Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ktoś ma BIS Junior (VIII grupa) albo wybory BOG VIII gr to jestem chętna ;) Na oddział się niestety nie zdążyliśmy załapać :(

A tak w ogóle to Chilli - dosk. I, Zw Mł, NJwR, BOB ;)

Posted

Viris , czekamy na zdjecia :loveu: a ja juz teraz moge ogromnie pogratulowac Hodowli Sun of Tybet sukcesu małej jeszcze , ale jakze pieknej Rozi .. ściskam Was i serdecznie GRATULUJE pieknych wynikow Waszych pieknych suń:loveu::iloveyou::klacz::klacz::klacz::klacz:
Pozostałym zwyciezcom rowniez gratuluje !

Posted

Ej postaram się, ale nogi mi w tyłek wlazły ( dopiero wróciłam ), a na stacji benzynowej się na mnie dziwnie gapili.... Potem zerknęłam w lusterko - jestem czerwona jak rak, mimo że słońca było bardzo niewiele.
Mam jakieś 2000 zdjęć. Finały wszystkie. BIS - 1.Seter irlandzki, 2.ON, 3. Jamnik długowłosy standard( tu mały znak zapytania bo się na jamnikach nie znam ).

Posted

Viris napisał(a):
Ej postaram się, ale nogi mi w tyłek wlazły ....
:razz: no to cierpliwie czekam:mad::mad::mad:
2000 fotek :roll: bedzie co ogladac :multi:

Posted

my jednak poszliśmy w pośredniej, i zdobyliśmy cwc, NDPwR i BOB :multi::multi:

Niezmiernie się cieszę że poznałam Viris :multi: , której dziękuję za miłe towarzystwo.
Na foteczki oczywiście baaardzo cierpliwie poczekam :p

Posted

Ja też się cieszę że poznałam tyle dogomaniaków. To pierwsza taka wystawa, zwykle byłam za bardzo zaaferowana zdjęciami.

Dożynkę mam - będę wstawiać najpierw na dogo. A potem rozsyłać mailami. Więc jak już skończę to trzeba się upominać.

Dalej zgrywam foty na dysk...:razz: ( tylko 4 gb... )