bety Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Super zastosowanie baska - ha ha ha http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/133_zps6caa622c.jpg Imiona maluchów fajne - lubię Tolkiena. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 jamnicze, wstaw choć pare foteczek:) wiem, że masz sporo ich w zapasie:) pzdr. Quote
jamnicze Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Witam wszystkich po małej przerwie. Donoszę, że maluchy mają się świetnie i rozrabiają na całego. Uszy już stoją, ogony zakręcone, zęby jak u piranii. Jesteśmy już po odrobaczaniu, pierwszym szczepieniu, chipowaniu i przeglądzie miotu. Metryczki czekają już w domku razem z chłopakami. Dzisiaj były drugi raz odrobaczane, za tydzień kolejne szczepienie. W piątek byli u mnie Piotr z Moniką i Alą, pomogli porobić kilka fotek. Quote
jamnicze Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Dla cierpliwych wklejam obrazki z moimi maluszkami :) Najpierw chłopaki: Bofik, czyli BOFUR Risum Tenatis FCI - najmocniejszy piesek, zwany też elegantem ;) Quote
jamnicze Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Bif-Bif, czyli BIFUR Risum Tenatis FCI - subtelny i najspokojniejszy z rodzeństwa. Quote
jamnicze Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Brego, czyli BREGOLAS Risum Tenatis FCI - największy zakapior i histeryk w jednym ;) Quote
jamnicze Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Czas na dziewuszkę. Bera, czyli BRANDYWINA Risum Tenatis FCI - uwielbia wskakiwać na kolana :) Quote
jamnicze Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 I na deser całe stadko. Maluszki mówią dobranoc :) Wybaczcie mi ale u mnie teraz dużo sie dzieje i mam mniej czasu jak i cierpliwości do DGM. Będę tu zaglądać ale rzadziej, papatki i pozdrawiam wszystkich sympatyków Saidi. Quote
Błyskotka Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Fajne maluchy :) Wszystkie mają już zaklepane domki ? Quote
jamnicze Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Buszki']Jejku! Kiedy One tak urosły?[/QUOTE] Sama nie wiem :evil_lol:. A jeszcze niedawno to były takie małe kreciki, co na ręce się mieściły. [quote name='Korenia']Bera zostaje z Wami? Piękne maluszki![/QUOTE] Ano, takie są plany ;) [quote name='Izabela124.']Cudne są :loveu:[/QUOTE] Nio :loveu: :oops: [quote name='Błyskotka']Fajne maluchy :) Wszystkie mają już zaklepane domki ?[/QUOTE] Niestety jeszcze nie wszystkie, nadal szukamy. Fajnie byłoby gdyby trafiły na wystawowy domek, bo nieźle się zapowiadają ;) [quote name='unikatowydiament']obłędne są:loveu:[/QUOTE] Moje Bąbelki :loveu: Quote
Buszki Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Jednak to prawda,że cudze dzieci szybciej rosną ;) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Berunia fajnie się zapowiada:) Tak uczciwie mówiąc, to cały miot mi sie podoba:) Pzdr. Quote
Gezowa Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Mamo, jakie one duże już :O Wszystkie mi się podobają... w ogóle takie małe kopie Sajdy, te dwa chłopaki :loveu: Zwłaszcza to zdjęcie mi się podoba: [URL]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/miot B/301_zpsa1b1ce1e.jpg[/URL] :loveu: Baski są obłędne :loveu: [SIZE=1]ale nasłodziłam tymi serduszkami... [/SIZE] Quote
Recommended Posts