Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w Lublinie to chyba rozłożę namiocik postawię tabliczkę VIRIS. I będą wszyscy podchodzić a ja będę cykać zdjęcia... Bo po Radomiu nogi dalej bolą, ba nawet ramiona od dźwigania aparatu :eviltong:

Przyłapany na gorącym uczynku :

Posted

:evil_lol::evil_lol: jak szybko wciągnął :diabloti: a później pańcia/uś będą się dziwić czemu psiaka brzuszek boli :cool3: jak on saszetki po pedigri zajada.

Posted

Viris napisał(a):
Ja w Lublinie to chyba rozłożę namiocik postawię tabliczkę VIRIS. I będą wszyscy podchodzić a ja będę cykać zdjęcia... Bo po Radomiu nogi dalej bolą, ba nawet ramiona od dźwigania aparatu :eviltong:

a to jest nawet dobry pomysł :loveu::cool3:

Posted

[quote name='AnkaW']Viris małe pytanko - czy we wszystkich postach wklejasz po 5 zdjęć? bo w niektórych otwiera mi się 3 lub 4.Teraz w ostatnich postach jest inna liczba zdjęć. We wcześniejszych - jeśli taka zmiana występuje będę uzupełniać - bo z fotosika mi poznikały zdjęcia i będę je wrzucać ponownie.

Teraz chciałam po prostu tego basseta cwaniaka umieścić w jednym poście - dlatego ta inna liczba zdjęć.

Teraz robię kolejne fotki - już do finałów. Za chwilę wrzucę.

Posted

Może puchar za BIS foto? :megagrin::megagrin::megagrin:

shih tzu niestety mam mało bo były oceniane wtedy kiedy corgi. A w trakcie sędziowania Kokosa - zaczynały się już finały :-(