karenina Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jadac od stolicy na krakow trzeba skrecic w lewo za Mcdonalds /Stacja JET( to po lewej stronie) a od krk na stolice to w prawo tuz przed JET/MCDon. Quote
Karmi Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 kamila997 napisał(a):Mam zdjęcia. Chce ktoś? Jaaasne !!! :loveu: Quote
jo-jo Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ja poproszę fotki z BISów Szczeniąt i BOG'a II grupy :multi: Quote
Guciek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Jeśli ktoś ma BIS Junior (VIII grupa) albo wybory BOG VIII gr to jestem chętna ;) Na oddział się niestety nie zdążyliśmy załapać :( A tak w ogóle to Chilli - dosk. I, Zw Mł, NJwR, BOB ;) Quote
renia13 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris , czekamy na zdjecia :loveu: a ja juz teraz moge ogromnie pogratulowac Hodowli Sun of Tybet sukcesu małej jeszcze , ale jakze pieknej Rozi .. ściskam Was i serdecznie GRATULUJE pieknych wynikow Waszych pieknych suń:loveu::iloveyou::klacz::klacz::klacz::klacz: Pozostałym zwyciezcom rowniez gratuluje ! Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ej postaram się, ale nogi mi w tyłek wlazły ( dopiero wróciłam ), a na stacji benzynowej się na mnie dziwnie gapili.... Potem zerknęłam w lusterko - jestem czerwona jak rak, mimo że słońca było bardzo niewiele. Mam jakieś 2000 zdjęć. Finały wszystkie. BIS - 1.Seter irlandzki, 2.ON, 3. Jamnik długowłosy standard( tu mały znak zapytania bo się na jamnikach nie znam ). Quote
pawel21 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A ja chciałem sie pochwalic, ze w klasie otwartej moj Nefrytek zdobyl 1sze miejsce, ocena doskonala:))))) Bylo bardzo fajnie:P pozdrawiam Quote
renia13 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris napisał(a):Ej postaram się, ale nogi mi w tyłek wlazły .... :razz: no to cierpliwie czekam:mad::mad::mad: 2000 fotek :roll: bedzie co ogladac :multi: Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No dobra, kawę piję i zrzucam toto na dysk. Zobaczymy co będzie;) Quote
Guciek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 czekam, czekam, tym bardziej, że Cię widziałam jak nas oceniano ;) Quote
Guciek Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 W ogóle Frytela strona Ci nie działa (znaczy dog.pl padło całkiem), a chciałam Wasz banner wrzucić do siebie... :eviltong: Quote
Frytela Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Guciek']W ogóle Frytela strona Ci nie działa (znaczy dog.pl padło całkiem), a chciałam Wasz banner wrzucić do siebie... :eviltong: wejdz przez www.frytaiekler.republika.pl ;) ja tez wasz wrzuce tylko jak bedzie mi sie chcial za swoja strone zabrac xD Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Frytela - a odebrałaś pucharek za BOBa na ringu głównym? Bo nie widziałam :> Quote
Frytela Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris napisał(a):Frytela - a odebrałaś pucharek za BOBa na ringu głównym? Bo nie widziałam :> odebrałam :D już nawet stoi z innymi pucharkami ;) Quote
zakla Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 My bardzo zadowolone wracamy, mamy to, na co liczylysmy, czyli Zw.Ml.:multi: Quote
AnkaW Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 my jednak poszliśmy w pośredniej, i zdobyliśmy cwc, NDPwR i BOB :multi::multi: Niezmiernie się cieszę że poznałam Viris :multi: , której dziękuję za miłe towarzystwo. Na foteczki oczywiście baaardzo cierpliwie poczekam :p Quote
Karka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 AnkaW Ogromniaste Gratulacje :multi::multi::multi: Quote
MEGNUM Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A Miszelka na swojej pierwszej wystawie I wo, Naj.Szczenię i II BIS Szczeniąt:multi: Wszystkim serdecznie gratulujemy!! Jesli ktoś ma zdjęcie małej czarnej suczki, dog niemiecki to bardzo proszę na maila: magda.slusarczyk@poczta.onet.pl Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ja też się cieszę że poznałam tyle dogomaniaków. To pierwsza taka wystawa, zwykle byłam za bardzo zaaferowana zdjęciami. Dożynkę mam - będę wstawiać najpierw na dogo. A potem rozsyłać mailami. Więc jak już skończę to trzeba się upominać. Dalej zgrywam foty na dysk...:razz: ( tylko 4 gb... ) Quote
Recommended Posts