Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkraczamy w najgorszy cieczkowy okres. Dzika cały wieczór jest bardzo
aktywna chodzi, nawołuje kawalerów wyjąc. Niestety wszystko może się zdarzyć :evil_lol: psy przez ogrodzenie mogą przejść :mad: a Dzikuli zamknąć w kojcu na noc nie mogę ...

Posted

Dzikula ma nową koleżankę z Zamościa ale zapoznanie za kilka dni najwcześniej - sunia jest w bardzo złym stanie.
Dika zresztą teraz bardziej interesuje się kolegami - Simbą i przede wszystkim
Morkiem :evil_lol:.

Posted

Witokret napisał(a):
Ciekawe czy Dzika poznala juz nowa kolezanke Zosie?

Jeszcze nie bo Zuzka słabiutka jeszcze bardzo a Dzikuni tylko amory w głowie.
Cały czas stoi przy kojcu Simby i kokietuje go, a tamten szaleje :angryy: po prostu
horror...

Posted

Wydaje mi się, że dziś było trochę spokojniej... jutro jak będziecie zrobimy próbę i wypuścimy Dziką razem z Simbą :evil_lol:. Ciekawe czy będzie go odganiać...
oby tak :roll:.

Posted

Nasza Dzikunia coraz piekniejsza :loveu:. Wyczesalysmy sie, wyspacerowaly i wyglaskaly. Dzika robi niesamowite postepy. Teraz uczymy sie zostawac w miejscu. Jeszcze z 2 lekcje i bedzie opanowane :lol:.
To bardzo inteligentna sunia.
W poniedzialek mina 3 tygodnie cieczki. Po 15 stycznia sterylka.

Posted

Witokret napisał(a):
Ciekawe co wyniklo ze spotkania Simby z Dzika :mad:

Mam nadzieję, że nic nie wyniknie :evil_lol:. Już szaleją razem od poniedziałku.
Początkowo Simba zalecał się a Dzikunia zamiast go pogonić zębami stosowała uniki, uciekała albo chowała się za mną, więc nadzór musiał być ;).
Teraz latają razem i wszystko jest ok. mogę zostawić je same...

Posted

Dzikunia zaprzyjaźniła się już z Zuzią i chyba woli jej towarzystwo niż Simby. Simba jest zbyt trochę zbyt żywiołowy, wpada na nią rozpędzony, a Dzikula tego nie lubi :mad:.

Posted

Taki mokry dzień jak dziś Dzikula spędziła pod dachem, głównie u siebie razem
z Zuzią albo w kojcu Simby . Oj nie lubi ona wilgoci :shake: nawet na spacerek trudno ją namówić :evil_lol:.

Posted

Ja sie jej wcale nie dziwie, dosc sie juz namokla przez te wszystkie miesiace :shake:. Wiele razy widzialysmy ja jak biegala w czasie deszczu mokra po swoich lakach. Teraz juz nie musi :)

Posted

Nasza Dzikunia coraz piekniejsza :loveu:. Jeszcze nie tak dawno miala wygryziony ogon, a teraz ma przepiekna gruba kite!. Jest zdrowa, ma piekna siersc i ma cudowny charakter. Po prostu pies marzenie!
Teraz Dzikunia opiekuje sie kolejna bida, ktora trafila do hoteliku, Zuzia. Przy Dzikuni na pewno szybko dojdzie do siebie :lol:

Posted

Ciocia Lara zrobila zdjecia, to od razu wykorzystalysmy, a co! :cool3:
Dzika jest w ogole niesamowita. Tydzien temu byla szczotkowana, a dzisiaj juz taka piekna siersc... no cud nie sunia :loveu:.

Dziekujemy cioci Larze za 200zl na sterylke Dzikuni :lol: