Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym się bardzo o fotkę uśmiechała - nr startowy 776, nova scotia duck tolling retriever, suczka. NSDTR na wystawie będzie tylko 2 - ring XII, wchodzą po 3 flatach (a one na ringu są pierwsze).
Dla numerka 775 (tolerek przed nami) też bym się uśmiechnęła :)

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja poproszę o dożki niemiecki. Ring nr III. Będą dość późno bo przed nami 50 psów:(

Czy ktoś jeszcze nie dostał potwierdzenia?? Bo u mnie dziś skrzynka pusta więc jak w piątek nie będzie to kiepsko:(

Informcja ze stronki:

"UWAGA!!! Z powodu choroby sędziego uległ zmianie plan sędziowania na ringach 2, 12 i 14."

Posted

Guciek napisał(a):
wybacz, tydzień bez kompa i już się odzwyczaiłam pisać ;) tak, na pastuchach :) ring bodajże II?

Tak ring II ;) pies z numerem 100 xD

Musiałek napisał(a):
tzn co sie zmieniło ?? bo ja nie widze róznicy np w ringu nr 2 - btyła pani Bukład i jest pani Bukład :lol:

do ringu nr II doszły whippety ;)

A ja uśmiecham się o zdjęcia corgi, jest jeden jedyny i w dodatku mój ;) ring nr II, pies z numerem (jakże pięknym i uroczym :lol:) 100

Posted

Owczarki australijskie - powinnam złapać, grzywacze - jeśli ring będzie obok BF to będę biegać. Maltany - raczej bez problemu. Yoreczki - pod koniec oceny może się uda. NSDTR - będzie ciężko, setery powinnam złapać, dogi i corgi - też raczej się uda;)

Posted

Grzyweczki powinny by obok bf :multi::multi:

Zmienili nam sędziego, nie będzie Pana Boryczki, a my nie zgłosiliśmy się do młodzieży :placz::placz: i szansa na mł. ch. przepadła :roll:.

Posted

Co Ci da dzwonienie od rana, jak związek czynny jest od 17:30 :eviltong:

Yyyyy, dogo mnie nie lubi :eviltong: Mój post o dzwonieniu powinien być PO poście AnkiW ;)

Posted

Viris napisał(a):
Owczarki australijskie - powinnam złapać, grzywacze - jeśli ring będzie obok BF to będę biegać. Maltany - raczej bez problemu. Yoreczki - pod koniec oceny może się uda. NSDTR - będzie ciężko, setery powinnam złapać, dogi i corgi - też raczej się uda;)

Jak sie uda corgi to bedzie super :multi::multi:bo raczej nikt z mojej genialnej rodziny zdjec robic nie bedzie, jak znam zycie... ;)

Posted

MEGNUM napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał potwierdzenia?? Bo u mnie dziś skrzynka pusta więc jak w piątek nie będzie to kiepsko:(

My też się już zaczynamy martwić:roll:

Posted

Guciek- tollerki będą na pewno. Zawsze je mam, ilekroć jestem na jakiejś wystawie :)
A wiadomo już o której będą ? Bo mi się nie otwierają te listy ze strony związku :diabloti:

Posted

Lived napisał(a):
Guciek- tollerki będą na pewno. Zawsze je mam, ilekroć jestem na jakiejś wystawie :)
A wiadomo już o której będą ? Bo mi się nie otwierają te listy ze strony związku :diabloti:

godzin nie ma niestety podanych... :(

ja też jeszcze nie mam potwierdzenia.. :(

Posted

hmm... organizacja, nie ma co :lol:
ja też potwierdzenia jeszcze nie dostałam o___O

Frytela- przy którym ringu będą corgi/pembroki ? może by mi sięcoś udało cyknąć, aczkolwiek nie obiecuję :)

Posted

Lived napisał(a):

Już Cię kocham :eviltong:
Tollerki są na ringu XII, wchodzą na początku w sumie, bo przed nami są tylko 3 flaty :)

A Frytela będzie na ringu II, ja tam będę gospodarzem :)

Posted

Tak, tak ring II ;)
ciekawa jestem o której kurde bedziemy wchodzic przed nami chyba 65 czy iles psów :roll::roll:

w tamtym roku corgi przynajmniej pierwsze sedziowane byly :lol::lol:

Posted

Jak może ładnie poprosisz i powiesz, że jesteś sama w klasie, a przed Wami tyyyyle psów - to może na początek gdzieś wcisną? No chyba, że Ci na BISach zależy - ale ja sobie dałam z nimi spokój, bo mam za rzadką rasę, żeby coś wywalczyć :P