ciapuś Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Dogo07 napisał(a):Czyli to ogłoszenie w Metrze było tym szczęśliwym :). Mam nadzieję że na tyle szczęśliwe że jeszcze Fido z Mielca się załapie na domek,bo miałam 2 tel od osób które szukały psiaka mniejszego więc podawałam namiary na Mielec. Quote
elmira Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 O kurcze, ale wieści. Stefanku bądź grzeczny i ciesz sie domkiem na który czekałeś tak dlugo. Poryczałam się ze szczęścia. Quote
Onaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Oczywiście, na pełną radość lepiej jeszcze poczekać jakiś czas, ale radośnie westchnąć sobie można, zresztą co tu pisać, wiadomo, takie rzeczy cieszą, nawet jeśli nigdy się psiaka na oczy nie widziało, i zna się go tylko wirtualnie, to człowiek się angażuje i kibicuje psiakowi w jego drodze po szczęście :). Quote
Onaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Z podobnych do Stefanka i chyba mniejszy to Malboro z Waszego łódz. schroniska jest, tylko on chyba za bardzo wystraszony żeby do adopcji od razu :shake:. Quote
rita60 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 O matko,ale wiadomosc:multi:po pieciu latach w schronie,ma swoj domek/rycze.../:multi: Quote
ciapuś Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Muszę też podziękować niezawodnej jak zawsze Cioteczce Reno2001 która mimo niedzieli i innych planów na długi weekend pomogła w adopcji Quote
ciapuś Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Wstrzymajcie się z radością Stefan warczy na dziecko Domek się nie poddaje i chce dać Stefankowi szanse ale wszystko się okaże w ciągu kilku najbliższych dni Quote
szajbus Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 A ja go właśnie wycofałam z ogłoszeń Stefan co? Palemka ci odbija? Zawsze byleś super nastawiony do 2 nożnych istot! Ja twoja ciotka ci mówię: natychmiast masz się uspokoić !!!!!! Piesku, nie rób nam tego :shake: Quote
ciapuś Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja mam nadzieję że wszystko sie ułoży że w tej chwili on jest zdezorientowany i emocje biorą górę,ale kiedy emocje opadną będzie wszystko ok Kurcze dla niego ten dom to wielka szansa oby jej nie zmarnował Quote
Onaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Mam nadzieję, że Państwo wiedzą co robić. Ciapuś nie wiesz przypadkiem czy dziecko było w domu jak oni przyjechali ze Stefankiem, czy doszło później ? Wiem, że to są takie szczegóły, ale przy zachowaniu psiaka właśnie różne niepozorne i niezrozumiałe dla człowieka szczegóły mają znaczenie. Oby się wszystko udało. Quote
ewatonieja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 niestety po tylu latach w niesprzyjających warunkach nawet dziecko może u psa wywołać stres w końcu to konkurencja :roll: Stefan nie rób kichy!!!! Quote
ciapuś Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No niestety Stefan nie nadaje się do dzieci.Kiedy dziecko poszło spać Stefan był psem idealnym,spokojnym ,wyluzowanym.Kiedy dzisiaj rano dziecko wstało Stefan unika kontaktu ,widać że jest bardzo zestresowany ,kiedy dziecko się do niego zbliża spina sie i warczy.Być może kiedyś jakieś dziecko zrobiło mu krzywdę ,tego niestety nigdy się nie dowiemy ,ale już wiemy że do dzieci się nie nadaje. Szukamy więc domu bez dzieci :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
agata51 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wracam po dniu nieobecności, już zaczynam skakać ze szczęścia, ostatnia stronka i masz babo placek! Eh... Stefciu, ja też nie lubię dzieci, ale żeby zaraz warczeć?.... Quote
ciapuś Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Stefciu już w hoteliku :placz::placz::placz: Plusem tej adopcji jest to że już wiemy że ; -pies nie lubi dzieci -jest idealny do osób starszych -zachowuje czystość w domu -boi sie jeździć windą -w mieszkaniu zachowuje się super -umie ładnie chodzić na smyczy -super jeździ autem -super jeździ pociągiem mam nadzieję że na kolejny dom nie przyjdzie mu czekać kolejnych 5 lat :placz::placz::placz: Quote
anovip1 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Miejmy nadzieję,że uda się Stefciowi trafić szybciutko do domku. Niestety, po tylu latach postoju ostatnio zbyt dużo zmian w jego życiu nastąpiło. Stefanek był zdezorientowany i nie wiedział co wokół się dzieje. To wspaniały pies ,uwielbia zabawę ,człowieka....... szkoda że nie udało mu się tym razem. Quote
Ania i Kajber Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Na pewno znajdzie się dom ze starszym Państwem już bez małych dzieci, za to z mnóstwem czasu dla Stefanka. Quote
m_orsetti Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jezu, jaki bidok... Serce się ściska... Quote
ciapuś Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Stefanek sie przypomina i bardzo bardzo prosi o pomoc w szukaniu domku Quote
ciapuś Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-dla-twojego-psa-dochod-dla-fpr-zwp-do-23-08-a-144419/#post12808982 Quote
Recommended Posts