Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie niestety nie. jak skończę z fotkami to mi przypomnij. Też nie mam czasu się przekopywać. I było dwa zgłoszone chowchow, a ile fotek to nie pamiętam.

Posted

[quote name='Viris']Na razie niestety nie. jak skończę z fotkami to mi przypomnij. Też nie mam czasu się przekopywać. I było dwa zgłoszone chowchow, a ile fotek to nie pamiętam.

Ok poczekam .

Posted

To dobrze że po 5, ja widzę po trzy, czasem nawet jedno zdjęcie

Wybaczcie mi jeśli jestem dla kogoś niemiła, ale padam na pysk. Zaczyna mi sie koszmarna alergia ( nie tylko oczy i nos, ale i uszy swędzą tak że mam ochotę łeb sobie uciąć.. )

Posted

No i oczywiście jak mi się już chce spać fotosik zaczyna funkcjonować w miarę normalnie...

Grupy, BIS i reszta finałów ( weterani, oddział Radom itp ) jutro. Niestety ale padam :> Dobranoc.

Posted

VIRIS[SIZE=5] pięknie dziękujemy za fotki!!!!
Czekamy na resztę jak odsapniesz.Zrobiłaś tyle fot,że patrząc na ilość zgłoszonych psów na wystawę,każdemu wypadło więcej niż dwa:evil_lol:
Czy Twoje fotki mogę zamieścić na mojej www,a jeśli tak,to czy z Twoim logo,tak jak tu zamieściłaś,czy je podpisać(jak?)?
Jeszcze raz dziękujemy,ja i moje rude:buzi::Rose::iloveyou: