*Gajowa* Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dzika ma od wczoraj nowego kolegę puchatego podrostka. Dzis było zapoznanie i Dzikula jest trochę przestraszona, chowa się po kątach... Quote
Witokret Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Oj oj - to jakiś wyjątkowy ten nowy kolega... Dzikunia nie boi się żadnych psiaków - ze wszystkimi bardzo szybko się zaprzyjaźnia i chce się bawić. Mamy nadzieję, że jednak szybciutko się dogadają :lol: Quote
Witokret Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Na przyszły tydzień jesteśmy wstępnie umówione z treserką - ma zerknąć na Dzikunię ;) Dzika nauczyła się już siadać, na spacerach potrafi pięknie maszerować przy nodze, a poza tym - gdy zbliża się ktoś obcy - zasłania nas swoim ciałem w pozie pt. no spróbuj tylko.. :evil_lol: Ona jest po prostu niesamowita :loveu: A propos sterylizacji - musimy po szczepieniu odczekać jeszcze minimum dwa tygodnie - na szczęście nie ma pośpiechu - kolejna cieczka szykuje nam się mniej więcej na styczeń. Quote
*Gajowa* Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zobaczcie tego psiaka wygląda jak brat Dzikuni : http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-w-krezelu-stan-na-15-listopada-125010/index2.html U Dzikiej bez zmian nie lubi nowego kolegi :shake: może ze względu na zapach :evil_lol:. Już się go nie boi ale zachowuje się tak jakby go nie było... on jest zagłodzony, słaby i ma "miękkie łapy" i narazie do zabawy się nie nadaje. Dzikula natomiast bardzo garnie się do starszej koleżanki Tusi ale dotychczas nie było bezpośredniego spotkania obu suń. Quote
Witokret Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Faktycznie, psiak bardzo dzikulowaty.... Ciekawe dlaczego Dzikunia nie lubi nowego kolegi... czy on ma jakis watek? A czy Tusia ma watek?? Tusia jest przecudna :loveu: wcale sie nie dziwimy, ze Dzika sie do niej garnie... ma juz dosc samotnosci. Quote
Miki Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Witokret napisał(a): A propos sterylizacji Gdzieś posiałam Wasze namiary:roll:, a chciałabym się dołożyć trochę do sterylki albo tak ogólnie. Poproszę o nr konta na pw.:lol: Quote
Witokret Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Miki, bardzo bardzo Ci dziekujemy :loveu:. Quote
*Gajowa* Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mam fotkę Dzikuli z nowym kolegą ale nie umiem wstawić :shake:. Quote
Witokret Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 *Gajowa* napisał(a):Mam fotkę Dzikuli z nowym kolegą ale nie umiem wstawić :shake:. No to czekamy na maila ze zdjęciami - powrzucamy :razz: Quote
Witokret Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 *Gajowa* napisał(a):Już wysłałam... nie doszły ? som som ;) - tylko troszke później wrzucimy. Quote
Witokret Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kolega rzeczywiscie piekny :cool3: Ciekawe dlaczego Dzika tak go traktuje ... Moze boi sie o swoja pozycje?? Quote
Witokret Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Ciocia Miki sprezentowala Dzikuni 200zl!!! :multi:. Miki, dziekujemy bardzo :loveu: Quote
Miki Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Witokret napisał(a):Ciocia Miki sprezentowala Dzikuni 200zl!!! :multi:. Miki, dziekujemy bardzo :loveu: Oj niech jej będzie na zdrowie. Ale skąd Dzikunia bierze tych rudych kolegów? I co ten futrzak ma taki wystający zadek? Czyżby był taki chudy?:-o Quote
Miki Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 idusiek napisał(a):taki chudy...ostrowski ...:-( Ojej :-( jaka bida Quote
*Gajowa* Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dzika dalej omija rudego kolegę, nie chce się z nim bawić pomimo, że on ją wyrażnie zaczepia. Rudy jest towarzyski i śpi razem Dziką w jej kojcu. Chyba się już nie zaprzyjaźnią... mały jedzie za dwa dni do domku. Jutro muszę zamówić Dzikiej karmę - nie starczy nam do poniedziałku, Quote
malagos Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kochane dziewczyny, moze wiecie o dt dla szczeniąt? Te panie z Różana dzwonia do mnie, proszą o pmoc dla suni i 6 szczeniąt - wielkosci jamnika... http://www.dogomania.pl/forum/f28/rzucaja-w-nie-kamieniami-pilnie-dt-dla-szczeniat-124757/ Quote
Witokret Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Lara napisał(a):Jesli Witokret chcesz to ja mam z 10kg Brita z jagniecina i moge Dzikiej zawiezc w weekend :p Byłoby super :lol: Będziemy Ci Lara bardzo wdzięczne :loveu: Jutro koło południa będziemy u Dzikuni - może uda nam się jakos spotkać ? Quote
esperanza Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Przepraszam za offa, ale dołączam do pytania malagos :oops: Quote
Witokret Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Kochane, bardzo bysmy chcialy im pomoc, ale naprawde nie jestesmy w stanie wziac na siebie utrzymanie kolejnych psow :shake:. Po prostu nie damy rady... Czy one maja odrebny watek? Quote
esperanza Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tak, link mam w podpisie. Co chwilę pojawia się jakaś bieda. Ja też nie dam rady opłać maluchów, póki mam Kropkę. Quote
Witokret Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Wzielysmy dzisiaj Dzikunie na spacer. To cudowna, madra i piekna sunia, kolejka powinna sie ustawiac, a tymczasem nie mialysmy nawet jednego telefonu w jej sprawie :shake: ...dlaczego nikt mnie nie chce?? ...bede wiernym i grzecznym psem! ....tak pieknie prosze o dom... ...na pocieszenie mam nowa kolezanke -Tusienke. Quote
*Gajowa* Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dzikula przeprowadziła się do Tusi... śpią razem w jednej budzie, sa nierozłączne :lol:. Dzika nie znosi samotności :shake: pragnie towarzystwa, nawet psiego jeżeli człowieka nie ma w pobliżu. Śliczne fotki zwłaszcza obu przyjaciółek... Quote
Witokret Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Od samego początku było widać, że dziewczyny się polubiły :lol: W jednej budzie ??????? :crazyeye: Nnno mała to ona nie jest, ale nie jest to znowu jakaś wielka buda :evil_lol: Przynajmniej dziewczynom cieplutko jak się tak:evil_lol: powtulają :loveu: Quote
Recommended Posts