Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To chyba ten seter wziął BISa- ale nie znam sie na seterach i dla mnie wszystkie są takie same ;P Więc lepiej zaczekać na foty z finałów.

Posted

Jeśli BIS-a wzioł seter irlandzki to musiał to być Dollar:)
On ma licencje na BIS-y:))
A co do tego zdjecia to wlasciciel sie zgadza tylko to nie ten pies:)

Viris;10213524

To chyba ten seter wziął BISa- ale nie znam sie na seterach i dla mnie wszystkie są takie same ;P Więc lepiej zaczekać na foty z finałów.
[IMG napisał(a):
http://images30.fotosik.pl/220/55f9631dc46ee5e2.jpg

Posted

Cytat:
Napisał Nesjanka
fotki rewelacyjne !!!!

i jak dużo grzywek .........

prawie wszystkie swoje paskudy odnalazłam - dzięki

czekam dalej

[quote name='obserwator_2']O tym co działo się na ringu Yorków powiem krótko - SKANDAL!!!
Czy nikt w tym kraju i w Zarządzie Głównym ZK nie widzi tej błazenady? Dla kogo w końcu są wystawy?
To co wyprawiała Pani sędzina z yorkami, przeszło ludzkie pojęcie. Klepanie się po plecach z właścicielami zwycięskich psów, uśmieszki, buziaczki, to jest po prostu wstyd. Pani sędzino - CZERWONA KARTKA! Podobno sędziowie nie są stronniczy.
Wystawa z góry ustawiona. Hodowla D. oraz hodowla L.G. z góry znali wyniki, bo ustalili to z oceniającą (czytaj z bardzo dobrą znajomą).
Piesek o imieniu B. z hodowli D. jest w rzeczywistości BIAŁY, ale na wystawy doskonale farbowany. Co za żenada!!!
Niestety, tak jest na większości wystaw.
Niech Pan to przemyśli Panie Przewodniczący Zarządu Głównego!!!

A ja dalej obserwuję.

a ja nie rozumiem dlaczego cytujesz moją wypowiedź ????
nie jestem ani sędzią ani przewodniczącym, ani nie mam nic wspólnego z organizacją czy doborem obsady sędziowskiej !!!!
moje dziecko IDOL Nesjana wystawiany był w klasie otwartej zajął II lokatę:

a sunieczka w klasie szczeniąt WO lok. I i poszła na BIS szczeniąt

mimo, że byłam tylko przy ocenie swojego psa (bo w międzyczasie wystawiałam grzywki i maltanki) to nie widziałam skandalicznego sędziowania o którym mówisz ............
większość wystawianych yorków mimo ich niewątpliwej genetycznie uwarunkowanej urody jest po prostu źle przygotowana do wystaw - co dla mnie jako hodowcy jest osobiście koszmarem

Posted

Ja się właśnie tym sugerowałam. Bo chyba często mu się to zdarza. Ale wystawiała go inna Pani niż zwykle widuję na zdjęciach z wystaw czy wystawach - dlatego moja niepewność :razz:

Posted

Viris napisał(a):
Tylko ja mało się znam... no i rzadko jeżdżę na wystawy ( teraz tylko Lublin a potem przerwa znowu )

Ooo, dobrze wiedzieć :evil_lol:

Posted

Viris napisał(a):

300 fotek za nami. Chwila przerwy i zabieram się za kolejne...
:multi: to czekam dalej , na Shih Tzu :eviltong: choc i te pieski co do tej pory sa :crazyeye: sa po prostu piekne .:klacz: a fotograf :happy1: