massima Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Gratulacje Czy można znaleźć gdzieś wyniki z tej wystawy?? Quote
Dzidtka_Gl Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a ja sie przypominam ze stawką lhasaków ;) Quote
Martyna Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ja niestety nie mam katalogu, zostal w samochodzie u kolezanki, ale popatrzcie na stronach klubu rasy (jesli sa). W retrieverach zamieszcaja pelne wyniki z opisami :-) Quote
Agappe Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [SIZE="3"][SIZE="3"]wow!!!! szok!!!! gratuluje serdecznie!!! a czy macie może katalog?? Mogłabym prosić o stawkę AKIT + sędziego Quote
Genie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Martyna napisał(a):Ja niestety nie mam katalogu, zostal w samochodzie u kolezanki, ale popatrzcie na stronach klubu rasy (jesli sa). W retrieverach zamieszcaja pelne wyniki z opisami :-) Z tymi wynikami zamieszczonymi przez kluby rasy to różnie może być. Ja z ciekawoście weszłam i oczom nie wierzyłam, gdy przeczytałam, że Bundessiegera w rasie pirenejski pies górski zdobył piesek, który z ringu zszedł z oceną "bardzo dobry":angryy: Ruszyło mnie trochę, bo ten tytuł zdobył mój Alpino Pyristamo. Wprawdzie po mojej interwencji wpis usunięto, ale pozostaje pytanie, na ile prawdziwe są inne, oficjalnie podawane przez kluby wyniki:crazyeye: Quote
Genie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Lhasa apso Sędzia - Ove Germundsen, S Psy kl. otwarta - Za'Tsha-Kho vom Tschibu kl. championów Eschli Gema Roses Golia Suki kl. szczeniąt - Ekajati's Baha kl. młodzieży Fu-Kao Bloody Mary Orlane's All Too Easy kl. pośrednia Federika Agata Lux Padma Sambhava Dhaaya Zareena kl. otwarta - Ti La Shu O'Ivepet kl. championów Scirocco's Petite Fleur Yum Chen-Mo vom Tschibu Quote
Genie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Akita Sędzia - Otto Schimpf, A Psy kl. pośrednia - Dei Laghi Tailly Akarui-Go kl. otwarta Beni-Kobito Go Seijitsu-Tamashii Culotta Kephaloidion Miki Haguro Go Haru Kaze kl. championów - Artush Aiersen Suki kl. championów - Sara z Bambuosveho Haje Quote
M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Genie napisał(a):Z tymi wynikami zamieszczonymi przez kluby rasy to różnie może być. Ja z ciekawoście weszłam i oczom nie wierzyłam, gdy przeczytałam, że Bundessiegera w rasie pirenejski pies górski zdobył piesek, który z ringu zszedł z oceną "bardzo dobry":angryy: Ruszyło mnie trochę, bo ten tytuł zdobył mój Alpino Pyristamo. Wprawdzie po mojej interwencji wpis usunięto, ale pozostaje pytanie, na ile prawdziwe są inne, oficjalnie podawane przez kluby wyniki:crazyeye: Ooo, a to jakieś nowe obyczaje :cool3:, gratulacje dla Twojego pirenejczyka :lol: ps. jeśli można prosić o stawkę szpiców wilczych V gr FCI 97 - keeshund :p Quote
Genie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Zakładam, że to będzie Wolfs Spitz, bo nazwa keeshund w katalogu nie figuruje;) Sędzia - Peter Machetanz, D Psy: kl. młodzieży - Bombax von der Steinbruch Maut kl. pośrednia Caesar vom Hadermarkt Chazar Sumbarsky Pramen Suki: kl. młodzieży Desna vom Hadermarkt Donna Bella vom Hadermarkt kl. pośrednia - Cara von Hadermarkt kl. otwarta Inka von der Araburg Tina-Alexa von Albuch Sytuacja, przyznaję, dziwna była także dla mnie, jednakże prawdziwa. Przeprosiny dostałam, ale gdybym tam nie zajrzała.... Dzięki za gratulacje. Quote
M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzięki za wolfy :lol:, a sędzia też jakby znajomy.....:diabloti: Quote
bety Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Genie a dasz się uprosić jeszcze o stawkę Akit Amerykańskich (American Akita). :lol: Pzdr Quote
Genie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dam się uprosić, bo niedużo ich było:evil_lol: Sędzia - Lisbeth Mach, CH Psy: kl. młodzieży - Eden Rock de Gabritho kl. championów Ausserhalb's Fedor Melodor Catch Me If You Can Suki: kl. młodzieży - Blak Jak's Baccara de Gabritho kl. championów - Melodor Burn The Witch Quote
bety Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Genie']Dam się uprosić, bo niedużo ich było:evil_lol: Sędzia - Lisbeth Mach, CH Psy: kl. młodzieży - Eden Rock de Gabritho kl. championów Ausserhalb's Fedor Melodor Catch Me If You Can Suki: kl. młodzieży - Blak Jak's Baccara de Gabritho kl. championów - Melodor Burn The Witch DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE :lol: Pzdr Quote
Agappe Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Genie']Akita Sędzia - Otto Schimpf, A Psy kl. pośrednia - Dei Laghi Tailly Akarui-Go kl. otwarta Beni-Kobito Go Seijitsu-Tamashii Culotta Kephaloidion Miki Haguro Go Haru Kaze kl. championów - Artush Aiersen Suki kl. championów - Sara z Bambuosveho Haje dziękuję ślicznie Quote
Recommended Posts