soti Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Chciałam was prosić o radę w kwesti karm w puszkach. Zastanawia mnie, które są dobre. Bo niestety taka informacja jak zawartość mięsa jest dopiero na opakowaniu... Czy możecie się podzielić sowimi doświadczeniami? Będę wdzięczna Ja do tek pory używałam Belcando, Bewi Dog i Animonda... I czy rzeczywiście to jest tak, że jak jest napisane 90% mięsa to tyle go jest? pozdrawiam Quote
Wiwi Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Witam! Ja swojemu raz na jakiś czas podawałam Belcando i powiem, ze mam pozytywne wrażenia. Mój psiak szczególnie upodobał sobie tą z indykiem i rzeczywiście jak ją otwierałam to apetycznie wyglądała i pachniała...wszystko było ok. żadnych kłopotów z żołądkiem i w ogóle, ale ile tam jest mięsa chyba się nie dowiemy, trzeba by było uderzyć do producenta i tak wiem co by napisali: ' tak tak nasza karma jest najwyższej jakości... itd. itp.";) chyba pozostaje wierzyć producentom i mieć nadzieje że tak jest... ale ciekawa jestem jakie są opinie innych... pzdr. Quote
Recommended Posts