Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW']Nesjanko, musisz z Viris pięknie zagadać, bo takie cudne fotki grzywkowe muszą się zanleźć na portalu :loveu::loveu:

już zagadałam :cool3::lol:

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:), to błędne kliknięcie spowodowalo, że tu jestem, a nie w innym miejscu, więc nie bierz mojego tekstu do siebie, bo nie masz z nim nic wspólnego, choć w ogóle znam Cię :).
Ale widzisz, właśnie dlatego, że nie odserwowałaś całego 'show' yorków, nie do końca wiesz o czym piszę. Co nie zmienia faktu, że nie można ocenić tej wystawy ogólnie źle. Przygotowanie psów to jedno i tu masz rację, ale 'ustawianie' to drugie. I właśnie dlatego być może 'weszłaś komuś w paradę' i masz tylko II lokatę IDOLEM. Przeczytaj, co jest napisane wyżej przeze mnie i pomyśl nad tym :).

Posted

Shi tzu będą w następnej setce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z tego co przeglądałam zdjęcia. Teraz muszę coś zjeść, psa zabawić trochę i wracam do zdjęć. Staram się je mocno okroić, bo sporo jest zdjęć podobnych, wręcz prawie takich samych. Zdecydowanie mało ( jak na moje trzęsące się łapy ) jest zdjęć niewyraźnych ( na tyle żebym nie wiedziała co za pies - czy inny zwierz jest na focie :diabloti:). Myślę że z 1500 zdjęć przed finałami wybiorę jakieś 400. Może max 500. No i oczywiście finały - to chyba była pierwsza wystawa gdzie ośmieliłam się włazić zaraz przed pudło by cyknąć foty. Więc mam nadzieję że będą ładne ( jeszcze ich nie widziałam ).

Posted

Viris napisał(a):
Shi tzu będą w następnej setce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .
:diabloti: dzieki za priotytet:eviltong:...
Viris napisał(a):
Finały pewnie będą jutro - bo mam dzisiaj trochę rzeczy do zrobienia :razz:
:evil_lol:noo, jak obrobka fotek :cool3:
dzis czy jutro , wazne ze sie doczekam a fotki sa tak piekne ze warto czekac .

Posted

obserwator_2 napisał(a):
:), to błędne kliknięcie spowodowalo, że tu jestem, a nie w innym miejscu, więc nie bierz mojego tekstu do siebie, bo nie masz z nim nic wspólnego, choć w ogóle znam Cię :).
Ale widzisz, właśnie dlatego, że nie odserwowałaś całego 'show' yorków, nie do końca wiesz o czym piszę. Co nie zmienia faktu, że nie można ocenić tej wystawy ogólnie źle. Przygotowanie psów to jedno i tu masz rację, ale 'ustawianie' to drugie. I właśnie dlatego być może 'weszłaś komuś w paradę' i masz tylko II lokatę IDOLEM. Przeczytaj, co jest napisane wyżej przeze mnie i pomyśl nad tym :).

miło mi, że mnie znasz - bo ja ciebie chyba nie :cool3:
w każdej dziedzinie są układy i układziki, zastanawiam się czy nie chciałabym ich mieć ........... chociaż już nie raz byłam o to posądzana, IDOL prędzej czy później zrobi swoje i to jest dla mnie najważniejsze :loveu:, poza tym nie przegrałam z "wypierdkiem" tylko z całkiem fajnym psem, który ma już Ch w garści - jedynie o co mogę mieć żal to to, że nie poszedł w Championach ale to inna bajka i było jak było.
W sumie zawsze osoba która ma zastrzeżenia może napisać do ZK - prawda?

Posted

Gonia napisał(a):
Hehh,wytrę spodnie na pupie,siedząc przed kompem i czekając na finały:placz:Ale czekam,bo się tak rozfociłaś,że hoho:loveu:

Ja też, ja też :cool3::cool3: . Ale na takie fotki warto czekać :)

Posted

Charty polskie- porównanie o rasę
od prawej URAL Resurgam - CWC, NDP w Rasie, BURA, CALINECZKA Złamany Szeląg - CWC, NDS w Rasie, Zw. Rasy

Whippety - porównanie o rasę
od prawej Meradith NIE ZAWIEDŹ MNIE - CWC, NDP w Rasie, Zw. Rasy

Na ringu przygotowawczym przed bis gr. X

Bis X grupy:

Posted

Takie jedno się załapało wcześniej na jedną fotkę. W najbliższej setce chyba nie będzie. Ale robię już drugą setkę, więc może może...:cool1:

Edit : te zdjęcia nie mają końca :(

Wstawiam kolejne 200. Mam nadzieję że fotosik zechce współpracować. Potem do finałów pozostanie jakieś miejmy nadzieję max 50 sztuk. W tym corgi i shih-tzu :P

Posted

Viris napisał(a):

Potem do finałów pozostanie jakieś miejmy nadzieję max 50 sztuk. W tym corgi i shih-tzu :P

:multi::multi::multi: no to ja juz stad nie wychodze :eviltong: potem sie nie moge dostać na dogo :placz: grzecznie czekam :kaffee_2:..Viris:Rose::buzi: