beka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 gdgt napisał(a):wykapany mamusia, tylko futro dłuższe ;) a jaki ma charakter? też taka miła jak Dzikunia?? Quote
Witokret Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Charakter dokładnie po mamusi :loveu: Wspaniałe suczysko :lol: I do tego bardzo kocha dzieci Quote
Witokret Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Jutro Dzikunia wraca do hoteliku :placz::placz: Quote
jayo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Moze by ja z Rakieta zapoznac...? :evil_lol: Albo w koncu wiekszy samochod kupic :lol: Sunieczka jest cudna i jeszcze do tego bedzie Was bronic do konca swiata... Wypisz wymaluj Rakietka, nasza Ostrowianka :cool3: Quote
Witokret Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Najwiekszym obronca stada jest 6 kilogramow psa w postaci Pimpka, ktory potrafil zawiesic sie Dzikiej na mordzie w morderczym ataku :diabloti:. Jednak to prawda, Dzika to prawdziwy obronca stada, a do tego ma taki szczek, ze portki ze strachu opadaja ;) Dzisiaj po raz pierwszy Dzikunia wskoczyla sama do samochodu :loveu:. Jak tylko opuscisla lecznice, od razu pobiegla do auta i ku naszemu zdumieniu szybko zapakowala sie do bagaznika. Do tej pory musialysmy te 33,5kg podnosic we dwojke, zeby do bagaznika wsadzic, tak sie zapierala wszystkimi lapami :lol: Pieknie przywitala sie z ciocia Gajowa i z Nutka. Wrocila, jak do siebie :) Tylko nam strasznie jej teraz brakuje :placz: Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 fortel ze smakołykiem na odchodne się powiódł - Dzikunia nie rozpaczała i chyba nie zauważyła Waszego zniknięcia. Jest w dobrym nastroju, apetyt dopisuje. Niedawno smarowałyśmy "placki". Czy Dzikunia może już się bawić z koleżankami ? Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Miałam na myśli brzuszek nie placek oczywiście :evil_lol:. Czuje, że jutro będzie fajna zabawa z Nutką ... Quote
Witokret Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 No to super :lol: Pewnie, że może się bawić - już najwyższy czas ;) Nasze paskudy tylko ją goniły i szczerzyły na nią zęby, a to młoda i wesoła psina - niech się dziewczyna wyszaleje :razz: - ten łysy placek nie zaraża więc spokojnie. Quote
Witokret Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Ciekawe jak Dzikunia sie miewa... pewnie nadrabia zaleglosci zabawowe :lol: Baw sie baw Dzikuniu, bo 27go o 13 mamy pierwsza powazna lekcje z pania treser :evil_lol: Quote
Witokret Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Ale jej dobrze ;) Na pewno była cała szczęśliwa - niesamowity z niej przytulas :loveu: Quote
*Gajowa* Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wczoraj dziewczyny bawiły się, a później się pokłóciły i musiałam je odseparować :mad:. Wszystko przez tę cieczkę Nutki... Quote
Witokret Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Burzliwa cos ta przyjazn Dzikuni z Nutka :razz:. Quote
*Gajowa* Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dzikunia za bardzo interesuje się tyłkiem Nutki i chce ją gwałcić :mad: a Nutka się stawia... Quote
*Gajowa* Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Od dwóch dni Dzika szaleje z Nutką ... konfliktów brak. Quote
Miki Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 *Gajowa* napisał(a):Od dwóch dni Dzika szaleje z Nutką ... konfliktów brak. Jak miło. Cieszę się, że Dzikunia zdrowa. :loveu: Quote
Agnieszka Dębowska Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Czy cos sie dzieje w sprawie domku dla Dzikuni ? Wzrosło zainteresowanie ? U mojego Minusa kompletna cisza . Zaczynam sie martwic . Quote
Witokret Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Dzikunia pozdrawia wszystkich, ktorzy jej pomagali i trzymali za nia kciuki :lol: Quote
jayo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witkorety, kupilyscie juz wiekszy samochod ? :diabloti: Quote
Witokret Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Teraz to juz tylko ciezarowka nas ratuje :nerwy:. Zanim jednak bedzie nas na nia stac, ciocia Gajowa obiecala hotelowac Dzikunie podczas naszych wyjazdow :lol:. Quote
Witokret Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Zrobiłyśmy malutka aktualizację w pierwszym poście wątku ;) o! Quote
beka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Gratulacje. to wyjatkowa sunia :) Poszłam waszym sladem, u mnie zostaje moja juz nie tymczasowa Klusia z Zamoscia:) Quote
Witokret Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 beka napisał(a):Gratulacje. to wyjatkowa sunia :) Poszłam waszym sladem, u mnie zostaje moja juz nie tymczasowa Klusia z Zamoscia:) No to my również gratulujemy :lol: poszczęściło się Klusi ;) Quote
Recommended Posts