mandy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja Was wszystkich serdecznie zapraszam! :multi::multi: Z chęcią się wybiorę, ale jak zawsze tylko jako odwiedzająca/oglądająca/głaszcząca ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 lista :) http://www.zkwp.radom.pl/formularz/lista.html Quote
Frytela Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 a ja mam takie pytanie do radomiakow, bo prawdopodobnie dostane sie tam tylko pociagiem wiec jak jest z dojsciem od stacji pkp do terenu wystawy?? daleko bardzo? Quote
mandy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Frytela napisał(a):a ja mam takie pytanie do radomiakow, bo prawdopodobnie dostane sie tam tylko pociagiem wiec jak jest z dojsciem od stacji pkp do terenu wystawy?? daleko bardzo? Blisko to raczej nie jest. Myślę, że pieszo 30 min to minimum, zleży jeszcze jakim krokiem. Natomiast jest dobre połączenie autobusowe. Można dojechać: 7 w kierunku osiedla Michałow 9 w kierunku os. Gołębiów 11 w kierunku os. Obozisko 23 w kierunku Józefowa Wysiada się pod centrum handlowym Minimal/Obi. Stamtąd jest już tylko chwilka Quote
zakla Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Bodzia, szkoda:-( Uff, jestesmy na liscie ;) Iwonko, Shlash jest bezprzydomkowy- zamiast Thornapple macie samo T:lol: I to na tyle byloby aussikow, czyli tylko trojeczka, do zobaczenia!:loveu: Quote
Frytela Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 mandy napisał(a):Blisko to raczej nie jest. Myślę, że pieszo 30 min to minimum, zleży jeszcze jakim krokiem. Natomiast jest dobre połączenie autobusowe. Można dojechać: 7 w kierunku osiedla Michałow 9 w kierunku os. Gołębiów 11 w kierunku os. Obozisko 23 w kierunku Józefowa Wysiada się pod centrum handlowym Minimal/Obi. Stamtąd jest już tylko chwilka powiem tak ja sie w tych autobusach pogubie, miastowa nie jestem ;) jak sie uda to ze znajoma z sasiedniego miasta pojade.. ;) Quote
Guciek Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Wróciłam niedawno z ZK - ponoć zgłoszenia były przedłużone do dziś. Więc może jest szansa żeby wysłać mailem do północy! EDIT: własnie zauważyłam, ze na stronie napisali do 16.00. A w oddziale jeszcze przyjmowali... Quote
MEGNUM Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Szczerze mówiąc to pogubili sie z tymi zgłoszeniami. Czarno na białym napisali, że do 9.05 a przyjmowali podobno do dzis do godziny 16, tylko szkoda, że nie napisali wcześniej, ze termin przedłużony. Osobiście przyjmowali po 16, a moze faksem lub meilem jeszcze przyjmują?? Ehhhh. Ciekawe czy telefon w piątek odbiorą bo zgłaszałam innego psa dziś i nie wiem czy przejdzie i czy płacić czy nie:shake: Quote
Guciek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 No niestety w piątek w oddziale mnie nie będzie, a w piątek będą już wszystko z tą wystawą załatwiać... Swoją drogą biuro całe zawalone w pucharach, medalach... :) Quote
AnkaW Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 MEGNUM a może skrobnij meila na zkwp@home.pl z wszystkimi danymi psa. Tam odbiera i wprowadza dane bardzo miły pan, który odpowiada na wszystkie meile. Pewnie ci od razu odpowie czy da radę jeszcze wprowadzić psiaka. :p [quote name='Guciek']Swoją drogą biuro całe zawalone w pucharach, medalach... :) ooo to super Quote
MEGNUM Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 AnkaW dzięki. Zgłoszenie poszło wczoraj ale na tego długiego maila a dziś wysłałam zapytanie na podanego przez Ciebie czy mamy szansę. Zobaczymy. Bardzo lubię Radomskie wystawy:p Quote
Viris Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja planuję się zjawić tak jak pisałam, niestety raczej bez nagródek. Chyba że coś na ostatnią chwilę, nie uwzględnione w katalogu wyczaruję. Quote
Frytela Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ostateczna lista: http://www.zkwp.radom.pl/formularz/lista.html Plan sędziowania: http://www.zkwp.radom.pl/formularz/plan.doc Quote
MEGNUM Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nie byłabym sobą, gdybym nie marudziła:evil_lol: 5 ras na jednym ringu, moja ostatnia. 50 psów przed nami w tym amstaffy, staffiki, bullteriery i buldogi...:shake: Już widzę te słalaczałe od upału dogi... jak one sie wystawią?? Ehhh i za co ja tak lubię ten Radom?? Quote
Frytela Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 MEGNUM napisał(a):Nie byłabym sobą, gdybym nie marudziła:evil_lol: 5 ras na jednym ringu, moja ostatnia. 50 psów przed nami w tym amstaffy, staffiki, bullteriery i buldogi...:shake: Już widzę te słalaczałe od upału dogi... jak one sie wystawią?? Ehhh i za co ja tak lubię ten Radom?? u nas 65 psów przed nami, wiecie co?? nie podoba mi sie w polsce ze nie wszedzie podaja godziny oceniania, na ukrainie podaja i psy o podanych godzinach sa oceniane, a nie ze wczesniej czy cos.... Quote
zakla Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No, ja tez jestem ciekawa, o ktorej wejdziemy:lol: Czy ktos dostal juz potwierdzenie?:roll: A moze tak jak w Jaroslawiu nie ma co liczyc na potweirdzenie z numerkiem przed wystawa? Quote
panienkabubu Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Jeżeli chodzi o wyniki finałów, to załatwiłam sobie u organizatorów, że mi prześlą wyniki :loveu: Więc miałabym do Was prośbę tylko odnośnie początkowych stron katalogu:modla: ALe to odezwę się w niedzielę :cool3: Quote
Guciek Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ja dziś dostałam od listonosza (razem z ocenami ze szkoły, hie hie :cool3:) numerek 776 ;) Widzimy się w niedzielę, niestety albo i stety ja fotek robić nie będę, bo gospodarzuje na patuchach (zakla, czyli prawdopodobnie widzimy się po raz kolejny w Radomiu :eviltong:) Quote
Frytela Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Guciek napisał(a): Widzimy się w niedzielę, niestety albo i stety ja fotek robić nie będę, bo gospodarzuje na patuchach tzn gdzie? xD na pastuchach? czyli i ze mna sie zobaczysz ;) Quote
Guciek Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 wybacz, tydzień bez kompa i już się odzwyczaiłam pisać ;) tak, na pastuchach :) ring bodajże II? Quote
Viris Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja się wybieram. Kto chce fotki to proszę o info, najlepiej numerek startowy, albo rasa i imię psiaka - będę się starała zrobić jak najwięcej ras, ale gdy będą sędziowane Buldożki to niestety będę tylko tam. Quote
zakla Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Viris, to ja prosze bardzo o owczarki australijskie- sa tylko trzy w calej rasie, moja suka bedzie jedyna czekoladka ;) Guciek, ano znowu, zobaczysz jak Su uroooosla:cool3: Akurat zaczyna mi liniec, wiec bedzie jeszcze bardziej lysa niz zazwyczaj, oops:evil_lol: No i czekamy na numerek, mam nadzieje ze przed niedziela dojdzie (chyba wzieli pod uwage to, ze jest swieto i poczta pracuje inaczej niz zwykle...). Quote
Nesjanna Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 - ja chcę !!!!! ja chcę !!!! grzywacze i maltanki i jeszcze yoreczki :) :) grzywacze i maltany idą w jednym ringu sędziuje Pan Boryczko Quote
Viris Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ok wszystko sobie pozapisuje. Mam nadzieję że pogoda będzie w miarę - na razie jest kiepsko. Przy takiej pogodzie jak dziś na pewno nie dotrwam do finałów :P A chciałabym być na całej wystawie. Quote
Recommended Posts