Bullila.nl Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://img46.imageshack.us/img46/2528/dsc00743bz9.jpg mam patyka mam!!:evil_lol: jak to Bullowatym nie duzo potrzeba,patyk i ko[haja[a pani ...albo odwrotnie:loveu: pogode widze ma[ie swietna:multi: Quote
kiti7 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Bullila.nl']http://img46.imageshack.us/img46/2528/dsc00743bz9.jpg mam patyka mam!!:evil_lol: jak to Bullowatym nie duzo potrzeba,patyk i ko[haja[a pani ...albo odwrotnie:loveu: pogode widze ma[ie swietna:multi: Witaj cioteczka Im do szczescia nie wiele trzeba to fakt :) byleby miec cos w pyszczku duzo biegania i szał gotowy:evil_lol: Pogoda niestety juz sie zepsuła jest fatalnie szaro wilgotno i okrutnie. Pozdrowionka dla Was:multi: Quote
Puma1984 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='kiti7'] Jajeczka :P:P:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kiti7 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Puma1984 napisał(a):Jajeczka :P:P:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wietrzonko jajek ;) uwielbia tak spac:evil_lol::evil_lol: Quote
karolina1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='kiti7']wietrzonko jajek ;) uwielbia tak spac:evil_lol::evil_lol: To tak jak mój kot tylko mój Gargul jest jeszcze bardziej ''pogięty'' :evil_lol: Quote
kiti7 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='karolina1']To tak jak mój kot tylko mój Gargul jest jeszcze bardziej ''pogięty'' :evil_lol: haha o masz Ci kocurka:evil_lol::evil_lol: zdecydowanie bardziej pogiety:evil_lol: ale jest zarabisty:loveu::loveu: chyba moj Ricus ma cos z kota:cool3: i nie jest w pełni psem tylko koto-psem:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Hej ;) Widze ze pogode ma[ie piekna:multi: pozdrawiamy:p:p Quote
kiti7 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Bullila.nl napisał(a):a so tu taka [isza....:cool3: Ach cisza bo szaleństwo przed swiateczne, porzadki itp:roll: i czekamy na śniezek a tu z nieba tylko ciapra deszczyk z odrobina snieżynek buuu Pozdrawiamy :) Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 powtorze sie pewnie ale imponujacy leb ma ta twoja psian :loveu::loveu::loveu: szkoda ze tak daleko mieszkasz bo z checia poznalabym go na zywo :diabloti: Quote
kiti7 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Tengusia napisał(a):powtorze sie pewnie ale imponujacy leb ma ta twoja psian :loveu::loveu::loveu: szkoda ze tak daleko mieszkasz bo z checia poznalabym go na zywo :diabloti: Dla mnie to on jest w ogole malusi włącznie z głowa ale dlatego ze mam go na codzień I niestety odległosc jest duza ale moze kiedys jak bedziesz gdzies przejezdzac blisko nas to zapraszamy :) Quote
Recommended Posts