Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Foteczki by sie obejrzalo:diabloti:
Witaski:multi:

Witaski cioteczka

foteczkie beda, tylko Ricardo ozdrowieje, ostatnio tak szalenczo wskoczył mi do auta, ze bidok uderzył sie w bok koło zeber i zrobił mu sie krwiak:placz: :shake:ale smarujemy i oby mu ta gula zeszła to bedziemy focic.
Tan moj bejdoczek jak wpada w szał to zawsze sobie cos zrobi jest nie do opanowania:angryy:

Posted

kiti7 napisał(a):
Witaski cioteczka

foteczkie beda, tylko Ricardo ozdrowieje, ostatnio tak szalenczo wskoczył mi do auta, ze bidok uderzył sie w bok koło zeber i zrobił mu sie krwiak:placz: :shake:ale smarujemy i oby mu ta gula zeszła to bedziemy focic.
Tan moj bejdoczek jak wpada w szał to zawsze sobie cos zrobi jest nie do opanowania:angryy:

Duze buziaki dla Ricarda:calus:U mnie Vesper taki oszolom nie patrzy gdzie i po czym :shake:tylko cel jest wazny:evil_lol:

Pozdrawiamy:p

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Duze buziaki dla Ricarda:calus:U mnie Vesper taki oszolom nie patrzy gdzie i po czym :shake:tylko cel jest wazny:evil_lol:

Pozdrawiamy:p

Ricardo ucałowany :)

I te nasze oszołomki tak juz maja ze cel najwazniejszy a pozniej kontuzje:shake: krejzollki:evil_lol:

Pozdrowioneczka:multi:

Posted

kiti7 napisał(a):
Ricardo ucałowany :)

I te nasze oszołomki tak juz maja ze cel najwazniejszy a pozniej kontuzje:shake: krejzollki:evil_lol:

Pozdrowioneczka:multi:

prawda:diabloti:
a fot jak nie bylo tak ni ma:mad::eviltong:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
prawda:diabloti:
a fot jak nie bylo tak ni ma:mad::eviltong:

Cioteczka biore sie do roboty i kilka fot zaraz wstawie :)