Lived Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja się pochwalę-przed chwilą dostałam potwierdzenie ! :cool3: Już Cię kocham :eviltong: Tollerki są na ringu XII, wchodzą na początku w sumie, bo przed nami są tylko 3 flaty :smile: Na dowód miłości będziesz mogła mi dać swoje psisko do pomiziania :diabloti: a tak serio, to nie mogę obiecać na 100% fotek z ringu, ale z poza będą na pewno :) Mam do obfocenia aussie, tollery.. coś jeszcze ? Quote
Cavisia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 U nas potwierdzenia też brak . Ale na liście jesteśmy, więc jedziemy. Choć pogoda :mad::mad::mad: do tego nie zachęca. Viris,a cavalierki dałoby się obfocić? Quote
Frytela Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Guciek napisał(a):Jak może ładnie poprosisz i powiesz, że jesteś sama w klasie, a przed Wami tyyyyle psów - to może na początek gdzieś wcisną? No chyba, że Ci na BISach zależy - ale ja sobie dałam z nimi spokój, bo mam za rzadką rasę, żeby coś wywalczyć :P ja tam na bisy lubie chodzic, ale jak narazie 3 razy cos tam sie udalo zdobyc z czarnym ;) Najwyżej później przyjade a co! :P do radomia mam 70 km wiec godzinka jazdy, to nie duzo ;) Quote
Viris Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cavisia napisał(a): Viris,a cavalierki dałoby się obfocić?U mnie dziś nie pada w końcu, a tak kilka dni non stop... więc nadzieja jest, bo blisko do Radomia. Co do zdjęć powinno się udać bo są po buldożkach - chyba że będzie lało to wtedy nie będę siedziała pewnie za długo na wystawie. Quote
gonpak Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Viris ja Cię zapraszam o 10.00 ring VIII , numer startowy 335 rasa airedale terrier, będzie tylko moja w rasie ale Ty mi tak piękne zdjęcie strzeliłaś w Warszawie w lipcu rok temu że i tak Cię znajdę i poproszę o małą sesyjkę, co Ty na to? ;);):loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3: Quote
Viris Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 O 10 będzie ciężko chyba że pofrunę na chwilę. Bo będę siedziała na buldożkach które też ruszają na początku. Ogólnie jestem za sesyjką :loveu: Quote
renia13 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 oo, jak fajnie ze bedziesz :multi: pstyknij prosze dla mnie jakies shih tzaczki :modla::modla: dobrze ????:mad: Quote
gonpak Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Viris napisał(a):O 10 będzie ciężko chyba że pofrunę na chwilę. Bo będę siedziała na buldożkach które też ruszają na początku. Ogólnie jestem za sesyjką :loveu: rozumiem, to nie wpadaj na ring VIII o 10.00, dla Twojego oka mogę z suką pobiegać i poza ringiem, jak będziesz miała chwilkę wolnego, ja Cię i tak dorwę. Quote
Viris Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 gonpak nie mogę się doczekać. Postaram się urwać na sekundę na Wasz ring na 10. A później musisz mnie łapać na buldożkach. Shih tzu - też jeśli mnie pogoda nie przegoni z Radomia - to popstrykam :) A wolnego będę miała sporo ( zakładając brak opadów ), na wystawę jadę tylko robić zdjęcia, nawet chyba bez towarzystwa żadnego. Więc spotkania, pogaduchy i sesje mile widziane - do granic wieczorowej pory i końca objętości kart pamięci :P Quote
Frytela Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 własnie odwiedzil mnie listonosz i wreczyl mi potwierdzenie xD Quote
AnkaW Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dodzwoniłam się i niestety, klasy nie da rady już zmienić :shake::-( edit: właśnie dostałam meila ze związku że uwzglądniono moją prośbę - czyli jednak można Quote
Gonia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='AnkaW']Dodzwoniłam się i niestety, klasy nie da rady już zmienić :shake::-( edit: właśnie dostałam meila ze związku że uwzglądniono moją prośbę - czyli jednak można[/quo Miałaś sporo szczęścia,że trafiłaś na uprzejmych ludzi:p Quote
Viris Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 W sumie powinni takie rzeczy załatwiać skoro ludzie ustawiają się pod sędziego, przecież nie chciałaś zwrotu kasy i nie zrezygnowałaś z wystawy.. Mała zmiana "kosmetyczna" która Tobie wiele daje;) Czyli co? udało się?:lol: Quote
Frytela Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 AnkaW napisał(a):Dodzwoniłam się i niestety, klasy nie da rady już zmienić :shake::-( edit: właśnie dostałam meila ze związku że uwzglądniono moją prośbę - czyli jednak można czyli jednak jest szansa na mł ch ?? ;) Quote
AnkaW Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Viris napisał(a):W sumie powinni takie rzeczy załatwiać skoro ludzie ustawiają się pod sędziego, przecież nie chciałaś zwrotu kasy i nie zrezygnowałaś z wystawy.. Mała zmiana "kosmetyczna" która Tobie wiele daje;) Czyli co? udało się?:lol: W sumie tak :multi: Frytela - jakaś szansa teraz jest. Quote
Frytela Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 UWAGA!!! Poszukuje transportu do radomia z deblina, ryk, pulaw itd. Wypadł nam wyjazd na krycie akurat na ten weekend, i nie mam czym jechac, prosze o pomoc Quote
Kika Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jaka dzisiaj jest pogoda w okolicach Radomia? Widzimy sie na wystawie jutro:) Quote
Guciek Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Białobrzegi (40km w stronę W-wy) pochmurno, delikatny wiatr, 17-18 stopni, bez deszczu - najważniejsze chyba. Radom pochmurno, wieje, ale tez bez deszczu ;) --------------------------------- edit: Quote
Judit Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 listonosz był.. potwierdzenia nie ma dalej... :shake: jechać czy nie jechać bez potwierdzenia... :roll: Quote
Viris Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ze strony oddziału : UWAGA W związku z tym, że nie wszyscy otrzymali rozesłane w ubiegłym tygodniu potwierdzenia udziału w wystawie informujemy, że osoby, które znalazły się na liście przyjętych psów na wystawę odbierają swoje dokumenty wystawowe (numer startowy, katalog, dyplom za udział w wystawie) w sekretariacie na terenie wystawy. Dokumenty te wydajemy od godziny 8.00. Sedziowanie w ringach zaczyna się o godz 10.00 Link do listy - ostatecznej wersji : http://www.zkwp.radom.pl/formularz/lista.html Quote
Kika Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ta nasza poczta tak super działa własnie- pamiętam z naszej wystawy,ze poza Polskę potwierdzenia doszły , a w kraju nie wszędzie. Quote
zakla Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dzieki Viris! Ja juz sie stresilam, ze nie mam potwierdzenia :/ Quote
Frytela Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 do mnie doszlo, a wiecie co jest ciekawetak co do potwierdzen ze z kielc do tej pory nie doszlo ;] Quote
Viris Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Kurde, nie wiem czemu nie zapytałam wcześniej. Będę jechać na wystawę od strony Iłży i Skaryszewa. Znam Radom jedynie z przejazdu z tej strony do Warszawy. Czy to gdzieś w miarę "po drodze" na stolice?:eviltong: Zerknęłam na mapę na necie, ale chyba kupię papierową w razie czego i wyjadę godzinę wcześniej :P Quote
Recommended Posts