Kłapoucha Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Diorka jest śliczną,wysterylizowaną suczką. Mix owczarka niemieckiego. Przyjazna dla dzieci.Po prostu bajka. W lipcu myślałyśmy,że w końcu i Diorce można było przypisać zakończenie "poszła do domku i żyła długo i szczęśliwie".Myślałyśmy,że ludzie do których trafiła,są odpowiedzialni. Niestety w styczniu,Diora wróciła do schroniska. Jej "Państwo" nie zrozumieli chyba,że "oswoić znaczy stworzyć więzy" i pod byle pretekstem suka wróciła do schroniska. Diora cały czas jest zdezorientowana,nadal wierzy,że ktoś ją z boksu wyciągnie,że ktoś przyjdzie.. Diorka czeka... Quote
kamilka91 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :placz: Hoop hop kochanie... :loveu: Quote
lothia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 napiszcie krótko o niej,gdzie jest[miasto+woj.] i nr tel.kont to dam ja na str adopcyjne "mojego psa",może to coś pomoże Quote
kamilka91 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Czemu jeszcze nie w domku, kochanie... :-( http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&if=13535 :loveu: Quote
Kłapoucha Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 lothia napisał(a):napiszcie krótko o niej,gdzie jest[miasto+woj.] i nr tel.kont to dam ja na str adopcyjne "mojego psa",może to coś pomoże To psiak z bydgoskiego schroniska(woj.kujawsko-pomorskie jakby co),telefon kontaktowy 696559584. dziękuje z góry.:loveu: Quote
Kłapoucha Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Diorka,czy Ci się w końcu poszczęści? ;( Quote
kamilka91 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Diorcia już dawno w domku!!! :multi: oby w lepszym, niż poprzedni... :roll: Quote
Marta697 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Diora dawno w domku, Ig zmień jej tytuł i proszę moda o przeniesienie:cool3: Quote
Recommended Posts