Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No niestety, nie da rady. Fotosik znowu muli. A ja nie mam cierpliwości dzisiaj. Zrobię resztę zdjęć, wyślę na server. A jutro powstawiam wszystko do finałów z rana. Dobranoc. Quote
zakla Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jakie cudowne, wspaniale i przefantastyczne ofsiki z glownego! DZIEKI!:loveu: Moja durna czekolada mordujace sie ze Slashem, prawdziwe oblicze aussies:evil_lol: Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 To była bardzo wiarygodna prezentacja rasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zakla Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Trza byc szczerym, a co:eviltong: Moge uzyc Twojej fotki o tutaj- http://aussies.republika.pl/linki.htm ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 czy jakies rudo białe amstaffy załapały sie na taka piękną sesje :razz::razz: Quote
Viris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='zakla']Trza byc szczerym, a co:eviltong: Moge uzyc Twojej fotki o tutaj- http://aussies.republika.pl/linki.htm ?Tak, proszę . [quote name='Iwona1984']czy jakies rudo białe amstaffy załapały sie na taka piękną sesje :razz::razz: Jeśli się załapały to będą. Nie jestem w stanie spamiętać każdej z tylu fot, wybacz. Nie wiem co się dzieje, ale znikają mi zdjęcia z fotosika. Wstawiałam normalnie, a dziś w poprzednich postach czasem brakuje 1-2 zdjęć i nie widać ich też na fotosiku tylko puste miejsce. Quote
AnkaW Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Znów robota leży odłogiem bo ja siedze i czekam na fotki :evil_lol: Quote
gonpak Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 VIRIS !!!!!!!!!!!! dziękuję!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: czy mogę sobie te fotki przekopiować na stronę hodowcy mojego psa???? o tu : www.airedogs.org ??? Quote
Viris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Oczywiście że tak :) I jak to w końcu z tym Zw. Rasy? Pytaliście? Quote
Recommended Posts