Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']A co to znaczy, że szanuje Księżniczkę?
A prosiaka gumowego już zeżarł?

Przestał zawieszać się zębami na jej ogonie oraz podgryzać jej łapy. Za kurczaka nie bardzo się umie wziąć, na początku się w ogóle go bał... Teraz czasami sobie popodgryza, ale tak bez przekonania. Lepiej podgryzać Zulę...
A tutaj taka senna atmosfera, a ja muszę pracować umysłowo w takich warunkach:

Posted

a juści! chociaż ma w tym mały interes, np. prosiaka, którego bez dropsa bym nie kupiła...
Neris - wychodzi na to, że z zakupami wszystko się zgadza. Aż dziś, że cała ta akcja nam się udała.

Posted

Ja Ci wiszę 3 złote, któe musiałąś dopłacić tej wymalowanej babie.

Dasz radę skserować faktury? Bo ja bym chciała mieć tak na wsiakij słuczaj a było niewiele czasu...

Ale Dropsio podwoziem do góry to sama słodycz.

Posted

Faktury dziś zeskanuje i Ci wyślę.
Drops dostał od sąsiadki czerwone szelki, z których niestety wkrótce wyrosnie, ale na razie paraduje w nich po podwórku.

Posted

Dropsik pojechał dziś do nowego domku. Jeszcze przez miesiąc będzie mieszkał w bloku na Ochocie, a potem przeniesie się do Piastowa, gdzie do dyspozycji będzie miał ogródek i własny sad (!!!).
Za 2 tygodnie jestem z Państwem umówiona na badanie krwi, ale być może uda się jej zrobić u nich w okolicy.
Chłopak bardzo sie zestresował, nie wiem, jak rozpoznał, że jedzie do nowego domku...

Posted

Aga - WIELKIE dzięki za wspaniałą opiekę nad Dropsiem i znalezienie mu cudownego domku :Rose::Rose::Rose: - dzięki Tobie ten psiak dostał szansę :lol: - baaardzo się cieszymy, że mu się udało :multi::multi::multi:

:loveu:

Posted

Tak więc WSZYSTKIE maluszki z pozostałej przy życiu trójki znalazły domki :multi::multi::multi:
Ich mamą jest wspaniała, piękna i mądra sunia więc maluchy też z pewnoscia na takie wyrosną :loveu:

Po powrocie do Wawy postaramy się odłowić sunię - jej też nalezy się wspaniały domek !!!

Posted

wieści z nowego domu są takie, że Drops wybrzydza jedzenie (u mnie też się to zdarzało), spał w nocy sam grzecznie, ale obudził wszystkich o 6 rano... Poza tym wszystko dobrze, myślę, że nowi państwo są szczęśliwi...
Poza tym dzięki Dropsowi jedna suczka z niczyje znalazła wczoraj nowy dom!

Posted

Raczej nie... sąsiedzi widzieliby nagonkę - Arek, który dokarmiał sunie podczas naszej nieobecności cały czas obserwował okolicę i nic takiego nie widział. To Wawer więc sunia trafiłaby na Paluch (na bieżąco sprawdzamy jakie psiaki tam trafiają - do tej pory jej tam nie było).