Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guciek napisał(a):
Wiem, ze biuro jest czynne we wtorki i piątki w godzinach 17:30-19:30.

Hihi tyle to i ja zdołałam wyczytać na stronie:)
Mogli jeszcze napisać kiedy działa faks:lol:

Posted

Guciek napisał(a):
może wtedy kiedy i biuro? :lol: spróbuj za jakieś 2 godzinki zadzwonić i spytać się :)

Zgłoszenie poszło faksem w poniedziałek o 11 rano więc wnioskuję, że nie tylko wtedy kiedy działa biuro...
No nic, wysłałam mailem. Nie wiem po co im ten faks:shake:

Posted

AnkaW napisał(a):

Ja jak zwykle poszukuję osoby która by mnie zabrała ze Stalowej Woli. :p Jeśli ktoś z np. Rzeszowa ma wolne jedno miejsce /pies na kolanach/ to ja jestem bardzo zainteresowana.
Ja jadę z Ostrowca Świętokrzyskiego jak Cię to będzie ratowało.

Posted

Viris napisał(a):
Ja jadę z Ostrowca Świętokrzyskiego jak Cię to będzie ratowało.

Pięknię dziękuję za pomoc, ale już znalazłam miłe osoby z Rzeszowa, które mnie zgarną po drodze :multi::multi:.
W każdym razie do zobaczenia na miejscu, może się w końcu poznamy i zapraszam na ring grzywaczkowy ;)

Posted

no co ty ;) ten gnojek bedzie dopiero kilka marnych dni w mlodziezy :lol: poza tym bede liczyla na przychylnosc pani sedziny gdyz niestety nie jest on w tej chwili w kondycji wystawowej - wylniał i wygladem bardziej przypomina whipetta niz aussie :lol:

Posted

Oj oj, jakos mi sie nie chce wierzyc, ze thornik moze byc lysy:lol:
Nie mow o tym, bo wiesz, ze ja jestem przeczulona na punkcie lysosci mojego dziecka, ktore nawet w porownaniu do wylinialej Sheiny wyglada jak wyzel niemiecki:evil_lol:
Znowu sedzia bedzie mial porownanie szczura do showow, a to niefart:mad: Mam nadzieje, ze zadna suka w mlodziezy sie nie pokaze...

Posted

pati1033 napisał(a):
no niestety- transportu brak a dzis ostatni dzien zgloszen :(

Tam bardzo szybko i sprawnie jedzie się pociągiem z Warszawy a potem autobusem 23 chyba. Chwila moment i wysiadasz pod stadionem.

Posted

bodzia78 napisał(a):
Głupio się przyznać ale ... przegapiłam termin zgłoszeń !!! i mnie nie będzie :( Bardzo żałuję bo ew. Zw. Mł. BARDZO by mi sie przydało :(

No nie:placz: