Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze by ja z Rakieta zapoznac...? :evil_lol:

Albo w koncu wiekszy samochod kupic :lol: Sunieczka jest cudna i jeszcze do tego bedzie Was bronic do konca swiata... Wypisz wymaluj Rakietka, nasza Ostrowianka :cool3:

Posted

Najwiekszym obronca stada jest 6 kilogramow psa w postaci Pimpka, ktory potrafil zawiesic sie Dzikiej na mordzie w morderczym ataku :diabloti:.

Jednak to prawda, Dzika to prawdziwy obronca stada, a do tego ma taki szczek, ze portki ze strachu opadaja ;)
Dzisiaj po raz pierwszy Dzikunia wskoczyla sama do samochodu :loveu:.
Jak tylko opuscisla lecznice, od razu pobiegla do auta i ku naszemu zdumieniu szybko zapakowala sie do bagaznika. Do tej pory musialysmy te 33,5kg podnosic we dwojke, zeby do bagaznika wsadzic, tak sie zapierala wszystkimi lapami :lol:
Pieknie przywitala sie z ciocia Gajowa i z Nutka. Wrocila, jak do siebie :)

Tylko nam strasznie jej teraz brakuje :placz:

Posted

fortel ze smakołykiem na odchodne się powiódł - Dzikunia nie rozpaczała i chyba nie zauważyła Waszego zniknięcia. Jest w dobrym nastroju, apetyt dopisuje. Niedawno smarowałyśmy "placki".
Czy Dzikunia może już się bawić z koleżankami ?

Posted

No to super :lol:

Pewnie, że może się bawić - już najwyższy czas ;) Nasze paskudy tylko ją goniły i szczerzyły na nią zęby, a to młoda i wesoła psina - niech się dziewczyna wyszaleje :razz: - ten łysy placek nie zaraża więc spokojnie.

• 2 weeks later...
Posted

beka napisał(a):
Gratulacje. to wyjatkowa sunia :)

Poszłam waszym sladem, u mnie zostaje moja juz nie tymczasowa Klusia z Zamoscia:)

No to my również gratulujemy :lol: poszczęściło się Klusi ;)