Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-5.jpg
smakowie wyglada ale Sajdunia wolala zasnac :P
Nie nauczona ze stołu jadać :p za to bardzo zadowolona, że może się wtulić w swojego Pana :loveu:
[quote name='Selenne']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-5.jpg "Niuch niuch. Ej! Poczekaj! Ja chce pierwszy kawałek!"
:eviltong: dostała - suchą karmę pod stołem :evil_lol:
[quote name='łapeczek']znowu widze tutaj super fotki ... ciesze sie bardzo
i pozdrawiam xD
dziękować :p
[quote name='Tengusia']pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha :sabber:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-5.jpg
[quote name='łapeczek']Noooooooooooooooo i to jeszcze jakie pyyyyyyyyyyyyychhhhhhhhhaaaaaaaa :)
Trzeba coś jeść, a na tymczasie kuchnię mamy, że ....taką starą, mini maszynkę z dwoma płytami na prąd, więc ogólnie z gotowaniem krucho :shake:
No i jest pretekst aby chociaż w niedzielę jadać w knajpce ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Witamy :)
Fajne fotki z przedszkola, tyle słodkich szczeniorków naraz :loveu:
Nie podzieliliście sie pizzą z Sajdunią? :evil_lol:
Pizza pycha, nasza ulubiona pizzeria - niestety do środka z psem nie można, a na zwenątrz było wtedy trochę zimno. Częściej zamawiamy do domu :diabloti:
[quote name='Matusz']no taka smaczna pizza pewnie, a się nie podzielili no :eviltong: swoją drogą też wczoraj byłem na pizzy, 300 km od domu:cool1:
a jutro (ups, chyba już dzisiaj) jest niedziela i jak będzie ładna pogoda, to też jedzonko spacerkowe :p Może na zawodach jeździeckich? Jak nie zaśpimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']Aaaaaa, zapomniałabym się pochwalić
wczoraj odebrałyśmy rodowód Saidi :loveu: i zgłosiłam ją na wystawę w Gdyni (20 lipca)i w Sopocie (9 sierpnia) - będą potrzebne kciukaski, bo mnie się już nogi trzęsą :oops:
Super! Erka rodowód też juz jest w domku...

A kciuki zaczynam trzymac juz dzisiaj!;)

Mój Kochany Miodzik!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-3.jpg

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakie to ładne! A wygląda jak... plastik...
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-2.jpg
Pzdr.
Żywe, a jak pięknie pachniały :loveu:, szczególnie pod wieczór :cool3:
[quote name='Asiaczek']Super! Erka rodowód też juz jest w domku...
A kciuki zaczynam trzymac juz dzisiaj!;)
Mój Kochany Miodzik!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-3.jpg Pzdr.
[quote name='INU']My również trzymamy kciuki :-)...
My też będziemy w Sopocie...
Debiut nasz (tzn. mój i mojego psa)...
Tylko sie nie przemęczcie dziewczyny, bo to jeszcze sporo czasu :evil_lol:

INU - jak fajnie, też będę trzymać kciuki :multi: . Widzę od razu na głęboką wodę, my zaczynamy od krajówki ;)

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Już zaciskamy kciuki bardzo mocno! :cool3: :kciuki:

Dzieki, a Wy moze wybieracie się do Sopotu?
Izabela124. napisał(a):
Witanko
A ja zcekam na ajkieś foteczki

a już się zastanawiałam czy jakieś wklejać :diabloti:
ale skoro czekasz ....... to od następnej strony :p

Posted

ostatnie majowe fotki

z wypadu na imprezkę za miastem :)

jedziemy samochodem. Saidi nie szczególnie podoba się jazda, ale przynajmniej choroby lokomocyjnej nie ma.

a jak sie zmęczy patrzeniem przez okno to ma jeszcze sporo kolan na których się można położyć

Posted

[quote name='jamnicze']
Tylko sie nie przemęczcie dziewczyny, bo to jeszcze sporo czasu :evil_lol:

INU - jak fajnie, też będę trzymać kciuki :multi: . Widzę od razu na głęboką wodę, my zaczynamy od krajówki ;)
Fukashi jest za młody na gdyńską krajówkę ;).
Ale może "odwiedzić wystawę" przyjedziemy... A co - niech się Fuki przyzwyczaja :cool3:.
Nie będę facetowi żałować ;).

Ps.
Do sopockiej wystawy jest straaasznie mało czasu - ja już panikuję, bo Fuki mi się nie ustawia :evil_lol:.

Posted

INU napisał(a):
Fukashi jest za młody na gdyńską krajówkę ;).
Ale może "odwiedzić wystawę" przyjedziemy... A co - niech się Fuki przyzwyczaja :cool3:.
Nie będę facetowi żałować ;).

Ps.
Do sopockiej wystawy jest straaasznie mało czasu - ja już panikuję, bo Fuki mi się nie ustawia :evil_lol:.

To przyjeżdżaj, będzie nam raźniej :multi:

Sajdi ma dni: raz daje się ładnie ustawić za to za nic nie chce iść innym razem pięknie chodzi, ale w statyce sie wierci :mad:
Byle nie padało, moja królewna na mokrej trawie nawet łapy nie chce postawić :eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
To przyjeżdżaj, będzie nam raźniej :multi:

Sajdi ma dni: raz daje się ładnie ustawić za to za nic nie chce iść innym razem pięknie chodzi, ale w statyce sie wierci :mad:
Byle nie padało, moja królewna na mokrej trawie nawet łapy nie chce postawić :eviltong:

Fukashi opuszcza głowę. Jak bym go nie trzymała, to on i tak w dół. A jak ładnie ustawi głowę (bo smakołykiem mu macham przed nosem), to ogon opuszcza (zawsze tak ma jak się na czymś skupia) :mad:.

Posted

INU napisał(a):
Fukashi opuszcza głowę. Jak bym go nie trzymała, to on i tak w dół. A jak ładnie ustawi głowę (bo smakołykiem mu macham przed nosem), to ogon opuszcza (zawsze tak ma jak się na czymś skupia) :mad:.

Sajdi ogon w miarę trzyma, za to częściej sie garbi lub przestawia nogi :diabloti: