materiału, którą nawet takie asy jak my chyba sobie za dużo złego nie zrobią. :lol:[/quote]
Możesz zdjęcie wstawić, ale w formie linka :cool3:.

Posted

[quote name='Viz']
Muszę kupić jakąś normalną linkę, bo moja to bardziej sznurek, a dzisiaj mąż p. Uli pokazał mi linkę z naprawdę rewelacyjnego materiału, którą nawet takie asy jak my chyba sobie za dużo złego nie zrobią. :lol:[/quote]
No to ja miałam wiecej szczęścia (i nawet do lekarza nie poszłam, samo sie zagoi :cool1:)
Jestem ciekawa tej linki, napisz coś więcej i gdzie można kupić
[quote name='INU']Możesz zdjęcie wstawić, ale w formie linka :cool3:.[/quote]
pewnie, pokaż, będziemy straszyć ludzi :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']my mamy taka sznurkowa, nic nam sie nie stalo, ale za to sznurek od flexi raz po palcu, raz po kostce bo sie dziewczyny rozszalaly,....[/quote]
czasem trudno opanować te małe szaleńce :evil_lol:

Posted

zawsze przyjemniej pobiegać luzakiem :)

a jak pies sie zmęczy to można odpocząć pod drzewkiem (bardzo mi sie podoba to zdjęcie)

a oto mój mały szkodnik :angryy:

no co? to mój fotel :eviltong: