kiti7 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Tengusia']juz wiem juz wiem :hmmmm: przyjadem i ci go skradnem bo ja tez chcem takiego pieknego pieska :knuje: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/quote] Bedem go pilnowac :) nie oddam ;) i ciekawe co by powiedziały na to Twoje babelki:evil_lol: :mad: Quote
Tengusia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 kiti7 napisał(a):Bedem go pilnowac :) nie oddam ;) i ciekawe co by powiedziały na to Twoje babelki:evil_lol: :mad: cuda sie zdarzaja podobno wiec moze Bolus by jakos przelknal obecnosc rywala w domciu :diabloti: Quote
karolina1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No kiti musisz go naprawde dobrze strzec, bo mi się też on bardzo podoba :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
kiti7 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 karolina1 napisał(a):No kiti musisz go naprawde dobrze strzec, bo mi się też on bardzo podoba :evil_lol: :loveu: :loveu: Oj teraz to już zaczynam sie bać ;) ale mam jeszcze perspektywe Bakusia no i Fazulki i Bolaska :evil_lol: gorzej będzie jak mnie zjedzą a Wy zabierzecie moje maleństwo ;) Quote
kiti7 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Tengusia napisał(a):cuda sie zdarzaja podobno wiec moze Bolus by jakos przelknal obecnosc rywala w domciu :diabloti: Boluś chyba obraziłby sie na śmierc gdyby pojawił sie młodszy amant dla Fazulki, myśle ze nawet mogłoby dojsc do poważnej awantury:mad: wiec kto wie może Boluś przejdzie na moja strone :evil_lol: Quote
kiti7 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Jak zwykle za małe patyczki sie zabierał ;) Quote
Tengusia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 karolina1 napisał(a):No kiti musisz go naprawde dobrze strzec, bo mi się też on bardzo podoba :evil_lol: :loveu: :loveu: wiec zrobimy tak u ciebie bedzie w dni parzyste, u mnie w nieparzyste a weekendy bedzie u kiti7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kiti7 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tengusia napisał(a):wiec zrobimy tak u ciebie bedzie w dni parzyste, u mnie w nieparzyste a weekendy bedzie u kiti7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :) ha ha:mad: nie oddam:evil_lol: no chyba, ze w te dni bede miec Wasze babelki :evil_lol::evil_lol: Quote
Puma1984 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Tengusia napisał(a):wiec zrobimy tak u ciebie bedzie w dni parzyste, u mnie w nieparzyste a weekendy bedzie u kiti7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A u mnie w jakie dni ?? :crazyeye::crazyeye: Dzisiaj miałam spotkanko z pięknisiem :loveu: Nawet buziaczka dostałam od niego :oops::oops: Quote
kiti7 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Puma1984 napisał(a):A u mnie w jakie dni ?? :crazyeye::crazyeye: Dzisiaj miałam spotkanko z pięknisiem :loveu: Nawet buziaczka dostałam od niego :oops::oops: Puma dostał mase buziaczków :) i jaki Ricuś był szcześliwy :) Quote
kiti7 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 A tu miłości z zazdrości, wszystko zrobi zeby pani nie dotykała innego pieska ;) Quote
kiti7 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Fotoski robione komoreczka wiec przepraszam za ich jakosc Quote
Recommended Posts