Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj oj - to jakiś wyjątkowy ten nowy kolega... Dzikunia nie boi się żadnych psiaków - ze wszystkimi bardzo szybko się zaprzyjaźnia i chce się bawić.
Mamy nadzieję, że jednak szybciutko się dogadają :lol:

Posted

Na przyszły tydzień jesteśmy wstępnie umówione z treserką - ma zerknąć na Dzikunię ;) Dzika nauczyła się już siadać, na spacerach potrafi pięknie maszerować przy nodze, a poza tym - gdy zbliża się ktoś obcy - zasłania nas swoim ciałem w pozie pt. no spróbuj tylko.. :evil_lol: Ona jest po prostu niesamowita :loveu:

A propos sterylizacji - musimy po szczepieniu odczekać jeszcze minimum dwa tygodnie - na szczęście nie ma pośpiechu - kolejna cieczka szykuje nam się mniej więcej na styczeń.

Posted

Zobaczcie tego psiaka wygląda jak brat Dzikuni :
http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-w-krezelu-stan-na-15-listopada-125010/index2.html
U Dzikiej bez zmian nie lubi nowego kolegi :shake: może ze względu na zapach :evil_lol:.
Już się go nie boi ale zachowuje się tak jakby go nie było... on jest zagłodzony, słaby i ma "miękkie łapy" i narazie do zabawy się nie nadaje.
Dzikula natomiast bardzo garnie się do starszej koleżanki Tusi ale dotychczas nie było bezpośredniego spotkania obu suń.

Posted

Faktycznie, psiak bardzo dzikulowaty....
Ciekawe dlaczego Dzikunia nie lubi nowego kolegi... czy on ma jakis watek?
A czy Tusia ma watek?? Tusia jest przecudna :loveu: wcale sie nie dziwimy, ze Dzika sie do niej garnie... ma juz dosc samotnosci.

Posted

Witokret napisał(a):

A propos sterylizacji

Gdzieś posiałam Wasze namiary:roll:, a chciałabym się dołożyć trochę do sterylki albo tak ogólnie. Poproszę o nr konta na pw.:lol:

Posted

Witokret napisał(a):
Ciocia Miki sprezentowala Dzikuni 200zl!!! :multi:. Miki, dziekujemy bardzo :loveu:

Oj niech jej będzie na zdrowie. Ale skąd Dzikunia bierze tych rudych kolegów? I co ten futrzak ma taki wystający zadek? Czyżby był taki chudy?:-o

Posted

Dzika dalej omija rudego kolegę, nie chce się z nim bawić pomimo, że on
ją wyrażnie zaczepia. Rudy jest towarzyski i śpi razem Dziką w jej kojcu.
Chyba się już nie zaprzyjaźnią... mały jedzie za dwa dni do domku.
Jutro muszę zamówić Dzikiej karmę - nie starczy nam do poniedziałku,

Posted

Lara napisał(a):
Jesli Witokret chcesz to ja mam z 10kg Brita z jagniecina i moge Dzikiej zawiezc w weekend :p

Byłoby super :lol: Będziemy Ci Lara bardzo wdzięczne :loveu:
Jutro koło południa będziemy u Dzikuni - może uda nam się jakos spotkać ?

Posted

Kochane, bardzo bysmy chcialy im pomoc, ale naprawde nie jestesmy w stanie wziac na siebie utrzymanie kolejnych psow :shake:. Po prostu nie damy rady... Czy one maja odrebny watek?

Posted

Wzielysmy dzisiaj Dzikunie na spacer. To cudowna, madra i piekna sunia, kolejka powinna sie ustawiac, a tymczasem nie mialysmy nawet jednego telefonu w jej sprawie :shake:

...dlaczego nikt mnie nie chce??

...bede wiernym i grzecznym psem!

....tak pieknie prosze o dom...

...na pocieszenie mam nowa kolezanke -Tusienke.

Posted

Dzikula przeprowadziła się do Tusi... śpią razem w jednej budzie, sa nierozłączne :lol:. Dzika nie znosi samotności :shake: pragnie towarzystwa, nawet
psiego jeżeli człowieka nie ma w pobliżu.
Śliczne fotki zwłaszcza obu przyjaciółek...

Posted

Od samego początku było widać, że dziewczyny się polubiły :lol:
W jednej budzie ??????? :crazyeye: Nnno mała to ona nie jest, ale nie jest to znowu jakaś wielka buda :evil_lol: Przynajmniej dziewczynom cieplutko jak się tak:evil_lol: powtulają :loveu: