kiti7 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Tengusia napisał(a):nie zawsze pisze ale zagladam za kazdym razem jak pojawiaja sie nowe foteczki :loveu: ile to twoje cudo juz ma ??? Witaski tengusia:multi: Ja własnie byłam u Ciebie, ale cos mnie z dogo wywala wrrr A moj amancik ma juz prawie 11 miesiecy:cool3: ale jeszcze taki dzieciak z niego ale czasami udaje ze juz jest dorosły jak straszy inne psy za bramkami hahaha:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kiti7 napisał(a):Dzięki cioteczka :) Powage musiał zachowac bo w końcu wiadomości gladał:evil_lol: Dobrze ze nie ogladał pogody jak śnieg ma sypac haha:evil_lol: bo to jest istny Fann zimy:lol: Pozdrawiamy:multi: Hej, No tak jeszcze by chcial snieg z telewizora wykopac..:evil_lol: u nas szaro buro nic sie nie chce....:roll:.... pozdrawiamy..;) Quote
kiti7 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Bullila.nl napisał(a):Hej, No tak jeszcze by chcial snieg z telewizora wykopac..:evil_lol: u nas szaro buro nic sie nie chce....:roll:.... pozdrawiamy..;) Mysle ze przy jego zdolnościach byłoby to całkiem mozliwe:evil_lol: U nas tez zrobiło sie szaro, brzydko, sniezek sie roztopił i jest fatalnie:roll: Ale za to Rico zawsze znajdzie sobie cos co sprawia mu przyjemnosc, dzisiaj siedział chyba godzine przy oknie i obserwował patki na niebie haha Pozdrowioneczka:multi: Quote
Bullila.nl Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 U mnie Bullit ma takie zawieszki w oknie:evil_lol: Doberek:multi: Quote
kiti7 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Bullila.nl napisał(a):U mnie Bullit ma takie zawieszki w oknie:evil_lol: Doberek:multi: Doberek:multi: w ten sobotni dzioneczek:lol: he he te nasze psiurki chyba maja identyczne zachowania:evil_lol: sa zaskakujące takie beryski w dobrym tego słowa znaczeniu:lol: Jedno jest pewne uwielbiaja obserwowac wszysto i wszystkich, tylko ciekawe co im w tych głowkach wtedy siedzi:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
katik Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Brykanko, czyli to, co amstaffy lubią najbardziej :loveu: Quote
kiti7 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 katik napisał(a):Brykanko, czyli to, co amstaffy lubią najbardziej :loveu: Witaj Katik Oj brykanko to One uwielbiaja az zabardzo ;) sa nie do powstrzymania :) Quote
Tengusia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 pisac ze jest piekny nie bede bo to takie monotematyczne ale za to zadam pytanko :mdrmed: jak tam u niego z kontaktami z innymi psami ??? pytam z ciekawosci bo ja zawsze ubolewam nad agresja Bolka i zaluje ze nie jest taki jak Faza pod tym wzgledem ale co zrobic :roll: najgorsze ze Faza uczy sie od niego agresji do psow :mad: Quote
Recommended Posts