Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gdgt']Niestety Dropsik może u nas zostać już tylko do piątku, soboty, później wyjeżdżamy z W-wy. I tak jest już u nas miesiąc, a znalazł się u nas zupełnie przypadkowo, więc pora zmienić dt.
Z ogłoszeń nikt nie dzwoni, zresztą nie wiem, czy on ma jakieś ogłoszenia?

Wlasnie dotelepalysmy sie na Slask i od razu wystawilysmy Dropsia na allegro: http://www.allegro.pl/item342646664_piekny_szczeniak_czeka_na_kochajacy_dom.html

Niestety nie mamy mozliwosci wystawic go na innych portalach :(. Czy ktos moglby pomoc???
Dropsik PILNIE SZUKA DOMU!!!

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
To straszne! Swinie podle! Jaka jest szansa na zlapanie sunieczki podstépem moze?

W jej przypadku w gre wchodzi jedynie jakis usypiacz lub klatka lapka. To kompletnie dzika sunia, ktora wlasnie stracila resztki zaufania do czlowieka :shake:, nie ma szans, zeby podeszla blisko.

Posted

Naprawde nikt nie poszukuje takich pieknych szczeniakow??? :shake:

Dzisiaj mieli dzwonic ludzie zainteresowani Kruszynka, ale jak dotad nic z tego :shake:. Widocznie nie byli do konca przekonani, tym lepiej, ze sie nie zjawili.

Dostalysmy dzisiaj od Wandul zdjecia Kruszynki. Otoz Kruszynka wlasnie przestaje byc kruszynka :-o. Niesamowicie urosla! Zaczynaja byc widoczne podpalania na lapkach, zupelnie jak u mamusi! :loveu:

...wcale sie nie boje tego duzego kudlatego psa!!

...no mowie przeciez, ze sie nie boje! zaraz zlapie go za ogon o!

.... chociaz moze jeszcze to przemysle....:cool1:

Posted

Witokret napisał(a):
No wlasnie... co sie dzieje z tymi ludzmi :shake:. Kazdy najlepiej przygarnalby rasowego i od razu tresowanego :(

pamiętajmy, że nie wszyscy mają dostęp do internetu, to raz... :shake: dwa, że nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że nawet na sieci można znaleźć czworonożnego przyjaciela... a co za tym idzie trzeba bardziej rozreklamować dogo czy też miau, tudzież inne takie miejsce...

Posted

Przed chwilą wróciłyśmy od Wandzi - Kruszyneczka :crazyeye: (olbrzymeczka) pojechała do swojego domku :lol: Będzie mieszkała w domku z ogrodem w okolicach Olkusza. Trzymamy kciuki za domek !!!
W przyszłym tygodniu wybierzemy się z wizytą poadopcyjną i popstrykamy "maleńskiej" trochę fotek :lol:

Ależ z niej piękne suczysko wyrasta :loveu::loveu::loveu:

Posted

JAK pisała WITOKRET Mega - Kruszynka pojechała wczoraj do domku - czekam ,zaraz zadzwonię co słychać - moja córka wieczorem płakała za nia , rozrabiały obie jak szalone ale jak trzeba było posprzatać po małej , córka juz mniej ja lubiła - teraz jest płacz i łzy!!!

Posted

Witokret napisał(a):
W jej przypadku w gre wchodzi jedynie jakis usypiacz lub klatka lapka. To kompletnie dzika sunia, ktora wlasnie stracila resztki zaufania do czlowieka :shake:, nie ma szans, zeby podeszla blisko.

Oj niedobrze z tą sunią, a taka piękna!

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z panią Kruszynki - psineczka baaardzo się spodobała całej rodzince :lol: Maluch już się zaaklimatyzował i przez pół dnia gania juz po ogrodzie. Państwo zaczęli już uczyć suczysko, że w domu trzeba zachowywać czystość ;)
Poza tym wszystko ok - wszyscy są juz w niej zakochani :multi:

No to Kruszyneczko - wszystkiego najlepszego w Twoim własnym domku :loveu:

Posted

A ja mam dobre wiadomości. Po pewnych kłopotach wychowawczych Drops zaczął już szanować Księżniczkę, słuchać się na spacerach i jeść suchy pokarm. Dziś dzwoniła zainteresowana pani, która chce po niego przyjechać w niedzielę. Drops by został w W-wie, w domu z ogródkiem. Ale cieszyć się dopiero będziemy w niedzielę.