Nesjanna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='AnkaW']Nesjanko, musisz z Viris pięknie zagadać, bo takie cudne fotki grzywkowe muszą się zanleźć na portalu :loveu::loveu: już zagadałam :cool3::lol: Quote
obserwator_2 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :), to błędne kliknięcie spowodowalo, że tu jestem, a nie w innym miejscu, więc nie bierz mojego tekstu do siebie, bo nie masz z nim nic wspólnego, choć w ogóle znam Cię :). Ale widzisz, właśnie dlatego, że nie odserwowałaś całego 'show' yorków, nie do końca wiesz o czym piszę. Co nie zmienia faktu, że nie można ocenić tej wystawy ogólnie źle. Przygotowanie psów to jedno i tu masz rację, ale 'ustawianie' to drugie. I właśnie dlatego być może 'weszłaś komuś w paradę' i masz tylko II lokatę IDOLEM. Przeczytaj, co jest napisane wyżej przeze mnie i pomyśl nad tym :). Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Shi tzu będą w następnej setce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z tego co przeglądałam zdjęcia. Teraz muszę coś zjeść, psa zabawić trochę i wracam do zdjęć. Staram się je mocno okroić, bo sporo jest zdjęć podobnych, wręcz prawie takich samych. Zdecydowanie mało ( jak na moje trzęsące się łapy ) jest zdjęć niewyraźnych ( na tyle żebym nie wiedziała co za pies - czy inny zwierz jest na focie :diabloti:). Myślę że z 1500 zdjęć przed finałami wybiorę jakieś 400. Może max 500. No i oczywiście finały - to chyba była pierwsza wystawa gdzie ośmieliłam się włazić zaraz przed pudło by cyknąć foty. Więc mam nadzieję że będą ładne ( jeszcze ich nie widziałam ). Quote
Gonia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hehh,wytrę spodnie na pupie,siedząc przed kompem i czekając na finały:placz:Ale czekam,bo się tak rozfociłaś,że hoho:loveu: Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Finały pewnie będą jutro - bo mam dzisiaj trochę rzeczy do zrobienia :razz: Quote
renia13 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Viris napisał(a):Shi tzu będą w następnej setce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .:diabloti: dzieki za priotytet:eviltong:... Viris napisał(a):Finały pewnie będą jutro - bo mam dzisiaj trochę rzeczy do zrobienia :razz::evil_lol:noo, jak obrobka fotek :cool3: dzis czy jutro , wazne ze sie doczekam a fotki sa tak piekne ze warto czekac . Quote
Nesjanna Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 obserwator_2 napisał(a)::), to błędne kliknięcie spowodowalo, że tu jestem, a nie w innym miejscu, więc nie bierz mojego tekstu do siebie, bo nie masz z nim nic wspólnego, choć w ogóle znam Cię :). Ale widzisz, właśnie dlatego, że nie odserwowałaś całego 'show' yorków, nie do końca wiesz o czym piszę. Co nie zmienia faktu, że nie można ocenić tej wystawy ogólnie źle. Przygotowanie psów to jedno i tu masz rację, ale 'ustawianie' to drugie. I właśnie dlatego być może 'weszłaś komuś w paradę' i masz tylko II lokatę IDOLEM. Przeczytaj, co jest napisane wyżej przeze mnie i pomyśl nad tym :). miło mi, że mnie znasz - bo ja ciebie chyba nie :cool3: w każdej dziedzinie są układy i układziki, zastanawiam się czy nie chciałabym ich mieć ........... chociaż już nie raz byłam o to posądzana, IDOL prędzej czy później zrobi swoje i to jest dla mnie najważniejsze :loveu:, poza tym nie przegrałam z "wypierdkiem" tylko z całkiem fajnym psem, który ma już Ch w garści - jedynie o co mogę mieć żal to to, że nie poszedł w Championach ale to inna bajka i było jak było. W sumie zawsze osoba która ma zastrzeżenia może napisać do ZK - prawda? Quote
Cavisia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Gonia napisał(a):Hehh,wytrę spodnie na pupie,siedząc przed kompem i czekając na finały:placz:Ale czekam,bo się tak rozfociłaś,że hoho:loveu: Ja też, ja też :cool3::cool3: . Ale na takie fotki warto czekać :) Quote
resurgam Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Charty polskie- porównanie o rasę od prawej URAL Resurgam - CWC, NDP w Rasie, BURA, CALINECZKA Złamany Szeląg - CWC, NDS w Rasie, Zw. Rasy Whippety - porównanie o rasę od prawej Meradith NIE ZAWIEDŹ MNIE - CWC, NDP w Rasie, Zw. Rasy Na ringu przygotowawczym przed bis gr. X Bis X grupy: Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zrobiłam kolejną setkę. Jeszcze shih tzu nie będzie:shake: Quote
Frytela Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a czy w tej setce jest takie czarne dosc dlugie z wielkimi uszami?? ;) Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Takie jedno się załapało wcześniej na jedną fotkę. W najbliższej setce chyba nie będzie. Ale robię już drugą setkę, więc może może...:cool1: Edit : te zdjęcia nie mają końca :( Wstawiam kolejne 200. Mam nadzieję że fotosik zechce współpracować. Potem do finałów pozostanie jakieś miejmy nadzieję max 50 sztuk. W tym corgi i shih-tzu :P Quote
renia13 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Viris napisał(a): Potem do finałów pozostanie jakieś miejmy nadzieję max 50 sztuk. W tym corgi i shih-tzu :P :multi::multi::multi: no to ja juz stad nie wychodze :eviltong: potem sie nie moge dostać na dogo :placz: grzecznie czekam :kaffee_2:..Viris:Rose::buzi: Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Mam nadzieję że dotrwam żeby wstawić te 200.. Bo oczy mi wypływają od tego siedzenia już. Quote
Recommended Posts